5/3/10

O άνθρωπος μας στην Ευρωβουλή

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΚΡΑΤΩΝ

12 σχόλια:

Γ.Π. είπε...

Ντρέπομαι μόνο που δεν βρέθηκε ούτε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ €-βουλευτής να τα πει αυτά!!!

Ανώνυμος είπε...

"Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας το μεγαλύτερο σωματείο Μουσουλμάνων της Ελλάδας. Τα μέλη μας είναι Έλληνες υπήκοοι, μετανάστες και πρόσφυγες που προέρχονται κυρίως από τις Αραβικές χώρες. Εκπροσωπούμε επίσης την πλειονότητα των άτυπων χώρων προσευχής της Αθήνας. Σήμερα στην Αθήνα ζουν εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι, διαφόρων επαγγελμάτων και κοινωνικών στρωμάτων, ενώ δεκάδες χιλιάδες παιδιά φοιτούν στα ελληνικά σχολεία και στα πανεπιστήμια". Επίσημα η Μουσουλμανική Ένωση δηλώνει πως στην Ελλάδα ζουν 1.000.000 περίπου μουσουλμάνοι - δηλαδή, ποσοστό 10% του ελληνικού πληθυσμού! Γίνεται, ως εκ τούτου κατανοητό, πόσο σημαντικό είναι να επιλυθούν τα προαναφερθέντα ζητήματα. Ειδικότερα, όσον αφορά την κατασκευή του ΠΡΩΤΟΥ μουσουλμανικού νεκροταφείου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημ. Έθνος, η συγκεκριμένη έκταση ανήκε στο Ναυτικό και έχει παραχωρηθεί στον Στρατό. Ο δήμος ζήτησε, βέβαια, τη μεταφορά της έκτασης ώστε να δημιουργηθεί εκεί το πρώτο μουσουλμανικό νεκροταφείο, καθώς και οι εγκαταστάσεις για την καύση νεκρών, ωστόσο ως εναλλακτική, εξετάζει και το Γ’ Νεκροταφείο. Σε ό,τι, τώρα, αφορά την περιοχή του Βοτανικού, εκεί λειτουργεί ο Κεντρικός Σταθμός Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ), σε κτίριο της τελευταίας 20ετίας. Σε περίπτωση, λοιπόν, παραχώρησης του χώρου, το Ναυτικό και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας έχουν ζητήσει την καταβολή των εξόδων μετεγκατάστασης, κάτι που καθιστά σχεδόν την παραχώρηση απαγορευτική. Τέλος, αναφορικά με το πάρκο Γουδή, ο δήμος ζήτησε από το υπουργείο να του παραχωρήσουν 500 στρέμματα - από τα συνολικά 4.500 που καταλαμβάνει η συγκεκριμένη έκταση -, προκειμένου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ζωγράφου, να δημιουργήσει ενιαίο χώρο πρασίνου. Σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων, στον χώρο αυτό θα δημιουργηθεί ζώνη πρασίνου με ποδηλατοδρόμους, ενώ θα αναδειχθεί το σημείο όπου εκτελέστηκε ο Νίκος Μπελογιάννης.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Από τη Νόρα Ράλλη

Ανοίγει ο "δρόμος" για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, και την δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου, στο Σχιστό, μετά τη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο. Το θέμα είναι ότι ο "δρόμος" αυτός θα περάσει - αν περάσει - μέσα από τη μέση της Ναυτικής Βάσης, κόβοντάς τη ουσιαστικά, στα δύο και έχοντας ήδη προκαλέσει "ζαλάδα" στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς πέραν των διαδικαστικών θεμάτων, είναι πολύ μεγάλο και το κόστος. Οι τελευταίοι, βέβαια, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε όσο κι αν ενοχλούνται, καθώς ήδη συμφώνησαν Βενιζέλος και Κακλαμάνης. Σε συμφωνία φαίνεται, επίσης, να οδεύουν οι δύο πλευρές και για τη δημιουργία πάρκου πρασίνου, έκτασης 500 στρεμμάτων, στο Γουδή. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθώς οι εκτάσεις που προορίζονται για σημιουργία μουσουλμανικού τεμένους ανήκουν στο Πολεμικό Ναυτικό, όπως προείπαμε, έδωσε οδηγίες στους αρμόδιους στρατιωτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου στο βαθμό που αφορά το Υπουργείο, να δρομολογηθούν λύσεις και για τα δύο θέματα. Αν αυτό συμβεί, τότε λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την μουσουλμανική κοινότητα της Αθήνας, επί μακρόν. Θυμίζουμε ότι σχετικές συζητήσεις είχαν πραγματοποιηθεί το 2006, όπως και πριν ένα χρόνο. Τότε το ζήτημα της άμεσης υλοποίησης των κυβερνητικών δεσμεύσεων για την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα και μουσουλμανικού νεκροταφείου στο Σχιστό είχε επαναφέρει η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας. Με επιστολές που είχε στείλει ο πρόεδρος της Ένωσης, Ναΐμ Ελγαντούρ, στους τότε αρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και Αρη Σπηλιωτόπουλο, ζητούνταν το άμεσο ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών που απαιτούνται. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ένωσης είχε αναφέρει πως εξαιτίας της κωλυσιεργίας του ελληνικού κράτους, μουσουλμάνοι βρίσκουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν άτυπους χώρους προσευχής «με τη διαφορά ότι δεν έχουν ως κέντρο αναφοράς την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων και το καλό της Ελλάδας αλλά προωθούν τις δικές τους βλέψεις προς ίδιον όφελος». Σημειώνουμε ότι ο Ναϊμ Ελγαντούρ, ο άνθρωπος που πρωταγωνίστησε στο ζήτημα του κορανίου είναι Αιγύπτιος στην καταγωγή. Ζει στην Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια και έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας. Ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ?

