17/3/10

Feldstein: Χρεοκοπία ή έξοδος από το ευρώ για την Ελλάδα λένε οι άνθρωποι της Παγκόσμιας Χούντας

«Φαντασία» αποκαλεί το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για την περικοπή του ελλείμματος ο (εβραίος) καθηγητής του Χάρβαρντ Martin Feldstein.
Η Ελλάδα ενδέχεται «να χρεοκοπήσει κατά κάποιο τρόπο, ή να φύγει από το ευρώ ή να κάνει και τα δύο», λέει ο άνθρωπος που έχει υπάρξει επί σειρά ετών οικονομικός σύμβουλος των αμερικανικών κυβερνήσεων.

Θα πρέπει σημειωθεί ότι πριν από δύο δεκαετίες, ο Feldstein είχε «προειδοποιήσει» ότι το κοινό νόμισμα θα αποδεικνυόταν «οικονομικό μειονέκτημα».

Τώρα, ο ακαδημαϊκός αμφισβητεί την ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να επιτύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους. «Η ιδέα ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει από το έλλειμμα του 12% στο 3% σε δύο χρόνια μου φαίνεται σαν φαντασία», είπε μιλώντας στο Bloomberg.

Κατά την άποψή του, η χώρα θα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης, πιθανόν βρίσκοντας έναν «ευγενικό τρόπο» στάσης πληρωμών. Σε αυτό το πλαίσιο θα μπορούσε να πείσει τους επενδυτές να ανταλλάξουν ομόλογα που λήγουν με άλλους τίτλους, πιο μακροπρόθεσμους, με χαμηλότερα επιτόκια.

Μία άλλη εναλλακτική θα ήταν η αποχώρηση από το ευρώ, έτσι ώστε να είναι δυνατή η υποτίμηση του εθνικού νομίσματος και η επιστροφή στην ΟΝΕ όταν οι δημοσιονομικές αδυναμίες έχουν αντιμετωπιστεί.

«Δεν γνωρίζω ότι υπάρχει μία καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα», λέει ο Feldstein. Όπως εξηγεί, αν και η επιλογή της διάσωσης θα ήταν «μία σχετικά ανώδυνη λύση», εντούτοις, θα προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Ευρώπης και τον κίνδυνο ότι και άλλες χώρες θα ζητήσουν ανάλογη βοήθεια.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαγορεύεται η ελληνική σημαία στο γήπεδο

http://afoilumpen.blogspot.com/2010/03/live.html

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/03/blog-post_8795.html

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται απολύσεις στο Δημόσιο και μας το λένε απέξω, απέξω όταν μιλάν για ΔΝΤ. Σπύρο τι θα κάνουμε εδώ πέρα;;;

