12/3/10

Η βουλή δεν νομοθετεί υπέρ του έθνους των Ελλήνων αλλά υπέρ των ορδών που εισέβαλαν

Χθες, 11 Μαρτίου 2010, αποφράς ημέρα για το Έθνος των Ελλήνων, εκ μέρους των βο[υ]λευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, συντελέσθηκε το ανοσιούργημα της καταλύσεως της εννοίας του ΕΘΝΟΥΣ διά του εγκλήματος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Υπόλογη είναι η Βουλή η ύπαρξη της οποίας είναι αμφισβητήσιμος αφού πλέον ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ υπέρ του Έθνους των Ελλήνων αλλά υπέρ των ορδών που εισέβαλαν, με την ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, και ως στρατεύματα κατοχής ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Κατ’ εφαρμογή της ακροτελεύτιας διάταξης του Συντάγματος [άρθρο 120 παραγραφοι: 2-3 και 4] και προς αποκατάσταση της ευνομίας στην συνείδηση των Ελλήνων, ένα μόνο πλέον σύνθημα οφείλεται να πλανάται στους αιθέρες: «Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΙ».

Συνέλληνες αγρυπνήτε! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!

Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Τηλιγάδας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΣΠΕΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
ΣΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧETE ΜΟΥΕΖΙΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://www.islam.gr/cgi-bin/pages/index.pl?arlang=Greek
ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.
http://gallery.islam.gr/tokorani.pdf
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ.

ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟ 45% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΣ ''ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ'':
Συνεχίζεται η θρησκευτική βία στη Νιγηρία-Σφαγή με πρόσχημα τη θρησκεία
Πόλη Ζος της κεντρικής Νιγηρίας:Στο έλεος της θρησκευτικής βίας, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους τα τελευταία 24ωρα, βρίσκεται η Νιγηρία. Η συγκεκριμένη περιοχή μετατρέπεται συχνά σε πεδίο βίαιων θρησκευτικών αντιπαραθέσεων, καθώς ο χριστιανικός της πληθυσμός αντιδρά στη μαζική εισροή μουσουλμάνων μεταναστών από τα βόρεια κρατίδια της χώρας. (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_09/03/2010_393506).
Αλλα δύο άτομα σκοτώθηκαν, χθες 10 Μαρτίου 2010, από πυρά στρατιωτών μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ 49 μουσουλμάνοι Φουλάν (το 45% -είχαν κηρύξει τζιχάντ) συνελήφθησαν για τις σφαγές στα χριστιανικά χωριά το Σαββατοκύριακο.Ο τοπικός Τύπος, από την πλευρά του, κάνει λόγο για «τρίωρο όργιο βίας», με τους «αφηνιασμένους» Μουσουλμάνους να προπηλακίζουν μέχρι θανάτου γυναικόπαιδα, τα οποία είχαν ακινητοποιηθεί σε παγίδες για άγρια θηράματα και δίχτυα ψαρέματος που οι διώκτες τους είχαν τοποθετήσει στις θαμνώδεις εκτάσεις γύρω από το χωριό αρκετές ώρες πριν από την επίθεση.

Μία από τις χριστιανικές εφημερίδες του Πλατό, μάλιστα, ανέφερε ότι οι κάτοικοι των μουσουλμανικών χωριών της περιοχής είχαν ειδοποιηθεί αρκετές ώρες πριν από την επίθεση να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Φουλάνι φώναζαν «Αλλάχ ακχμπάρ» (ο Θεός είναι μεγάλος) καθώς πυρπολούσαν τις καλύβες των θυμάτων τους.

Δραματική έκκληση για την παύση της βίας απηύθυνε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄. «Οσοι έχουν πολιτική και θρησκευτική ευθύνη σ’ αυτήν τη χώρα ας εργαστούν για να αποκαταστήσουν την ασφάλεια και την ειρηνική συνύπαρξη», δήλωσε στο μήνυμά του ο Ποντίφικας και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. «Από τις βάναυσες και βίαιες πράξεις ούτε τα παιδιά γλίτωσαν», τόνισε ο Πάπας.
Σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό, περισσότεροι από 10 χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους αναζητώντας κατάλυμα σε εκκλησίες και τζαμιά(http://www.skai.gr/master_story.php?id=102254).

Σύμφωνα & με νεότερο απολογισμό που έδωσε χθες 10/3 ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Τζος, οι νεκροί της σφοδρής σύγκρουσης μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στα κυρίως χριστιανικά χωριά που περιβάλλουν την πόλη είναι 109 και όχι 500. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 200, μεταξύ τους και μικρά παιδιά.[...]Η Νιγηρία είναι διχασμένη μεταξύ του μουσουλμανικού Βορρά και του χριστιανικού Νότου, ενώ οι τελευταίες βιαιότητες εστιάστηκαν στην κεντρική χώρα, την αποκαλούμενη «μεσαία ζώνη», όπου ποικίλες εθνικές ομάδες μάχονται για τον έλεγχο γόνιμων εδαφών. Η βία έχει καθορίσει τη μοίρα του πληθυσμού. Τουλάχιστον χίλια άτομα είχαν σκοτωθεί στις συγκρούσεις του Σεπτεμβρίου του 2001. Αλλοι 700 νεκροί ήταν ο απολογισμός των συγκρούσεων του 2004(http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_11/03/2010_393781).