4/3/10

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝ-ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 5.00 Μ.Μ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


http://diktioeleuteresperioxes.blogspot.com/2010/02/blog-post_1891.html

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων

Kύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη,
Κοινοποίηση:
Kύριο Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ιωάννη Ραγκούση
Κυρία Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρία-Ελίζα (Μαριλίζα) Ξενογιαννακοπούλου
Κυρία Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου
Κύριο Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο
Κυρία Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη
Κύριο Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη
Κύριο Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό
ΜΜΕ
Η απλή , πρωτόλεια κίνηση αγανακτισμένων και αδικημένων πολιτών της περιοχής της Πλατείας Αμερικής, της Κυψέλης και των πολιτών ολόκληρου του 6ου διαμερίσματος Αθηνών, αισθάνεται την ανάγκη από τη μια πλευρά να σας ευχαριστήσει γιατί σύμφωνα με τους κανόνες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και των Ανθρώπινων δικαιωμάτων μας, πραγματοποιήσαμε με ασφάλεια την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας, στις 24/2/2010 ώρα 19.00μ.μ, αρνούμενοι την καταδίκη να ζούμε σε μια γκετοποιημένη, υποβαθμισμένη και ξένη για' μας περιοχή, σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Θέλοντας όμως να μη δυσαρεστήσετε, ή μήπως φοβούμενος και εσείς τις θηριώδεις αντιδράσεις, το σκληρό και απάνθρωπο μένος κάποιων άναρχων και κάποιων προοδευτικών δήθεν συνανθρώπων μας που παίζουν με τις ευαίσθητες έννοιες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας, του αντιρατσισμού, του δικαιώματος να ζει κανείς με αξιοπρέπεια στη γειτονιά του, μας απαγορεύσατε να διαμαρτυρηθούμε στην πλατεία μας !!!!! Μας αποκλείσατε σε ένα πεζοδρόμιο να εκδηλώσουμε ειρηνικά την δυσφορία μας για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και για την πλήρη εγκατάλειψή μας από το Δήμαρχο Αθηναίων και από όλα τα συναρμόδια υπουργεία γι’ αυτά τα προβλήματά μας!!!

Ακούστηκαν και ακραίες φωνές, συνθήματα που και εμάς τους ίδιους μας δυσαρέστησαν, αλλά να ξέρετε ότι οι αντοχές γι’αυτήν την άδικη συμπεριφορά σας απέναντί μας έχουν ξεπεράσει τα όρια.
Ζητούμε λοιπόν την προστασία σας!!!!

Τώρα όπως εξαγγείλατε, ξεκινάτε τις προσωπικές επαφές σας με επιτροπές από διάφορες γειτονιές!! Θα θέλαμε, να είχαμε την τιμή να συνομιλήσουμε μαζί σας και να καταλάβετε ότι κατ’ αρχήν σε ένα τόσο μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα, σαν το 6ο , η ελληνική οικονομία, ο πολιτισμός, οι περιουσίες μας, η ελληνική ταυτότητα έχουν χαθεί παντελώς και βασιλεύει η παραοικονομία και η παρανομία που σαν κυβέρνηση θέλετε να πατάξετε!!!!

Ζούμε σε τραγικό τέλμα, με την εγκληματικότητα σε έξαρση, την πορνεία, το εμπόριο ναρκωτικών και την επισφαλή Δημόσια Υγεία!!!

Ζητούμε την δυνατότητα να σας παραθέσουμε τα προβλήματά μας και να βρούμε τη λύση τους!!!
Περιμένουμε τη θετική ανταπόκρισή σας!!

Με εκτίμηση,
Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο
Συμφωνώ για την διαμαρτυρία, η οποία πρέπει να γίνει, αλλά η περιοχή δεν είναι καλή από στρατηγικής άποψης. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το σύστημα θα στείλει σίγουρα αντίδραση, η οποία θα αποτελείτε από πράκτορες και από περιθωριακά στοιχεία και σίγουρα λαθρομετανάστες πληρωμένοι, οι οποίοι σίγουρα θα μεταφέρουν αιχμηρά εργαλεία με σκοπό να προκαλέσουν ζημιές στους μετέχοντες στην διαμαρτυρία. Για να ξεκινήσουμε μια τέτοια μάχη πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε όπλα. Υπάρχει πιθανότητα σύλληψης ακόμα και αν έχεις δίκιο. Πιστεύω ότι η επιλογή της περιοχής του Συντάγματος είναι πιο ασφαλής γιατί είναι κεντρικό σημείο και μας δίνει δυνατότητες άλλες. Όλα αυτά που σου γράφω δεν στα λέω από δειλία ή για να τρομάξω και να προκαλέσω φόβο. Αλλά τα λέω καθαρά επειδή έχω μελετήσει το σύστημα με το οποίο λειτουργούν αυτοί. Ο σκοπός μας είναι να νικήσουμε και να πλήξουμε τον εχθρό χωρίς να υποστεί κάποιος από μας κάποια βλάβη. Διότι όλο το σύστημα είναι εναντίον μας. Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Ντινος είπε...

