25/3/10

Θλιβερά Προσωπικά Συμπεράσματα από τη σημερινή παρέλαση:

1. Η Σημαία ΜΑΣ κατήντησε προϊόν λαθρεμπορίου της Μαφίας ! Πάνω από 30 Πακιστάνια και λοιποί εισβολείς πούλαγαν με προκλητικό κιόλας τρόπο (πλησιάζοντας τα μικρά παιδάκια και βάζοντας σχεδόν μες στα μούτρα τους τα σημαιάκια) τη Σημαία ΜΑΣ ! Έτσι κατήντησαν το Εθνικό μας Σύμβολο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Σημίτης, Καραμανλής και Παπανδρέου!

2. Οι κωλοέλληνες μπαμπάδες των πιτσιρίκων πλήρωναν τους εισβολείς για τη Σημαία, αντί να την αγοράσουν από κάποιο περίπτερο (όποιο είχε γιατί τουλάχιστον στον Πειραιά παρατήρησα πως τα περίπτερα δεν πουλούσαν πλέον σημαιάκια χθες). Ε΄τσι οι κωλοέλληνες συνεισέφεραν στη Μαφία-χωρηγό της ξεφτυλισμένης κυβέρνησης και φυσικά εδραίωναν με άλλο ένα λιθαράκι την κατοχή και νομιμοποιούσαν τους Λαθροέλληνες!

3. Τουλάχιστον στο σημείο που παραβρέθηκα εγώ, οι μισοί ήταν ξένοι ! Ινδοί που χάζευαν, Ρώσοι που χάζευαν, φοιτητές αλλοδαποί κλπ.

4. Μια κυρία περίμενε να δει τα ελικόπτερα ! Ενώ άλλοι δυο αναρωτιόντουσαν που είναι τα άρματα; Από τόσο χαμένους στην κοσμάρα τους πολίτες, τι μπορεί να περιμένει κανείς;

5. Ψηθιριστά ακουγόταν η μπάντα, εκτός και ήσουν ακριβώς στην Πλατεία Συντάγματος. Ίσως λόγω οικονομίας δε βάλανε κάνενα μεγάφωνο παραπάνω! Ο εθνικός ύμνος έπαιξε μια φορά και ευτυχώς ο κόσμος τον έψαλλε.

Τελικό συμπέρασμα: Απογοήτευση. Πολύ φοβάμαι πως ελπίς δεν υπάρχει. Ο αγώνας μέσα στο διαδύκτιο είναι σημαντικότατος και πρέπει να γιγαντωθεί. Αν δεν πλαισιωθεί όμως από πολίτική δράση (όχι τύπου κομματιδίου του 0.5%), αλλά μαζική, φοβούμαι πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι !
Και δυστυχώς για μια τέτοια δράση χρειζονται πολλά χρήματα. Αβέρωφ, Ζάππας, Παππάς, Μαυρογένους, Καμβίσσηδες όμως δεν υπάρχουν πλέον !!!

Ζήτω το Έθνος !
Για όσους ακόμη πιστεύουμε σε αυτό ! Τουλάχιστον εμείς οι λίγοι ας αγωνιστούμε μέχρι ενός ! Απλά για την ηρεμία της ψυχής μας !

Λεωνίδας

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λες την απολυτη αληθεια, συνελληνα.κωλοελληνες....

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος του 11:18:00 βγάζει τα απωθημένα του. Μας βρίζει και μας λέει κωλοέλληνες.
Ο ίδιος που εγραψε το σχόλιο της ανάρτησης, είναι και ο ίδιος που έγραψε και το σχόλιο 11:18:00.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο ανεβάζετε τα σχόλιά του κ. Χατζάρα.