Διοργανώστε άμεσα συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους για να κινητοποιήσουμε του συν-Έλληνες και να αντισταθούμε με δημοκρατικό τρόπο στην νόθα κυβέρνηση!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 1022 ΔΡΑΧΜΕΣ Η 3 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΝΟΜΙΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Η Ευρώπη Αντί να προχωρήσει με Ολοκλήρωση, προχωρεί με νέα ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ. ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
18/3/2010
Αντί να προχωρήσουν στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, κάνοντας την Ευρωπαϊκή Τράπεζα να λειτουργεί όπως η FED και η Κεντρική Της Αγγλίας, αναγγέλλουν(15/3) ως επιτυχία «ιστορική συμφωνία» να επιτρέπουν μια χωρά να «Βοηθήσει… μιαν άλλη». Έτσι αντί η Κεντρική Τράπεζα να δημιουργεί ( =Τυπώνει) χρήμα και να το δίνει στις χώρες, (π.χ.όπως το έδινε από τον Χολαργό η Τράπεζα της Ελλάδος στην Νομαρχία Ρέθυμνου) τώρα τα Ελληνικά ομολόγα αντί των τοκογλύφων θα τα αγοράσει η Γερμανία, αγοράζοντας έτσι την ΕΛΛΑΔΑ.
Αφού όλες οι χώρες αγορασθούν από την Γερμανία, τότε θα επέλθει ως εκ Θεού Επιτυχία…(Fourth Reich): η Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση με την Ευρ. Κεντρ. Τράπεζα να μεταλλάσσεται σε FED και γελοία βιολιά της πρωτοχρονιάς να γιορτάζουν το γεγονός…. (Ο Δολοφόνος είχε το Βίτσιο να σκοτώνει με Μουσική Δωματίου) ….Η ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Τελικά Η ΔΡΑΧΜΗ ίσως να μην μείνει συλλεκτικό αντικείμενο όπως την κατέταξαν οι εκτελεστές - Ευρωκράτες. Ο Ψεύτης και ο Κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται : Η Α.Μέρκελ είναι στριμωγμένη, ή πρέπει να κάνει την Ευρωπαϊκή Τράπεζα όπως τη FED και την Τράπεζα της Αγγλίας και να κάνει τώρα την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση πριν προλάβει να εξαγοράσει τις ΤΕΧΝΗΤΑ χρεωκοπημένες Χώρες του νότου, ή πρέπει να αντιμετωπίσει την ψευδή εικόνα που έχουν οι Γερμανοί, ότι θα πληρώσουν αυτοί το χρέος των Ελλήνων. Στο αδιέξοδο της αυτοπαγιδεύσεις των Ευρωκρατών, θα προτιμήσουν όλοι να μας στείλουν στη ...μάννα μας. ...Τη Δραχμή.
Εμείς που υποστηρίζουμε την επιστροφή στη ΔΡΑΧΜΗ, δεν το αντιλαμβανόμαστε ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ όπως οι μονεταριστές Ευρωκράτες. Δηλαδή δεν το υποστηρίζουμε για να υποτιμήσουμε την Δραχμή και να κάνουμε μέσα από υποτιμήσεις την Οικονομία Ανταγωνιστική. Αυτές υιέ συνταγές διατήρησης της Ασθένειας και μετατροπής της σε φαύλο κύκλο.
Εμείς υποστηρίζουμε την επιστροφή στη Δραχμή, ώστε να Μη Δανείζεται το Κράτος Ρευστότητα από τους τοκογλύφους, αλλά να δημιουργεί το δικό του χρήμα, όπως κάναμε χρόνια πριν μπούμε δουλικά και ύποπτα στην Ο.Ν.Ε.

Εμείς υποστηρίζουμε την Επιστροφή στην Δραχμή για να χρηματοδοτήσει το Κράτος την Ανάπτυξη και να δανείζεται μόνο για την κάλυψη του ισοζυγίου εξωτερικών πληρωμών.

Στα Καζίνο τα παιχνίδια είναι έτσι ρυθμισμένα ώστε το "σύστημα' να μαζεύει το χρήμα των παικτών. Το Ευρωσύστημα έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να μαζέψει πρώτα το χρήμα και υστέρα τις περιούσιες των Λαών.

Η Βρετάνιας δεν ήταν χαζή, και για αυτό μπορεί να μιλεί στους Ευρωκράτες όπως τους πρέπει.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΖΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ.
************************
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ προσπαθούμε να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε απ' αυτό το οικονομικό χάλι που έχουμε περιέλθει, και που ΠΟΛΛΟΙ μας καυτηριάζουν ότι εμείς οι ίδιοι ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ φταιμε και όχι Άγγλοι–Γάλλοι–Πορτογάλοι– Αμερικάνοι-κοινώς Εβραίοι πάσης εθνικότητας κλπ., κλπ., «προσκρούσαμε» στην ανήκουστην είδησην!!!!