Όμως….
Τα μηνύματα από την κοινωνία είναι όχι απλά ανησυχητικά αλλά τραγικά..
Όταν για παράδειγμα στο ‘πράσινο νησί’ καίγεται η συναγωγή δύο φορές, εμπρηστές χτυπούν επανειλημμένα το κέντρο μεταναστών, πιτσιρικάδες χαράζουν αγκυλωτούς σταυρούς σε δασκάλα μεταναστών, και πολλά άλλα, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με εμάς τους νεοέλληνες.

Όλα αυτά τα χρόνια το κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και τα φροντιστήρια, παράγουν στρατιές μη σκεπτόμενων ανθρώπων , οι οποίοι κάποια στιγμή αναπόφευκτα γίνονται και ψηφοφόροι, πρόθυμοι να ακολουθήσουν πιστά οποιονδήποτε τους υποσχεθεί μια θέση στο δημόσιο.
Αν το σύστημα καταρρεύσει, όλοι αυτοί φοβάμαι πως είναι ικανοί να στραφούν παντού. Και εννοώ Παντού...
Μέχρι τώρα καλά την βγάλαμε με αυτούς τους αστείους τύπους του λα.ο.σ με τον αποτυχημένο διαφημιστή πρόεδρο.
Την μελλοντική μετεξέλιξη της ακροδεξιάς είναι που εγώ φοβάμαι.

Εδώ έρχεται και ‘δένει’ η τεράστια απουσία της αριστεράς, που χωρισμένη σε κομμάτια και με έναν έντονο πολιτικό βολονταρισμό να την χαρακτηρίζει.
Δηλαδή, κάποιοι στα σοβαρά να θεωρούν ότι κάποτε θα γίνει το ‘θαύμα’ και ο ψηφοφόρος θα δει το ..‘φώς το αληθινό’ και αυτούς ως σωτήρες…….
Κούνια που σας κούναγε …

Ανώνυμος είπε...

Για τη ενορχηστρωμένη ανθελληνική προπαγάνδα...οι αστραπόγιαννοι τρόμπες της NET ζήτησαν την "ουδέτερη" κι "αυθόρμητη" αποψη του ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ...που ουδεμία σχέση έχει με τα Αμερικανικά συμφέροντα στη χώρα μας

Οι NEW YORK TIMES έδιναν χώρο στο Νίκο Δήμου για να αποκαλεί τους Έλληνες ... Αλβανούς που νομίζουν ότι είναι Έλληνες.
(http://news.kozaninet.gr/?p=3869)

ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ... στην επίθεση των ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΜΕ της Ευρώπης ... η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση που ΕΜΕΙΣ ματώσαμε να πληρώνουμε...ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ εάν είναι ΔΙΚΑΙΕΣ ή ΑΔΙΚΕΣ οι επιθέσεις κατά της χώρας μας!!!
Είναι μία τεράστια ψευδαίσθηση να πιστευουμε ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εργάζονται για το καλό μας.Οι κύριοι στην κυβέρνηση και τα ΜΜΕ ... είναι ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ. Κι ακριβώς όπως οι ΜΑΦΙΟΖΟΙ... έτσι κι αυτοί πληρώνονται για να συνεχίσουν ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ και να ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ τον κοσμάκη ανενόχλητοι.
Σήμερα στο ΒΗΜΑ, μετά τον θάνατο του Λαμπράκη, έκαναν πρωτοσέλιδο όλους αυτούς τους "φιλέλληνες" που μισθώνουν τις υπηρεσίες ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, προέδρων ΔΕΚΟ,ΣΥΡΙΖΑίων κλπ Ποιος όμως έχει τους όρχεις να πει την αλήθεια;
Ας δούμε όμως μερικές ...τρελές συμπτώσεις...

Ανώνυμος είπε...

http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/02/blog-post_28.html

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ

Προπαγάνδα κι Εβραίοι παντού... γύρω από το πτώμα της Ελλάδας

Στο παραπάνω video που βρήκαμε στα TAXALIA δείτε πως αναπτύσσεται η κρυμμένη πίσω από το χιούμορ προπαγάνδα που μας έχουν συνηθίσει χρόνια τώρα οι Νίκος Δήμου, Τάκης Μίχας, Μάθιου Νίμιτς,Ιος της Ελευθεροτυ-CIAς, Σκοπιανοί,Τούρκοι και πολλοί γενίτσαροι εντός κι εκτός συνόρων. Οι Έλληνες ή GAY-REEKS , που ζουν στην HELL-ASS και μαζί τους o άλλος "γελοίος" Αχμαντινετζάντ κλπ, κλπ. Δείτε "αστείο" video που έπαιξε η Σκοπιανή Τηλεόραση.