Είναι ο γνωστός τριγωνοκέφαλος Αλβανός που σας έστειλε και το μέιλ που υπέγραφε σαν Basilis Fatsis. Επίτηδες άφησε τόσα ορθογραφικά λάθη τότε. Είναι ο ίδιος που ονομάσατε Πασοκομαλάκα σε άλλη ανάρτησή σας.
Το γράψιμό του το ξέρουμε καλά από άλλα blogs.
Όλες τις ημέρες κάνατε αγώνα για να πετύχει η συγκέντρωση του κόσμου στην παρέλαση και το πετύχατε. Είδατε πόσοι νέοι και πόσες οικογένειες, άνθρωποι κάθε ηλικίας.
Γι αυτό έγραψε το σχόλιο της ανάρτησης ο Αλβανός φιλέλληνας για να περάσει το μήνυμα ότι ήταν όλα ένα ψέμμα και μια απογοήτευση, ότι δεν υπάρχουν πια αληθινοί Έλληνες πατριώτες παρά ελάχιστοι και ότι ο αγώνας είναι μάταιος αλλά πρέπει να τον κάνουμε για ηθική ικανοποίηση.
Εμφανίζεται σαν Έλληνας κι εδώ κι αλλού που τον έχουνε πάρει είδηση και τον έχουνε πετάξει έξω από τα ιστολόγια.
Δεν γράφει πια υβριστικά σχόλια επειδή ξέρει ότι δεν θα τα ανεβάσετε. Περνάει τα υπονοούμενά του αλλά και το ανθελληνικό του μένος με πλάγιο τρόπο.
Εκτός κι αν τα αφήνετε να ανεβούν για να ξεφτιλίζεται μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός της ανάρτησης που έχει απογοητευτεί τόσο πολύ;
Εγώ πολλά χρόνια είχα να παρακολουθήσω τέτοια παρέλαση και με τόσο κόσμο.
Η παρέλαση μικρή αφού δεν συμμετείχαν τα μηχανοκίνητα και τα αεροπλάνα αλλά όλος ο κόσμος ήταν ενήμερος.
Μούφα μου φαίνεται ότι υπήρξε κυρία να περιμένει να ακούσει τα αεροπλάνα και να μην τα ακούει.
Ο κόσμος πήγε με εθνική συνείδηση.
Οι Έλληνες αφυπνίζονται και σε κάποιο χρονικό διάστημα θα αναγκαστούν να αποσύρουν το λαθρονομοσχέδιο ή θα τους το αποσύρουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Mια άλλη οπτική από παρέλαση , από μεγάλο προάστιο βόρεια στην Αττική.
Πολύς κόσμος ,αρκετές σημαίες στα μπαλκόνια ,μαθητές ,μαθήτριες,αγέρωχα βλέμματα ,λάβαρα να σκίζουν τον αέρα,συγκίνηση ,χαμόγελα,γονείς να παίρνουν φωτογραφίες ,τύμπανα ,παιδάκια ντυμένα με εθνικές στολές και σημαιάκια. Οχι ,οι μπαμπάδες εδώ δεν αγόραζαν σημαίες από τους ενοχλητικούς (όπως ακριβώς τα περιγράφεις ) πακιστανούς .Από τους θεατές ,Ελληνες όλοι τους,μια νεαρή μητέρα εξηγούσε στα μικρά παιδιά της για ποιο λόγο γιορτάζουμε την σημερινή επέτειο και εναντίον ποιών πολεμήσαμε. Παραπέρα ,κάποιοι συζητούσαν τι στην ευχή τη θέλουμε την ΕΕ αν δεν μπορεί να βοηθήσει και πώς η οικονομική κρίση είναι φτιαγμένη για να μας υπουδουλώσει.
Οι κωλοέλληνες έχουν ,ανέκαθεν είχαν , ένα ελάττωμα .Είναι απρόβλεπτοι .
Μια μικρή ανεπαίσθητη αλλαγή ,μια απειροελάχιστη ,μη μετρήσιμη,διαταραχή στο κβαντικό κενό και έρχονται τα πάνω κάτω.
Ηδη ,κάτι ελάχιστο ,ανεπαίσθητο , έχει αρχίσει να κινείται στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Εχουν και ένα άλλο ελάττωμα. Ενθουσιάζονται εύκολα και εύκολα απογοητευόνται .
Ισως υπάρχει ένα φάρμακο γι' αυτό. Κάτι ωραίο που άκουσα σε μια συνέντευξη . Πρώτα ονειρεύεσαι. Μετά πιστεύεις στο όνειρό σου και μετά θα το δεις να πραγματοποιείται.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vYU-UeZ1fVw
Μόνο αυτό έχω να πω. Τίποτ΄άλλο