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ?

ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ?

Αριστείδης είπε...

Παράκληση-Πρόταση:

Ας συντάξει κάποιος αγγλομαθής μια ευχαριστήρια επιστολή, να υπογράψουμε όλοι και να την αποστείλουμε στον ένα και μοναδικό άνθρωπο που τόλμησε (αδιαφορώ για ποιους λόγους) να κοντράρει στα ίσα τους παγκοσμιοποιητές.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ Ο ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ...ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.

Ο Συγγρός, ο Αβέρωφ και ο Αλβανός…

Σήμερα είναι πρώτη του μήνα και ο μισθός θα αντέξει μέχρι αύριο που θα πληρωθώ για τον επόμενο! Αυτό είχε γίνει άλλη μια φορά πριν 6 χρόνια! Έψαξα πολύ για ν’ ανακαλύψω πώς έγινε πάλι. Λοιπόν: Δεν αγόρασα ξυραφάκια και ξυρίστηκα 18 φορές με το ίδιο. Έκανα οικονομία και στον αφρό ξυρίσματος. Δύο στις τρεις φορές ξυρίστηκα στεγνά. Χαλάς και λιγότερο νερό έτσι. Έμεινα επίσης 6 φορές αξύριστος. Κάναμε και 8 φορές λιγότερες μπάνιο στο σπίτι. Ο θερμοσίφωνας έτσι έκαψε λιγότερο, οπότε το ρεύμα ήρθε μειωμένο κατά 32€. Το καζανάκι το τραβούσαμε μια φορά την ημέρα… Αποτέλεσμα; Εξοικονόμηση άλλων 15€ από το νερό. Μια στενάχωρη παρένθεση εδώ. Μέχρι χθες νόμιζα πως ο γιος μου, 3 χρονών, είναι πανέξυπνος. Του κρυβόμουν και με έβρισκε σε χρόνο μηδέν. Ώσπου τα πάντα κατέρρευσαν γύρω μου όταν κατάλαβα πως δεν ήταν εξυπνάδα η ικανότητα του να με βρίσκει στο φτερό, αλλά καλή …όσφρηση! Η μείωση του νερού στην καθαριότητα του σώματος αφήνει πολλά περιθώρια σε μια καλή μύτη να σε εντοπίσει όπου κι αν κρυφτείς…

Η αλήθεια είναι πως πεινάσαμε και λίγο. Γουργούρισαν στομάχια! Αυτό συνήθως αντιμετωπίζεται καταπίνοντας μια δυο φρυγανιές. Αυτές οι φτηνοφρυγανιές που πουλάνε στα εκπτωτικά Super Market δεν είναι ότι χορταίνουν. Είναι καλό μονωτικό και δεν αφήνουν τον ήχο να ακουστεί. Νομίζω πως τις φτιάχνουν από υπολείμματα νοβοπάν…

Τα λέω όλα αυτά γιατί ο μισθός τελειώνει πάντα στις 19 - 20 κάθε μήνα… Είναι ο πούστης αδιαπραγμάτευτος! Σου λέει ορθά κοφτά «μέχρι εδώ»! «Εγώ τέλειωσα»! Κι ύστερα; Πώς φτάνεις μέχρι την πρώτη του επόμενου μήνα; Δανικά; Από πουθενά. Τι μένει; Ο βερεσές! Όλη η γειτονιά τρώει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χάρη στον βερεσέ, από τον Αλβανό που χει το μίνι-μάρκετ στη γωνία… Εθνικός ευεργέτης ο άνθρωπος. Ο Συγγρός, ο Αβέρωφ και ο Αλβανός…

Έχω πάθει πλάκα. Γιατί ο Αλβανός βερεσέ-βερεσέ νοίκιασε το 5άρι ρετιρέ με τζάκι και τζακούζι σε υπερπολυτελή πολυκατοικία. Και πάω στοίχημα πως σε κάνα δυο χρόνια θα το αγοράσει το πούστικο το διαμέρισμα! Εγώ αυτήν την πολυκατοικία απλά την κρυφοκοιτάζω, μην πάρει είδηση ο Μεγαλοδύναμος πως την κοιτάζω κανονικά και τον πιάσει κρίση γέλιου όταν καταλάβει πως θα ήθελα να μένω εκεί!