Όχι μόνον οι Εβραίοι της Ελλάδος ΔΕΝ πληρώνουν φόρους με νομοθετικό διάταγμα, αλλά το ΚΙΣ έχει φτιάξει και κυβέρνηση μέσα στην Ελληνική κυβέρνηση όπως έχει κάνει και σε άλλα Δυτικά κράτη συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης των ΗΠΑ!
Οι Ελληνόφωνοι εβραίοι στη χώρα μας λοιπόν, (αυτοί που μας καλούν να δούμε την τύφλα μας και κραδαίνοντας την φουκέντρα μας δακτυλοδεικνύουν ότι εμείς φταίμε και ουδείς άλλος) είναι ΥΠΕΡΑΝΩ όλων και συνάμα εξαιρούνται των φόρων!!!!
Πληρώνουν φόρους στο ξεχωριστό κράτος του ΚΙΣ (μέσα στην Ελλάδα) και όχι στο Ελληνικόν δημόσιον! Είναι «Έλληνες Πολίτες» με προνόμια που δεν τα έχουν οι υπόλοιποι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες πολίτες!
Δεν κατάλαβα;

Όλο το άρθρο εδώ:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_2608.html

Ερώτησις: Μήπως το ΚΙΣ κυβερνά τον Γιωργάκη;


Νοσφεράτος

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ να μην ταυτιστεί με την εξαθλίωση.
Προσφυγή στο ΔΝΤ θα είναι η απόλυτη καταστροφή για την χώρα.
Η Ελλάδα πρέπει να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εάν χρειάζεται βοήθεια, ανέφερε ο εκπρόσωπος επί των οικονομικών του κόμματος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Αγκελας Μέρκελ, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Πρόκειται για μια δήλωση η οποία και έρχεται σε αντίθεση με τα όσα πρεσβεύουν εδώ και αρκετό διάστημα ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζ. Κλ. Τρισέ και ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζ. Κλ. Γιούνκερ.
«Πρέπει να σκεφτούμε ποιος έχει τα εργαλεία να ενθαρρύνει την Ελλάδα να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών», δήλωσε ο Michael Meister, μέλος του κόμματος της Μέρκελ, στη διάρκεια συνέντευξής του στο Βερολίνο. «Κανείς άλλος εκτός του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν διαθέτει τα εν λόγω εργαλεία. Μια διάσωση της Ελλάδας χωρίς τη συνδρομή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αποτελεί ένα ριψοκίνδυνο πείραμα» πρόσθεσε.
Τα σχόλια του Meister υποδηλώνουν τις προσπάθειες της Γερμανίδας Καγκελαρίου να αποφύγει την οποιαδήποτε δέσμευση για στήριξη της Ελλάδας, αναφέρει το Bloomberg. Υπενθυμίζεται ότι χθες η Μέρκελ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται βοήθεια, την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.Θα κάνουμε ορισμένες δεκαετίες για να ανακάμψουμε. Το επίπεδο ζωής θα πέσει ανεξέλεγκτα ενώ σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή η κατάσταση θα είναι διαχειρήσιμη.