Αυτοί είναι οι Σκοπιανοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που οι Έλληνες "καταπιέζουν"!

Αντι-ιρανική προπαγάνδα υπήρξε και στην ταινία "300" του Λεωνίδα όπου ο Ξέρξης σκόπιμα παρουσιάστηκε ως καλολαδωμένος και ξυρισμένος gay κάτι που εξόργισε τους θρήσκους Ιρανούς καθώς η απεικόνιση δίπλα είναι αυτή που αποδίδεται στον Πέρση Βασιλιά.
Μοτίβα γνωστά και προπάντων ΚΡΥΑ ΠΑΓΕΡΑ, ΒΛΑΚΩΔΗ έως ΕΜΕΤΙΚΑ και τόσο ... βαρετά που μπορείς να ακούσεις μόνο σε συζητήσεις δεκατριάχρονων χαζών παιδιών.
Κι όμως οι κλασσικοί πρακτορίσκοι των μεγάλων Ευρωπαϊκών καναλιών που τα παίρνουν από τους γνωστούς "φιλανθρωπικούς κι αριστερούς" κύκλους των μεγαλοχρηματιστών στις ΗΠΑ, από τη CIA, τo NATO, τον SOROS, τον PAULSON και λοιπά ευαγή ιδρύματα...καταφεύγουν σ'αυτό το εμετικά κρύο χιούμορ για καθυστερημένους, προσπαθώντας να χτυπήσουν ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Είναι δείγμα του ήθους που βασιλεύει σε αυτούς τους κύκλους εβραίων χρηματιστών κερδοσκόπων που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ πληρώνεται για να τους αποκαλεί ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Αυτούς που έχουν βάλει στόχο να βυθίσουν στη δυστυχία και τη φτώχια εκατομμύρια Έλληνες. Μήπως οι πράκτορες των ΗΠΑ στις Ελληνικές εφημερίδες που βοήθησαν Αμερικάνικες εταιρίες να καταληστεύσουν τα κονδύλια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν ήξεραν ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ με λαμογιές; Δεν το ήξεραν οι Τεγόπουλοι, δεν το ήξεραν στο Λαμπρακιστάν ;
Και βέβαια αυτή η συντονισμένη ανθελληνική προπαγάνδα που θα πλήξει ακόμα και τον τουρισμό μας ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ από την πλευρά των Ελλήνων δημοσιογράφων, ΑΝΤΙΘΕΤΑ... θα ενισχυθεί διότι και οι Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ κι αυτός είναι ο λόγος που μας βομβαρδίζουν με εκπομπές που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ρατσιστές...ώστε να βάλουμε ΕΜΕΙΣ το χέρι στην τσέπη για την ΕΝΤΑΞΗ των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή κοινωνία. Η φύλαξη των συνόρων και η κοινωνική ένταξη των λαθρομεταναστών...ΔΕΝ είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ πρόβλημα για τους εταίρους μας στην Ε.Ε, αλλά καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Με αυτόν τον τρόπο θα μας βάλουν οι Ευρωπαίοι να πληρώσουμε τις ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ των ΠΑΣΟΚΩΝ (από την εποχή του Ανδρέα) που παρίσταναν τους χουβαρντάδες-ευεργέτες σοσια-ληστέςμε ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ και με επιδοτήσεις-απάτες για εικονικές αποσύρσεις φρούτων.

Ανώνυμος είπε...

Και βαφτίσια και επαφές -σε κλειστή εκδήλωση στην Αθηναϊκή Λέσχη- περιλάμβανε το πρόγραμμα του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στην Αθήνα, την επίσκεψη του οποίου αποκάλυψε το προηγούμενο Σάββατο η «Ι». Την Τετάρτη ο Σόρος βάφτισε την κόρη του φίλου του επιχειρηματία Στ. Ζαββού (ZeusCapitalPartners, κ.λπ.).
ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;;;
ΠΩΣ ΕΤΥΧΕ βρε παιδί μου 4 στους 5 ... να είναι Εβραίοι σ'αυτό το "φιλανθρωπικό" κι προπάντων "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" meeting ;;;
Και βέβαια η λίστα των "εκλεκτών" και "γνησίων" απογόνων του θεού Χριστιανών και Ιουδαίων δεν τελειώνει εδώ.


Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας έτρεξε να παραβρεθεί σε συνέδριο που οργάνωσε ο Εβραίος οικονομολόγος JOSEPH STIGLITZ


Εκείνες τις μέρες έκανε δηλώσεις κι ο Εβραίος KENNETH ROGOFF που συγκαταλέγεται
σε λίστα Εβραίων Οικονομολόγων ΕΔΩ.

Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν συχνά τέτοιες λίστες για να γνωρίζονται μεταξύ τους και να δικτυώνονται. Ακομα και στην wikipedia υπάρχει δυνατότητα να ερευνήσει κανείς για Εβραίους Παραγωγούς Ηollywood, ηθοποιούς κλπ. Πληροφορίες για τη γενετική συνέχεια (my ass) των Εβραίων, που κατηγορούν εμάς για ΡΑΤΣΙΣΜΟ διαβάστε εδώ.

Για την προβληματική Ελλάδα μίλησε και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που λέγεται Dominique Strauss Kahn που είναι φυσικά ΕΒΡΑΙΟΣ .
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ο PAUL WOLFOWITZ ήταν επίσης Εβραίος

23% των 400 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...τυγχάνει να είναι ΕΒΡΑΙΟΙ κι να σκεφτεί κανείς ότι στις ΗΠΑ αποτελούν ... ΜΟΝΟ το 1,7% του πληθυσμού. Σύμπτωση κι αυτή...

Ανώνυμος είπε...

Γράφει το ΒΗΜΑ για το μυστικό δείπνο των κερδοσκόπων και στο άρθρο θα δείτε μια απαλή περιγραφή για τις απόπειρες χρεοκοπίας της χώρας μας που κάνει ο Εβραίος John Paulson, "φιλάνθρωπος κι αριστεριστης" , ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Εβραίου George Soros ... που έχει στοιχηματίσει 4 ΔΙΣ ευρώ στο ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ!


Για να πετύχει η χρεοκοπία...μπορείτε να
φανταστείτε ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ έχουν πέσει στις τσέπες των δημοσιογράφων της Ευρώπης αλλά κι Ελλήνων-γενίτσαρων ώστε να ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ αυτό το μεγάλο στοίχημα. Αλλά αξίζει να δούμε τις "συμπτώσεις" στην πεντάδα που συνεδρίασε για λογαριασμό μας:
NOURIEL RΟUBINI ... Εβραίος από το ΙΡΑΝ

GEORGE SOROS ... Εβραίος από την Ουγγαρία.

JOHN PAULSON ... Εβραίος και διευθυντικό στέλεχος στο 92Y, κορυφαίο Εβραϊκό club.

STEPHEN SCHWARTZMAN ... Εβραίος (στη διπλανή στήλη στο κάτω μέρος).
O δε διοργανωτής Στέλιος Ζαββός ... τυγχάνει να έχει ΚΟΥΜΠΑΡΟ τον μεγάλο Εβραίο "φιλέλληνα" GEORGE SOROS (πηγή:ΙΣΟΤΙΜΙΑ).

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε στην πράξη ΠΟΣΟ ισχυροί είναι οι Εβραίοι στο Hollywood.
Όταν ο Αυστραλός ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ Mel Gibson συνελήφθη μεθυσμένος και
τότε το Εβραιοκρατούμενο Hollywood ξεκίνησε ΑΜΕΣΑ την επίθεση. Σχόλια όπως

κατόπιν της επιστολής Εβραίου ηθοποιού Bob Schneider για την "τιμωρία" του Mel Gibson από τους παραγωγούς του Hollywood

καθίσταται πλεόν ΣΑΦΕΣ ότι

Επίσης ο δικός μας ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ, όταν διανοήθηκε να κρατήσει ΙΣΕΣ αποστάσεις σε ταινία που έκανε για το Παλαιστινιακό (HANNA K.), ...ενεργοποιήθηκαν ΠΑΛΙ...οι καλοί Εβραίοι και Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΤΩΣΕ διότι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να την διανείμουν !
Σε ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ επίθεση στον Mel Gibson πρόλαβε να κάνει στην δεύτερη ταινία του ο γνωστός "BORAT" και τώρα "Bruno" Εβραίος ηθoποιός Sacha Noam Baron Cohen ... αποκαλώντας τον Αυστραλό ηθοποιό ... Fuhrer!
To Hollywood έχει ιστορία κινηματογραφικών "επιθέσεων" ενάντια σε όσους δυσαναχετούσαν με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ κυριαρχία στη βιομηχανία του σινεμά. Μία από τις ακριβότερες σιωνιστικές επιθέσεις υπήρξε η ταινία "ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΪΝ"του Όρσον Ουέλς η οποία ξεκινούσε με ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ του Αμερικανού μεγιστάνα που "φωτογράφιζε" (W.R.Hearst) παρόλο που αυτός ήταν ακόμα ζωντανός!