Ανώνυμος είπε...

μάλλον.. λάθος..
Θα συμπληρώσω το προηγούμενό μου σχόλιο και με αυτό:
http://www.megatv.com/erevna/article.asp?catid=17210&subid=2&pubid=6405951

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα, έτσι οι Έλληνες καταντούν κωλοέλληνες.

Λεωνίδας είπε...

Ρε μεγάλε σχολιαστή "Παρ Μαρ 26, 12:23:00 πμ" σου απάντησα χθες στο άλλο σχόλιο που έκανες καθυβρίζοντάς με ! Αλλά δε λες να βάλεις μυαλό. Συνεχίζεις ! Κανονικά δεν έπρεπε να ξαναασχοληθώ μαζί σου, αλλά προκαλείς.

Την παροιμία "όποιος έχει τη μύγα..." την ξέρεις; Γιατί ταυτίζεσαι με το "κωλοέλληνες";

Δεν είμαι ηλίθιος να σχολιάζω τον εαυτό μου. Αυτό μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό σαν το δικό σου θα το σκεφτόταν. Είστε όλοι περιχαρείς και μπράβο σας. Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Μακάρι να έχετε εσείς δίκιο. Θα φανεί.

Λοιπόν, διάβασε έστω εδώ την απάντησή μου τη χθεσινή(την επισυνάπτω παρακάτω), μάθε να σέβεσαι το συνομιλητή σου, άσε τις προβοκάτσιες και ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ που θα με πεις και Αλβανό !



"Φίλε" του σχολίου 10:40:00 μμ,

ένα θα σου πω μόνο:

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !

Ούτε Αλβανός είμαι ούτε ότι άλλο φαντασιώνεται το άρρωστο μυαλό σου. Και πονάω πολύ περισσότερο από εσένα για τα χάλια της πατρίδος μου. Και μακάρι όπως λες να είμαστε πραγματικά πολλοί και να φανεί σύντομα εμπράκτως αυτό (γιατί ξέρεις ο Ραγκούσης τις ιθαγένειες θα τις δώσει μέχρι το Σεπτέμβρη σωριδών)!

Μακάρι εκεί που ήσουν εσύ να είχε πράγματι παλμό και ΜΠΡΑΒΟ σου που ψώνισες από Έλληνες. Έξω από το μετρό όμως δεν μπορεί να μην είδες τα Πακιστάνια; Τα είδες ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Κι εγώ δεν αμφισβήτησα κανένα πατριωτισμό κανενός. Μίλησα για τους πολίτες που δε συνειδητοποιούν τι κάνουν με τις ενέργειές τους χωρίς κομματισμό. Προτιμώ να είμαι προσγειωμένος και να ανατήλει κάτι καλό παρά να πετάω στα σύννεφα και να μη γίνει τίποτα. Ό,τι έγραψα ήταν κατάθεση ψυχής. Γι'αυτό πιστεύω κι ο κ.Σπύρος δημοσίευσε το σχόλιο.

Αν εσύ έχεις μανία καταδιώξεως από Αλβανούς λυπάμαι.