Οι όποιες επιλογές στροφής στο ΔΝΤ είναι σήμα στις αγορές αδυναμίας άντλησης κεφαλαίων. Αυτό σημαίνει πως ότι έχουμε δει ως τώρα από κερδοσκοπικές επιθέσεις θα είναι απλώς ιστορίες αγάπης στο κοντινό μέλλον. Η ικανότητά μας για ανάπτυξη μετατίθενται στο πολύ μακρινό μέλλον. Επίσης το γενικό οικονομικό πλαίσιο της χώρας θα υποβαθμιστεί ραγδαία σε επίπεδο ανατολικοευρωπαϊκής χώρας μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου.Ταυτόχρονα, βαρύτατη προσβολή για την ιστορία του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και των ιδανικών του ιδρυτή του, του Ανδρέα Παπανδρέου, θα συνιστούσε μια τέτοια κίνηση. Προφανώς δεν έχουν επίγνωση της πραγματικότητας κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, οι οποίοι διοχέτευαν μετά της προσήκουσας σοβαρότητος στους Ελληνες δημοσιογράφους που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στο σύντομο ταξίδι του στη Βουδαπέστη την «πληροφορία» ότι ο Γ. Παπανδρέου πήγε στην Ουγγαρία για να «μελετήσει» την πείρα μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης χώρας-μέλους της ΕΕ, αν και όχι και της ευρωζώνης, η οποία προσέφυγε στο ΔΝΤ.
Τι να μελετήσει ο άνθρωπος; Ενώ οι σοσιαλιστές είχαν κερδίσει στην Ουγγαρία τις βουλευτικές εκλογές διά περιπάτου και με ευρεία πλειοψηφία, με το που προσέφυγε η χώρα στο ΔΝΤ έχει ήδη καθαιρεθεί ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός, έχει αντικατασταθεί από έναν πολιτικά άσχετο τεχνοκράτη που ήταν... διευθυντής του αεροδρομίου (!) της Βουδαπέστης και αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις, στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου οι σοσιαλιστές θα συντριβούν από τη Δεξιά με τουλάχιστον... είκοσι εκατοστιαίες μονάδες διαφορά!
Οι Ούγγροι συνταξιούχοι π.χ. θέλουν να... δαγκώσουν στο λαρύγγι τους σοσιαλιστές οι οποίοι βάσει των εντολών του ΔΝΤ τους έκοψαν εντελώς τη 13η σύνταξη, το Δώρο Χριστουγέννων. Ανάλογα συμπεράσματα θα βγάλει αν κοιτάξει και προς τη Ρουμανία, η οποία επίσης βρίσκεται σε καθεστώς ελέγχου από το ΔΝΤ. Τα αποτελέσματα; Από 7% αύξηση που είχε το ΑΕΠ της χώρας το 2008, καταβαραθρώθηκε σε μείωση 8% το 2009 που ήρθε το ΔΝΤ!
Σε πολιτικό επίπεδο 2δεξιές κυβερνήσεις έπεσαν στη Ρουμανία το φθινόπωρο και η σημερινή δεν αισθάνεται καθόλου καλά, καθώς το ΔΝΤ την έχει διατάξει να μειώσει κατά... 100.000 τους δημόσιους υπαλλήλους! Προσφάτως αποφάσισε να απολύσει και 10.000 εργαζόμενους στους σιδηροδρόμους της χώρας και φυσικά αναμένεται να γίνει κόλαση.
Προς γενική απεργία οδεύουν και οι Ρουμάνοι εκπαιδευτικοί, καθώς η κυβέρνηση τους έφαγε μισθούς πολλών μηνών, για να βελτιώσει τα νούμερα που παρουσιάζει στο ΔΝΤ και τώρα θέλει να τους ξεπληρώσει όσα τους έκλεψε σε 3 χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι φαίνεται, (και αφού κατεστράφηκε ολοκληροτικώς η παραγωγική βάση της χώρας μας) θα (μας αφήσουν;) φύγουμε από το ΕΥΡΩ.
Με ανύπαρκτη παραγωγική βάση θα εμφανιστεί μεγάλος πληθωρισμός.