Χωρίς να έχω τίποτα με τους μετανάστες, αν μου έλεγε κάποιος πριν 20 χρόνια πως ένας Αλβανός ψιλικατζής μένει στο σπίτι των ονείρων μου και ότι του χρωστάω χάρη γιατί μου δίνει βερεσέ το τελευταίο 10ήμετρο του μήνα, θα του έλεγα να πάει να κάνει παρέα με τον Αντρέα Εμπειρίκο. Τον μεγαλύτερο Έλληνα σουρεαλιστή. Ήρθε ο καιρός που ο σουρεαλισμός είναι πια η νέα πραγματικότητα… Κι αυτό δεν το κατάφερε κανείς άλλος παρά όλες οι κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση ως σήμερα…

Ο φερόμενος ως Έλλην,

Γιώργος Καλατζής

Δημοσιεύτηκε στη στήλη "Απόψεις" της Εφημερίδας VETO την 1/11/2009

Ανώνυμος είπε...

Σε ποίο κόμμα της Ευρωβουλής ανήκει ο συγκεκριμένος?

Ανώνυμος είπε...

Μάκηηη μπανάνααα......
Παρακολουθώντας τον Μάκη χθές το βράδυ τον άκουσα έκπληκτος να λέει ότι το Veto τις τελευταίες βδομάδες κάνει συνεχώς αποκαλύψεις γιά την Siemens και κανένα κανάλι δεν ασχολείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλιστα χθές έβγαλε στην σέντρα κατηγορούμενο, που έγινε σύμβουλος του Τζώρτζ, χωρίς να έχει γίνει η δίκη ακόμη.
Ο άνθρωπος αγωνίζεται γιά να σώσει την εφημερίδα του και τα κανάλια δεν βοηθούν αφού ο φιλορώσος πρωθυπουργός την έκανε και πλέον η συζήτηση αφορά το τι πρέπει να δώσουμε σε χρήμα(ακόμα και φόρο γιά τον άνθρακα στην παγκόσμια διακυβέρνηση) και σε είδος(εγώ θα τους στείλω άπλυτα σώβρακα).
ΥΓ.
Εμείς πάντως Μάκη θα είμαστε μαζί σου αν τους βγάλεις όλους στον τάκο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗ είπε...

Εαν δεν κάνω λαθοσ ανήκει στην κοιν ομάδα Ι D E M ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΣΤΕΣ Έχω ακόυσει οτι εκεί ανήκει και ο Καρατζαφέρης.τελος παντων

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

H ανάλυση της επίθεσης του βρετανού ευρωβουλευτή εδώ
Ανοίξτε τα δύο βίντεο,είναι με υπότιτλους

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23507#23507

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πρόεδρος της Ενωσης για την Ελευθερία και την Δημοκρατία,ομαδα που ανήκει και ο ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι φωνές αυτές υπήρχαν πολλά χρόνια πριν το διαδίκτυο και μπορούσε να τις διαβάσει κανείς σε βιβλία "γραφικών". Οι προφητείες περί παγκόσμιου νομίσματος, πρώτης παγκόσμιας κυβέρνησης(η πρώτη ήταν η ΚΤΕ και ο ΟΗΕ), τώρα απλώς επιβεβαιώνονται. Δεν υπάρχει καμία συνομωσία πίσω από αυτούς τους γενναίους και πανέξυπνους ανθρώπους που πολλοί εξ' αυτών ήταν αξιωματούχοι σε κέντρα αποφάσεων και μαθαίνοντας από πρώτο χέρι τι σκόπευαν να κάνουν οι επιβήτορές μας άκουσαν τη φωνή της συνείδησης και μας προειδοποίησαν. Μιλούν γιά δαχτυλίδια ενωμένων κρατών που θα ενωθούν σε μεγαλύτερα δαχτυλίδια στο μέλλον, οδεύοντας προς την τελική παγκόσμια διακυβέρνηση που ονειρεύεται και ο δικός μας.
Στην Αμερική απλώς οι ανθρώποι αυτοί θέλουν την κυριαρχία επί της χώρας τους πίσω.
Σημαντικές πληροφορίες θα βρείτε στα βιβλία του Texe Mars΄.
Στην Ευρώπη κορυφαίος στο χώρο είναι ο David Icke ενώ μιά καταπληκτική προσέγγιση στο μέλλον που κάποιοι έχουν προδιαγράψει έχει κάνει και ο Μιχάλης Καλόπουλος στο βιβλίο του "Αβραάμ ο Μάγος"
ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ
ΥΓ
www.greatlie.com

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Το στρατιωτικό καθεστώς του 1967-74,  δεν ζήτησε ποτέ,  την εξόφληση του Γερμανικού Κατοχικού Δανείου, όταν ο Βίλλυ Μπράντ το εξοφλούσε στου...