Τέλος μία από τις ΠΙΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ που μπορεί να δει κανείς είναι η ταινία "ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΕΛΟΣ" (An American Carol) όπου ο ΕβραίοςDavid Zucker σκηνοθέτης (βλ.Τρελές Σφαίρες, Τρελή Πτήση, κλπ) με ΒΛΑΚΩΔΕΣ χιούμορ παρόμοιο με το Γερμανικό... επιτίθεται στον γνωστό για τα μοναδικά αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ Michael Moore (βλ. Fahrenheit 9/11) . Το πως το Hollywood κατάφερε κι έπεισε έναν επιτυχημένο σκηνοθέτη να γυρίσει το μεγαλείο κακογουστιάς με τίτλο "ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΕΛΟΣ" ... άφησε άναυδους ακόμα και μερικούς σκεπτόμενους Εβραίους!

Ανώνυμος είπε...

Χιλιάδες είναι τα ντοκιμαντέρ για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ που γύρισε το εβραιοκρατούμενο Hollywood αλλά ΚΑΝΕΝΑ δεν μπαίνει στην ουσία του ζητήματος. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμάει να δώσει απάντηση στην ερώτηση του ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ κι όχι στους Ελβετούς ή τους Βέλγους;
Έτσι ο Εβραίος δημοσιογράφος των LA Times JOEL STEIN μας ενημερώνει και χαριτολογεί για το ότι o ...
News Corp. President Peter Chernin (Jewish),
Paramount Pictures Chairman Brad Grey (Jewish),
Walt Disney Co. Chief Executive Robert Iger (Jewish),
Sony Pictures Chairman Michael Lynton (surprise, Dutch Jew),
Warner Bros. Chairman Barry Meyer (Jewish),
CBS Corp. Chief Executive Leslie Moonves (so Jewish his great uncle was the first prime minister of Israel),
Metro Goldwin Mayer Chairman Harry Sloan (Jewish) and
NBC Universal Chief Executive Jeff Zucker (mega-Jewish)


Είναι ΟΛΟΙ αυτοί οι "αξιόλογοι" άνθρωποι που έπεισαν τον πλανήτη ότι ο Σαντάμ διέθετε πυρηνικά όπλα ώστε ο ΟΗΕ να δώσει άδεια να ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ τη χώρα του, να προκαλέσουν 1.000.000 νεκρούς (η πλειοψηφία τους άμαχοι) και να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τα κρατικά Ιρακινά πετρέλαια ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να κατηγορηθούν για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ και ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Δείτε ΕΔΩ χαρακτηριστικό δείγμα ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ με σκοπό τη δημιουργία εχθρότητας προς τους Ιρανούς...κλίμα που δημιουργεί και ο Νίκος Δήμου μέσω των άρθρων του που ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΑΤΑ (ότι δήθεν οι Ιρανοί δήλωσαν ΕΠΙΣΗΜΑ (!) ότι επιθυμούν την εξαφάνιση του Ισραήλ).

Ανώνυμος είπε...

KAI TO IΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κι επειδή έχουμε και τη Μακεδονία κατά νου κρατήστε στο αρχείο σας τα παρακάτω

http://
.bp.blogspot.com/_QGyHEdCUxyM/
SziWJz9P0GI/AAAAAAAABW0/1HJDwu0U1MI/s400/ABANTI+EBRAIOI+MAKEDONIA.JPG


http://3.bp.blogspot.com/_QGyHEdCUxyM/S4AhS6ShoII/AAAAAAAABdc/J-jB5Iv0g_I/s1600-h/%C5%92%C3%AF%C5%92%C3%AD%C5%92%C2%B0%C5%92%C3%AB%C5%92%C3%B4%C5%92%C3%BC%C5%92%C3%B4%C5%92%C3%B2%C5%92%C3%AF%C5%92%C2%A3%C5%92%C2%A3%C5%92%C3%AB%C5%92%C3%B5%C5%92%C3%BC%C5%92%C3%B9%C5%92%C3%B4%C5%92%C3%B6%C5%92%C3%B3.jpg

Κι όπου δεν διοικούν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ του ΘΕΟΥ... υπάρχουν οι αντικαταστάτες τους από τους κύκλους της Μασωνίας και της Λέσχης Bilderberg.
Σημείωση: Οι ΧΕΣΤΕΣ του Ελληνικού INDYMEDIA ... ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ να αναφέρουν το ΟΝΟΜΑ του JOHN PAULSON που επιδιώκει και ΜΠΟΡΕΙ να καταφέρει την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της χώρας, στέλνοντας στη φτώχεια και την ανεργία χιλιάδες Έλληνες.
Τρέμουν κάθε φορά που αναφέρουν το όνομα του χρηματοδότη τους GEORGE SOROS... o οποίος ΕΠΙΣΗΣ πλούτισε σκορπίζοντας τη δυστυχία σε ολόκληρες ανυπεράσπιστες κοινωνίες.
Οι ΧΕΣΤΕΣ του INDYMEDIA κάνουν την επανάστασή τους σπάζοντας εκατοντάδες ψιλικατζίδικα ΜΑΚΡΙΑ από την Εκάλη και το Κολωνάκι... όπου συχνάζουν οι αντιπρόσωποι του SOROS στην Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://1.bp.blogspot.com
/_QGyHEdCUxyM/
SziWJz9P0GI/
AAAAAAAABW0/
1HJDwu0U1MI/s400/
ABANTI+
EBRAIOI+MAKEDONIA.JPG

Ανώνυμος είπε...

