11/3/10

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΠΕΥΣΑΤΕ

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛETE.
Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΡΑΒΙ Ή ΑΕΡOΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΝΑ Η ΕΥΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ!!!

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ USA ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ. Η ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
ΜΗ ΤΟ ΞΕΧNATE
ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΑΣ.

(ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Συνέλαβαν 7 μουσουλμάνους στην Ιρλανδία που σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Σουηδό σκιτσογράφο
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ

4 άντρες και 3 γυναίκες συνελήφθησαν σήμερα στην Ιρλανδία. Πρόκειται για Μουσουλμάνους οι οποίοι φαίνεται ορι σχεδίαζαν τη δολοφονία του Lars Vilks, σκιτσογράφου απο τη Σουηδία ο οποίος ...

εφτιαξε ένα προσβλητικό σκίτσο για τον Μωάμεθ σε σώμα σκύλου. Η Al Qaeda μάλιστα είχε επικηρύξει το "κεφάλι" του με 100,000 δολάρια. Έρευνα που έγινε απο Ευρωπαϊκές υπηρεσίες σε συνεργασία με τη CIA και το FBI οδήγησε στους 7 αυτούς μουσουλμάνους οι οποιοι ειναι μεταξύ 20 και 40 ετών

http://anopetra-eleos.blogspot.com/2010/03/7.html

Ανώνυμος είπε...

Ονειρεύονται βουλγαρική μειονότητα 500.000 ατόμων στη Β.Ελλάδα..!

Αντιγράφουμε από το σχετικό δελτίο Τύπου: Το Φοιτητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου της Σόφιας «Kliment Ohridski» οργανώνει προβολή της ταινίας «Ενα έθνος είμαστε», στις 9 Μαρτίου 2010 στις 4 μ.μ. στο Πανεπιστημιακό Θέατρο.
Μετά το τέλος της...ταινίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον συγγραφέα Kostadin Kostadinov και τον Angel Djambazki, ειδικό στις βουλγαρικές κοινότητες του εξωτερικού, αντιπρόεδρο του VMRO.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «η ταινία "Ενα έθνος είμαστε" δείχνει τις ξεχασμένες 500 χιλιάδες Βουλγάρων της μειονότητας που ζουν στην Ελλάδα σήμερα.
Γυρίστηκε χωρίς την άδεια των ελληνικών Αρχών στις μεγαλύτερες...βουλγαρικές πόλεις(!) της Μακεδονίας -Φλώρινα, Κιλκίς κ.ά.».
Και διατυπώνουμε την απορία: Οι άνθρωποι και οι πόλεις είναι τελικά ελληνικές (πράγμα σχεδόν απίθανο), «μακεδονικές» (σλαβομακεδονικές) ή «βουλγαρικές» όπως υποστηρίζουν οι ταγοί του «ενός έθνους»;

http://greece-salonika.blogspot.com/2010/03/500000
.html#ixzz0hh135XXn

Μη μαλώνετε παιδιά..όλοι θα πάρετε.

Ανώνυμος είπε...

http://anopetra-eleos.blogspot.com/2010/03/blog-post_1688.html

Την Ναζιστική σημαία πάνω από τον ιερό βράχο, την κατέβασε ο Λάκης Σάντας…

Ο Μανώλης Γλέζος συμμετείχε επικουρικά, ως τσιλιαδόρος. Έμεινε στην Ιστορία όμως, μιάς κι αυτός ήταν μέλος του ΚΚΕ [Και το Κόμμα πάντα φροντίζει το τόσο να το κάνει τόόόόόόόόόόσο] κι έτσι ο μύθος από το κατόρθωμα πλέχθηκε γύρω από το δικό του όνομα, και πολλοί σήμερον αγνοούν τον βασικό πρωταγωνιστή αυτής της ηρωϊκής κι αντιστασιακής πράξεως…

Φυσικά άμα διαβάσεις εκθέσεις πιστιρικάδων, που κάνουν λόγο γιά τον σαχλαμάρα: τον “Απόστολο Γκλέτσο”, η πλειοψηφία της σημερινής νεολαίας αγνοεί εξ ίσου και τους δύο.

Κάτι παραπλήσιο συνέβη και με το “Πολυτεχνείο’73″. Κι η κουτσή Μαρία, έμαθε γιά την Μαρία Δαμανάκη [ΚΚΕ γαρ] αλλά και τον …τραπεζικό Παπαχρήστο, που προσφάτως συνταξιοδοτήθηκε: €2.700 η σύνταξις, €220.000 το εφάπαξ.

Και δεν είναι απλά ”φήμες” όπως αντέγραψαν διάφορα blogs. Η αλήθεια είναι.

Αλλά κανένας δεν γνωρίζει τον τρίτο εκφωνητή της παρέας. Τον Λάμπρο Παπαδημητράκη. Και πως να τον μάθει άλλωστε αφού εμφορείται από πατριωτικές απόψεις. “Πατριωτικές απόψεις” που κάνουν τζιζ στην σημερινή multi-culti κοινωνία. Είναι δυνατόν να γίνει κάποιος ευρύτερα γνωστός, έχοντας την Ελληνική σημαία και εικονίσματα στο καθιστικό του;Από ποιά εθνομηδενιστικά και ξεπουλημένα ΜΜΕ; Σωστό κι αυτό!

Σας θυμίζει κάτι τ’ ανωρέρω περιστατικό;

Ultra Right είπε...

Ομιλία Χατζάρα έξω απ' τη βουλή