ΤΗν απαλοτρίωση της υπαρχούσης παραγωγικής βάσης και παράδωση μεγάλης ποσότητως χρυσού (το οποίο είναι το μόνο συναλλακτικό μέσο κατά τον πόλεμο) ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Το ευρώ ήταν ένα αποδοτικό (στα χέρια αυτών που το εξεδίδαν) εργαλείο, γιά την ΝΙΚΗ τους κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
(ΒΛΕΠΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ - ΑΥΤΙΚΤΟΝΙΕΣ Κ.Λ.Π.)

Με αυτό επετεύχθει η απορόφηση του πραγματικού πλούτου ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 5 000 000 ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
(εάν είχαμε δραχμές η κατάσταση διαφυγής συναλάγματος θα ελεγχόταν κάπως).


ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;

Βεβαίως υπάρχει λύση:

Το νέο νόμισμα (ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ) θα πρέπει να διατεθεί στην αναπτυξη της εσωτερικής παραγωγής, και σε προιόντα εσωτερικής προστιθέμένης αξίας. (ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ - ΝΤΟΠΙΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ Κ.Λ.Π.)

Πρέπει δηλαδή, η διαχείρηση της νέας δραχμής μην γίνει απο πουλημένους, δοτι τότε μαύρη τύχη περιμένει τον δύσμοιρο (αλλά και άμυαλο) ελληνικό λαό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι φαίνεται, (και αφού κατεστράφηκε ολοκληροτικώς η παραγωγική βάση της χώρας μας) θα (μας αφήσουν;) φύγουμε από το ΕΥΡΩ.
Με ανύπαρκτη παραγωγική βάση θα εμφανιστεί μεγάλος πληθωρισμός.

ΤΗν απαλοτρίωση της υπαρχούσης παραγωγικής βάσης και παράδωση μεγάλης ποσότητως χρυσού (το οποίο είναι το μόνο συναλλακτικό μέσο κατά τον πόλεμο) ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Το ευρώ ήταν ένα αποδοτικό (στα χέρια αυτών που το εξεδίδαν) εργαλείο, γιά την ΝΙΚΗ τους κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
(ΒΛΕΠΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ - ΑΥΤΙΚΤΟΝΙΕΣ Κ.Λ.Π.)

Με αυτό επετεύχθει η απορόφηση του πραγματικού πλούτου ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 5 000 000 ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
(εάν είχαμε δραχμές η κατάσταση διαφυγής συναλάγματος θα ελεγχόταν κάπως).


ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;

Βεβαίως υπάρχει λύση:

Το νέο νόμισμα (ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ) θα πρέπει να διατεθεί στην αναπτυξη της εσωτερικής παραγωγής, και σε προιόντα εσωτερικής προστιθέμένης αξίας. (ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ - ΝΤΟΠΙΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ Κ.Λ.Π.)

Πρέπει δηλαδή, η διαχείρηση της νέας δραχμής μην γίνει απο πουλημένους, δοτι τότε μαύρη τύχη περιμένει τον δύσμοιρο (αλλά και άμυαλο) ελληνικό λαό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πιστεύει την Μέρκελ, τον Ομπάμα, τον Σαρκοζί για να πιστέψει τον Jeffrey?

Υπενθυμίζω τα εξής:
- ΟΛΕΣ οι φούσκες των ενυπόθηκων δανείων, των CDS, MBS, ARM rates, Rating Agencies και των εξωτικών HEDGE FUNDS έσκασαν το καλοκαίρι του 2007 στις ΗΠΑ
- Μήνες μετά, στην Ευρώπη, πρώτα στη Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία και την Ισπανία, τράπεζες ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ και διασώθηκαν με την λογική "Too big to fail" από τις "εθνικές τους κυβερνήσεις".
- Μήνες μετά Μερκελ και Ομπάμα, δήλωναν ότι θα αντιμετωπίσουν θέματα regulations (Hedge Funds, Kayman Islands).
- Οι πρωτεργάτες στην ΕΥΡΩΠΗ ήταν η Barclays η οποία και πούλησε τοξικά χαρτιά στους Γερμανούς. (CITY)
- Στον πόλεμο Gold-MAN SUXX - Stanley Morgan, και οι 2 δια των πρώην υπαλλήλων τους ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ τις ΗΠΑ (FED, Treasury).
- Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι από το 2006 έχουν "τυπώσει" τόσο πολύ χρήμα, πραγματικό και κυρίως ηλεκτρονικό που αυτό από μόνο του θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει πληθωρισμό δεκάδες φορές πολλαπλάσιο από το ανακοινωθέν.
- Εκατοντάδες δισεκατομμύρια (ηλεκτρονικά - άυλα), χρηματοδότησαν το διάσημο IMF - ΔΝΤ, το οποίο τώρα μας προσφέρεται ως "αναπόδραστη" λύση για να χρηματοδοτήσει το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος που οι ίδιοι μας δημιούργησαν! (Σε συνεργασία με τους υπαλλήλους - συνεργάτες τους).
- Ηδονιστικές αλχημείες, μαγειρεύουν τον "πληθωρισμό" πάνω από 10 χρόνια
- Στο όνομα του ελεύθερου εμπορίου και του ανταγωνισμού, καταργήθηκαν όλα τα κρατικά μονοπώλια έναντι 30 αργυρίων, αφού πρώτα αποσυντέθηκαν από κομματικούς μηχανισμούς και μικροκομματικές σκοπιμότητες.
- Τα αποθεματικά ταμείων, τραπεζών, οργανισμών, πανεπιστημίων, έγιναν στόχος Hedge Funds, τα οποία απομυζήθηκαν όπως το Ελληνικό χρηματιστήριο το 1999 - 2000. (Τάζοντας δηλ. λαγούς με πετραχήλια).
- Η Ευρώπη μας προέκυψε... Παγκόσμια Διακυβέρνηση, με τον φίλο μας Σαρκοζί να προτείνει την ένταξη, σε νέο ομόκεντρο κύκλο (;) της Τουρκίας, Αιγύπτου, Παλαιστίνης και Ισραήλ !