Βρε μαλάκα Ντίνο ποιος έκαψε την συναγωγή και το επαναλαμβάνεις βλακωδώς; Διάβασε τα σχόλια εδώ για να μάθεις ποιός έκαψε την συναγωγή.

Πετρα 1821 είπε...

Προκειται για ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕYΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!

Πανε κοντρα στην απολυτα συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου!

Ζητησαμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και μας το ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.

Ανθρωπινος νους ουδεποτε ειχε φανταστει οτι θα "βαφτιζανε" Ελληνες,εποικους λαθρομεταναστες εισβολεις!Αντι να τους στειλουμε πισω στην πατριδα τους,τους κανουν συνιδιοκτητες ΤΩΡΑ και μελλοντικους ιδιοκτητες της Ελλαδας!Θα μας τρελανουν εντελως οι ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ!

Διαλυουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Αδελφια,δεν υπολογιζουν καθολου την γνωμη μας και την καθετη αντιθεση μας!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ!

Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντίνος πρέπει να είναι "αντιρατσιστής". Ειδικά αυτό που λέει "κάτι δεν πάει καλά με εμάς τους νεοέλληνες" κάνει μπαμ.

Παρατηρήστε ότι δεν αναφέρει τίποτα για την Λάρισα, τον Άγιο Παντελεήμονα, την πλατεία Αμερικής και την αντισυγκεκντρωση που μας ανάγκασε να πάμε στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Ταυτόχρονα αναφέρει μερικά γεγονότα τα οποίο όλα οφείλονται σε πράκτορες. Για την συναγωγή απεδείχθει αλλά για την εκκλησία που κάψανε μετά δεν λέει ο Ντίνο τίποτα.

Άρα είναι εθνοπροδότης και πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να σου δώσω και 40% και 50% και παραπάνω αν είναι να σωθεί η Ελλάδα!!! Αλλά βάλε στο συρτάρι το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια
Εγώ ένας άλλος βλάκας,


θέλω να σου προτείνω κάτι ασήμαντο για τη σωτηρία της Ελλάδας, Κύριε πρωθυπουργέ.
Κι αυτό, επειδή ανέλαβες τη σωτηρία της Ελλάδας, μετά από 100 μέρες περισυλλογής και συνολικά 6 μήνες απραξίας.
Δε σε εκλέξαμε για να μας σώσεις, ρημάζοντας τα πενιχρά μας εισοδήματα και καθιστώντας τους λαθροθαλασσομετανάστες γνήσιους Έλληνες.
Σε εκλέξαμε μπας και βάλεις κανένα φυλακή, γιατί φώναζες συνέχεια "που πήγαν τα λεφτά".
Μάλιστα το κάναμε σλόγκαν και γελούσαμε.
Τώρα εσύ, θα βάλεις εμένα στη φυλακή, γιατί για να ζήσω, πρέπει και εγώ να κλέψω.
Με αναγκάζεις και εμένα να γίνω όπως όλους αυτούς τους ανθρώπους που την τελευταία 15ετία βλέπουμε να κυκλοφορούν στη χώρα μου χωρίς χαρτιά, χωρίς νόμους.
Παρ' όλα αυτά, εγώ ο εθνικά υπερήφανος βλάκας Έλληνας, σου προτείνω.
Να σου δώσω όχι το 30% των δώρων και του επιδόματος αδείας - δεν έχω πάει έτσι κι αλλιώς ποτέ διακοπές - αλλά παραπάνω.
Μπορώ να σου δώσω και 40% και 50% και παραπάνω, αν είναι να σωθεί η Ελλάδα!!! Τι 30, τι 40 τι 50!!!
Αλλά απλά θέλω να πάρεις πίσω το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και να το βάλεις στο συρτάρι να το καταχωνιάσεις.
Και οι λαθρομετανάστες, ας φύγουν και να πάνε σε μια πλούσια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με πολλά εργοστάσια π.χ. στη Γερμανία. Έτσι θα δείξουν οι Γερμανοί, ότι δεν έχουν κατάλοιπα του Χίτλερ, αλλά αγαπούν τους συνανθρώπους και τους βοηθούν όταν υποφέρουν.
Πάντως αυτό που είπαν, να τους πουλήσουμε την Κέρκυρα για να σωθούμε, θα πρέπει να συμφωνήσεις, ότι είναι κατάλοιπο χιτλερικής συμπεριφοράς. Aυτό που δεν κατάφερε ο πρόγονός τους με τα όπλα, θέλουν να το επιτύχουν αυτοί με το χρήμα.


