17/3/10

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις συνεχίζονται

Μέρα και νύχτα χτυπούν οι ομάδες των ληστών των δρόμων

Στην οδό Καλλιφρονά στην Κυψέλη στις δέκα και μισή το βράδυ τέσσερις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε έναν Ελληνα, που αντέδρασε και τότε τον απείλησαν με μαχαίρι για να τον... πείσουν να τους δώσει το τσαντάκι του με το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Κοντά στην πλατεία Βάθη, λίγο αργότερα θύμα ήταν ένας αλλοδαπός. Δυο ληστές έπεσαν πάνω του ,και χτυπώντας τον με τα χέρια κατάφεραν να του πάρουν τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.

Τα χαράματα στην οδό Μωραϊτίνη μια γυναίκα μόλις είχε βγει από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της ήταν το θύμα δύο αλλοδαπών. Οι δυο ληστές τη χτύπησαν στο πρόσωπο, την έριξαν κάτω και της άρπαξαν την τσάντα.

Μπροστά στα μάτια μας Πακιστανός τζαμοκαθαριστής επιτέθηκε σε γυναίκα οδηγό και της άρπαξε το κινητό και έφυγε τρέχοντας. Έπειτα από 1 ώρα επέστρεψε με άλλου χρώματος ρούχα, για να συνεχίσει να "πλένει τζάμια"

Στην οδό Λένορμαν στο φανάρι με την Αχιλλέως, 5 Μαροκινοί επιτέθηκαν σε γυναίκα οδηγό, και αφού άνοιξαν τις πόρτες χτύπησαν την γυναίκα και τις άρπαξαν την τσάντα.
Στην πλατεία Καραϊσκάκη παρέα 3 μάλλον Μαροκινών εντόπισε μεθυσμένο Έλληνα και αφού τον πέταξαν κάτω οι 2 άρχισαν να τον κλωτσάνε με μανία και του πήραν ότι είχε πάνω του κινητό, ρολοϊ, χρήματα. Στο τέλος του έβγαλαν και το παντελόνι και το πέταξαν πιο πέρα

Πηγή http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_1493.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.pare-dose.net/files/video/islam.html

Αυτούς φιλοξενούμε
(προσοχή το βίντεο είναι για πολύ γερά στομάχια και αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλικους).

Η 17η Μαΐου στην Ιστορία

Η 17η Μαΐου είναι η 138η ημέρα του δίσεκτου 2004 . Απομένουν 228 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου. 1 101 . Οι Σταυροφόροι κατέλαβαν την «Π...