Λεωνίδας

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λεωνίδα,
είμαι εγώ που θεωρείς ότι σε έβρισα. Εγώ δεν έβρισα όμως κανέναν απλά έβγαλα τα δικάμου συμπεράσματα ή αν θέλεις σε έβρισα όχι όμως σαν Έλληνα, αλλά σαν Αλβανό γιατί είναι αλήθεια ότι ο γνωστός τραμπούκος Αλβανός ο προστατευόμενος του Σύριζα κυκλοφορεί στα ιστολόγια και κάνει την προπαγάνδα του με τό γάντι, χωρίς να υβρίζει αλλά σπέρνοντας την απαισιοδοξία και παρουσιάζοντας τα γεγονότα ως τετελεσμένα και καταδικασμένα ότι και να κάνουμε κι όσο κι αν προσπαθούμε. Το ύφος γραφής σου και τα γραφόμενα σε αυτόν παραπέμπουν, αλλά όλοι κάνουμε λάθη κι εσύ ο ίδιος φαντάζομαι.
Είναι προσβολή να αποκαλείς Αλβανό έναν Έλληνα και γι αυτό σου ζητώ συγνώμη.

Φίλε μου, δεν είμαστε υπεραισιόδοξοι. Ξέρουμε που πατάμε. Έπρεπε να είμαστε οι μισοί Έλληνες έξω από τη Βουλή όταν ψηφιζόταν το λαθρονομοσχέδιο και να μπαίναμε και μέσα. Βέβαια σε αυτό δεν φταίει ο κόσμος αλλά η ελλιπέστατη πληροφόρηση γιατί ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ότι ψηφίστηκε το λαθρονομοσχέδιο όχι από μειωμένο ενδιαφέρον αλλά γιατί κρέμονται από μία τηλεόραση να ακούσουν τα νέα, γιατί δεν έχουν ίντερνετ και αν δεν βρεθεί να τους το πει κάποιος, απλά δεν το μαθαίνουν.

Εγώ είπα ότι φέτος κατέβηκε ο κόσμος με συνείδηση γιατί ξέρω από αλλες χρονιές και ξέρω κι από άλλους γνωστούς παρακολούθησαν παρέλαση σε κάποιο άλλο σημείο και αυτοί οι ίδιοι είδαν ότι κάτι άλλαξε φέτος.
Είπα ότι ο κόσμος αφυπνίζεται όχι ότι όλα είναι ρόδινα. Είπα ότι καταλαβαίνει ο Έλληνας που το πάνε και πώς μας ξεπουλάνε και κάτι ανάβει μέσα του που δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από εθνική συνείδηση.

Λεωνίδας είπε...

Δεκτή η συγγνώμη σου φίλε μου.

Έρχονται και Άγιες μέρες και πιστεύω ότι η αίτηση συγγνώμης και η συγχώρεση είναι αρετές που όλους ως χριστιανούς πρέπει να μας διακρίνουν.

Επαναλαμβάνω πως εύχομαι τα πράγματα να έχουν ιδοποιό διαφορά εν σχέσει με άλλες εποχές. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί κι ο ίδιος παρατήρησες ότι ενώ έπρεπε να είμαστε εκατομμύρια έξω από το κοινοβούλιο, τελικά αυτό δεν έγινε. Επίσης εμένα με προβληματίζουν φριχτά καθημερινές εικόνες: Δεν υπάρχει βενζινάδικο που οι ιδιοκτήτες(Μεσαία τάξη) να εργοδοτούν Έλληνες !!! Ομοίως και τα εστιατόρεια στην κουζίνα !!!

Τέλοσπάντων, σε παρακαλώ στο εξής να είσαι πιο προσεκτικός. Η διαφωνία είναι θεμιτότατη, ο προπυλακισμός όχι. Και στο κάτω κάτω δίνεις και λαβές στον κάθε τέτοιο τύπο σαν αυτόν που υπενύχτηκες να λέει πως ασχολούμαστε μαζί του χωρίς να το αξίζει.

Καλή Ανάσταση αδερφέ !
Καλή Ανάσταση και στο Γένος !