Πρωτοέλληνας


ΥΓ. Αν συμφωνείς, γράψε μου σχόλιο, στη δική μου διαβούλευση. Εγώ δεν πρόκειται να το λογοκρίνω. Δεν θα κάνω το ίδιο με εσένα!!!

http://dromena-xs.blogspot.com/2010/03/blog-post_1677.html

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑ ΝΤΙΝΟ!!!
Ντίνο επειδή από ότι φαίνεται έχεις αφήσει τα ΜΜΠροπαγάνδας να σε πληροφορούν και να διαμορφώνουν την άποψή σου γιά τα γεγονότα και επειδή έχεις βάλει παρωπίδες και δεν μπορείς να δεις τον πραγματικό κίνδυνο, ίσως και λόγω ηλικίας, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι από το 1945ως το 1981 οι "Αμερικανοί" παίζαν μπάλα από τα δεξιά με το παρακράτος, τη χούντα και το χορό πρακτόρων.
Από το Σημίτη και μετά παίζουν από τα "αριστερά". Με το ΠΑΣΟΚ τα πάντα είναι πιό εύκολα καθώς απεργίες δεν έχουμε, παρά μόνο χλιαρές διαμαρτυρίες.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι είναι αυτό που σε φοβίζει σήμερα, οι "ακροδεξιοί" ή αυτά τα γενναία παληκάρια που κρύβουν το πρόσωπό τους και που κυκλοφορούν με λοστούς και τιμωρούν σε ένα παραλήρημα δημοκρατίας όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους, που κατά ...σύμπτωση είναι και θέληση της εξουσίας.
Όταν οι καλοί αυτοί άνθρωποι μεταφερόμενοι από πόλη σε πόλη έκαιγαν το 08 τράπεζες(τα πλήρωσαν οι ασφάλειες δηλαδή ο κυρίαρχος λαός) και κάδους της εξουσίας και έσπαγαν κυβερνητικά φανάρια, βοηθούμενοι από όλες τις φυλές του κόσμου, αυτό σε ενθουσίαζε ή σε φόβιζε; Μήπως έτρεμες στην ιδέα ότι μόλις φύγουν οι προστάτες αυτοί της δημοκρατίας ότι θα σε κυνηγούν να σε γονιμοποιήσουν οι ακροδεξιοί;(ωραία εφεύρεση της χουντοεξουσίας κι αυτοί)
Δε μου λες Ντίνο από πότε το κλέψιμο έγινε απαλλοτρίωση γιατί αυτό μου θυμίζει τους παπάδες που βαφτίζουν το αρνί ψάρι στις νηστείες.
Μιλάς γιά αριστερά. Αλήθεια αγαθούλη μου όποιος αυτοπροσδιορίζεται αριστερός σήμερα πάει να πει ότι είναι;
Ο Χατζιδάκις είπε κάποτε ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Αν βγάλεις τα πράσινα γυαλιά που σου έχουν φορέσει θα δείς ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι ΣΥΡΙΖΑ και ότι τα λεγόμενα κόμματα της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς το μόνο που κάνουν είναι να αποδομούν την Ελλάδα, όλους εμάς δηλαδή, και να επιτίθενται σε όποια προσπάθεια γίνεται γιά να γίνει πραγματική ανάπτυξη στη χώρα. Να σου αναφέρω μερικά από τα κατορθώματά τους: Παλιότερα κάναν δικαστήρια οι ανθρώποι για να απαγορέψουν μονάδες ιχθυοπαραγωγής. Κλείσαν εργοστάσια με απεργίες. Κάναν πόλεμο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού κίνηση που θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας.
Να σου θυμίσω τις καταλήψεις που γίνονται σε σχολές συνεχώς , τις επιθέσεις γεμάτες αριστεροσύνη σε μη αρεστούς και τις καταστροφές και τις αριστερές απαλλοτριώσεις από αντιεξουσιαστές(τάκα τάκα).
Σήμερα επιτίθενται κατά της εκτροπής του Αχελώου ενώ αυτό θα δημιουργήσει καινούριους υδροβιότοπους εκτός της λύσης που προσφέρει στους αγρότες της Θεσσαλίας.
Από πού αντλούν το δικαίωμα όλοι αυτοί να μου επιβάλλουν τι θα γίνει στη χώρα
και με ΠΟΙΟ δικαίωμα μου επιβάλλουν να ζω αύριο με κάθε καρυδιάς καρύδι που
«επέλεξε» την Ελλάδα για πατρίδα του; Εγώ το λέω αυτό ΦΑΣΙΣΜΟ.
Αλήθεια Ντίνο γνωρίζεις ότι πάρα πολλά στελέχη της αριστεράς δεν έχουν δουλέψει
ΠΟΤΕ στη ζωή τους; Τι δικαιοσύνη είναι αυτή που ο πατέρας μου δουλεύει από τα δέκα του παράγει πραγματικό προιόν και τώρα παίρνει σύνταξη από το «κράτος» 600Ευρώ, ενώ άλλοι με ροδοκόκκινα μαγουλάκια δεν ξέρουν τι έχουν από περιουσία και μου παριστάνουν τους αριστερούς;
ΞΥΠΝΑ ΝΤΙΝΟ!!!
Επειδή μίλησες και για εκπαίδευση που παράγει μη σκεπτόμενους ανθρώπους να σου πω ότι αυτοί που παράγουν σήμερα αμόρφωτους είναι η τηλεόραση, τα ΜΜΠ και συγκεκριμένου τρόπου σκέψης και έκφρασης «νεολαιίστικα» περιοδικά. Δουλειά της εκπαίδευσης είναι να παράγει ανθρώπους με γνώση σε όλα τα αντικείμενα. Δουλειά του δασκάλου δεν είναι να προπαγανδίζει απόψεις της εξουσίας και δικές του.
Σίγουρα πρέπει να γίνονται συζητήσεις και να είσαι σίγουρος ότι όπου είναι εφικτό
αυτό γίνεται. Δεν μπορεί ο μαθηματικός να αφήνει την επιστήμη και να συζητεί για
τα μέτρα(αυτά που μας παίρνει το αφεντικό) της κυβέρνησης.
Αλήθεια Ντίνο δεν σε ενοχλεί η βία και η σάχλα που ασύστολα προβάλλονται από κανάλια «αριστερών» δισεκατομυριούχων;