Πιστέψτε τώρα ότι σερβίρει το MEGA. Αν η Τρέμη, ο Τσίμας, ο Πρετεντέρης, ο Καψής, ο Καμπουράκης (lol), ο Οικονομέας μας "πουν" ότι ΔΕΝ υπάρχει οικονομική κρίση αυτή ΔΕΝ υπάρχει. Αν μας πουν ότι υπάρχει και ότι πρέπει να πληρώσουμε για να γίνουμε "πατριώτες", θα το κάνουμε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε
- ΔΕΝ έχουμε ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και δικό μας χρήμα. (το παραχωρήσαμε στην Μέρκελ!!!)
- ΔΕΝ έχουμε δική μας νομοθετική ανεξαρτησία (Την παραχωρήσαμε στις Βρυξέλλες)
- ΔΕΝ έχουμε δική μας σύνορα. (Περιμένουμε την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ να μας επιτρέψουν να αναχαιτίσουμε τους Τούρκους στο Αιγαίο).
- ΔΕΝ έχουμε δικές μας αναγνωρισμένες πατέντες και copyright (Άκου "Βόρεια" "μακεδονία"!!!)
- ΔΕΝ έχουμε αυτάρκεια σε πρώτες ύλες, και τροφή (ας είναι καλά οι επιδοτήσεις, και οι "κανόνες" του WTO).
- ΔΕΝ έχουμε παιδεία. Γιατί αν είχαμε τους πρώτους που θα κατέκριναμε θα ήταν τα ΜΜΕ και τους πολιτικάντηδές μας που μας έχουν ΦΛΟΜΩΣΕΙ στο ψέμα και στην ΑΠΑΤΗ δεκαετίες τώρα.
- ΔΕΝ έχουμε επιστήμονες. Γιατί αν είχαμε θα την είχαμε και κρατική - κοινωνική εφαρμογή αυτών.
- ΔΕΝ έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Γιατί αν είχαμε και δημοψηφίσματα θα κάναμε και κανόνες θα είχαμε στο ποιος έχει δικαίωμα αλλά και υποχρεώσεις στο ψηφίζειν.
- ΔΕΝ έχουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Γιατί και οικονομικά δούλοι είμαστε και σύντομα ούτε δική μας, ατομική αλλά και ΚΡΑΤΙΚΗ γαιοκτημοσύνη.
- ΔΕΝ έχουμε εθνική Πολιτική. Κάθε τυχάρπαστος αναλαμβάνει να κυβερνήσει τάζοντας μόνο να τραβήξει τα περισσότερα φορτία, με στόχο την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, η οποία κάθε μέρα που περνάει γίνεται με την συναίνεση και την αποδοχή μας περισσότερο πραγματικότητα.

Συμπεράσματα
- Είμαστε άξιοι της τύχης μας σαν χώρα.
- Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.
- Έχουμε τον σεβασμό που μας αξίζει
- Έχουμε την τύχη που μας αξίζει.

Κάποτε Ελεύθεροι, πλέον χειρότερα από ΣΚΛΑΒΟΙ. Πρόβατα προς σφαγή στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ της "ψευδο-επιστήμης" των χρηματαγορών, του καζίνο, των κερδοσκόπων, της τοκογλυφίας, των ανοήτων, και των μεγαλόστομφων δογματισμών.

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...