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑ ΝΤΙΝΟ!!!
Κάποτε η οικολογία ήταν υπόθεση ανθρώπων που αγαπούσαν πραγματικά την φύση και διακινδύνευαν και τη ζωή τους. Σήμερα ανέλαβαν οι επαγγελματίες.
ΞΥΠΝΑ ΝΤΙΝΟ!!!
Επειδή πιθανόν να νομίζεις ότι επανάσταση, πολέμους και χούντες μπορεί να κάνει ο καθένας να σε ενημερώσω ότι αυτά τα πράγματα χρειάζονται πολλά λεφτά για να γίνουν και δεν φοβερή πρακτορική… οργάνωση.
Μπορεί κάποιος να παρατήσει σήμερα τη δουλειά του και να στήσει κόμματα ή να τρέχει για τις οικολογικές του ανησυχίες; Μόνο αν βρεί κάποιο χορηγό ο οποίος βέβαια θα θέλει ανταλλάγματα. Η εποχή της αθωότητας τελείωσε φίλε…
ΞΥΠΝΑ ΝΤΙΝΟ!!! και ΣΥΝΤΟΜΑ γιατί αν δεν το κάνεις εσύ και όλοι οι Ντίνοι της χώρας θα δεις τον πραγματικό κίνδυνο που είναι να δημιουργηθούν στη χώρα μειονότητες και τότε σύντομα θα ζείς σε τσαντήρι γιατί όπως απάντησαν και οι μελλοντικοί «Έλληνες» στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμωνα , όταν τους ρώτησαν που θα μείνουν: «Στα σπίτια σας»
ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ντίνο...το μήνυμα από τη κοινωνια είναι το ίδιο που δίνεται από όλες τις κοινωνίες. Τα πολυπολιτισμικά πειράματα απότυχαν και συνεχίζουν να αποτυγχάνουν, ειδικά αν πας να τα κάνεις με τριτοκοσμικούς αφρικάνους κανίβαλους και τζιχαντιστές πακιστανούς όπως στην Ελλάδα. Και όσο κι αν αισθάνεσαι ασφαλής ρουφώντας τον καπουτσίνο σου στο Κολωνάκι παρέα με τους άλλους αριστερομαλάκες τεμπέληδες των ΜΚΟ το γιαταγάνι του μουσουλμάνου θα κόψει και τη δική σου κεφάλα.

Όσον αφορά την έκκληση των κατοίκων του Α.Παντελεήμονα. Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως δεν υπάρχουν πλέον θεσμοί. Το κράτος το έχει καταλάβει μια πρασινοροζ συμμορία που κάνει ότι θέλει και ότι γουστάρει. Ρε εσείς σκεφτείτε λίγο, ο Βουγιας (!) είναι στο υπουργείο δημόσιας τάξης (νυν ΠΡΟ.ΠΟ)! Καταλαβαίνετε για τι μιλάμε;
Ο άνθρωπος που εάν έβλεπε έναν αστυνομικό να κυνηγάει έναν αναρχικό το πίο πιθανό είναι να έβαζε τρικλοποδία τον αστυνομικό αποφασίζει πως θα δρα η αστυνομία!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΥΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;