4/3/10

PASOK+LAOS ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ

Η Πατρίδα, οι προδότες και οι ΨευτοΠατριώτες!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Όσοι κάνουν μέτωπο με τους προδότες είναι ΨευτοΠατριώτες!
Τώρα. Ξεμπροστιάστηκαν
Οι ίδιοι, που ήθελαν πρωθυπουργό τον Παπαδήμο.
Πατρίδα, δεν είναι οι Τράπεζες και οι εργολάβοι.
Δήλωση Καρατζαφέρη:
«Όλα τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως, μεριμνούσαμε για τους Έλληνες και παραμελούσαμε την Ελλάδα».

Κύριε Γιωργο. Όλα τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως, μεριμνούσατε για τις τράπεζες και τους εργολάβους. και παραμελούσατε την Ελλάδα, όπως κάνετε και τώρα.Εσείς και ο Αβάπτιστος.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. κ. Γιώργο, σας απέρριψαν την αίτηση αποφυλάκισης για τον Παπαγεωργίου.

12 σχόλια:

area51gr είπε...

http://area51gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_8692.html
Τμήμα:
-------
«Σήμερα η Κυβέρνηση έχει μπλέξει σε ένα στείρο και άρρηκτο δίλημμα: Ή φόροι - φόροι - φόροι -φόροι ή μείωση - μείωση μισθών. Αυτό λέει. Εμείς τι λέμε; Δεν χρειάζεται ούτε το ένα, ούτε το άλλο.Χρειάζονται συνταγές παραγωγής άμεσου πλούτου. Αυτό χρειάζεται η χώρα. »

Αν αυτή η δήλωση για εσάς, σημαίνει ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ, τότε ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!...
-------

κ. Χατζάρα, αν η αιτία επίθεσής σας εναντίων του Καρατζαφέρη είναι αυτή:
«Όλα τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως, μεριμνούσατε για τις τράπεζες και τους εργολάβους. και παραμελούσατε την Ελλάδα, όπως κάνετε και τώρα.Εσείς και ο Αβάπτιστος.»


Τότε για να είμαι δίκαιος, τα ίδια κάνατε ΟΛΟΙ!.. Οι Δημοσιογράφοι, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!.. Δεν αντέδρασε κανείς! .. Ίσα ίσα «δημοκρατικά» συνέχιζε ο κόσμος ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ - άρα συμφωνούσε μαζί τους!

Κι αν εσείς νιώθετε ότι ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;.. Γιατί ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;... Να σας ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!

Στα λόγια, και έξω από τον χορό, μπορούμε να κατηγορούμε τους πάντες, ακόμα και αυτούς του 3%, χωρίς να αναγνωρίζουμε καν ότι κάποιοι τα κλώτσησαν όλα, για να φτιάξουν κάτι που θα τους εκφράζει από την αρχή!...

Συγνώμη, πείτε με κοροϊδο, βλάκα, ότι θέλετε. Άπειρος είμαι.. Αλλά καλοπροαίρετος.

Και τέτοιες κατηγορίες του στύλ - όλοι οι πολιτικοί φταίνε - από ένα άτομο σαν κι εσάς που εκτιμώ, με ΘΙΓΕΙ!...

Επιμένω. Κάντε μια onair συζήτηση με τον Καρατζαφέρη ή τον Γεωργιάδη, και ανεβάστε τη ΟΛΟΚΛΗΡΗ στο youtube. Αν πιστεύετε ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...

Διαφορετικά, σταματήστε τις πλάγιες συκοφαντίες του "όλοι φταίνε, εκτός από εμάς", οι οποίες ΘΙΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ακομμάτιστα άτομα τα οποία αποφάσισαν να συμπορευτούν με το ΛΑ.Ο.Σ. .....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ CD ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ.ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΑΦΟΥ ΤΟ SEX ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΖΗΤΩ !!ΣΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

**Κύριε Γιωργο. Όλα τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως, μεριμνούσατε για τις τράπεζες και τους εργολάβους. και παραμελούσατε την Ελλάδα, όπως κάνετε και τώρα.Εσείς και ο Αβάπτιστος.**

Αυτό,θα ίσχυε αν ο Καρατζαφέρης είχε διατελέσει Πρωθυπουργός, Υπουργός η έστω υψηλόβαθμο στέλεχος σε μια από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ A.E των τελευταίων 30 χρόνων.(Με τι λογική σας κύριε Χατζάρα και εσείς υποστηρίζατε τις τράπεζες και τα Σιωνιστικά κέντρα όταν ήσασταν κοντά στον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, από παρθενογέννηση δεν βγήκε κανεις)

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ !!!!

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ .

ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ !!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.

ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟΣ ΕΚΤΙΜΩ.

ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ!!!!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

**ΥΓ. κ. Γιώργο, σας απέρριψαν την αίτηση αποφυλάκισης για τον Παπαγεωργίου.**

Κύριε Χατζάρα με όλο τον σεβασμό που σας έχω αλλα αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη και καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ. Θίγεις και τον αγώνα του Δημήτρη αλλα και αυτούς που προσπαθούν να τον βοηθήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει σκληρά τα λόγια του Σπύρου , αλλά και ο κ. Καρατζαφέρης έχει κάνει μέγιστη κωλοτούμπα. Δηλαδή εντάξει να δικαιολογήσουμε κάποιους ελιγμούς αλλά το έχει παρακάνει. Με τη κυβέρνηση ενός αρχιπροδότη δεν συνεργάζεσαι , τόσο απλά.

Ανώνυμος είπε...

Αφού λέει αυτά ο Καρατζαφέρης που είναι αντίθετα με τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ τότε γιατί στηρίζει τον Παπανδρέου; Στηρίζοντας τον Παπανδρέου σε τι ωφελεί εμάς; O Παπατζής διαθέτει 160 βουλευτές προς τι λοιπόν η στήριξη που παρέχει ο Καρατζαφέρης όταν σε άλλα πιστεύει αλλά και καμιά πρακτική αξία δεν έχει. Ή μήπως πιστεύετε ότι επειδή παρέχει ο Καρατζαφ στήριξη στον Παπατζή οι Τράπεζες δεν θα πέσουν όπως λέτε; Αστεία πράγματα.
Φίλοι ο Καραμουρτζούνης επενδύει στο ΠΑΣΟΚ πιστεύοντας ότι δεν έχει πολιτικό μέλλον γιατί ο λαός τον έχει καταλάβει και δεν πρόκειται να τον ξαναψηφίσει. Στο ΠΑΣΟΚ ίσως διασωθεί στην ΝΔ είναι ξεγραμμένος. Που είναι ρε γαμώτο οι υπογραφές που μάζευε για το δημοψήφισμα; Πόσες χιλιάδες είναι αυτές; Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Που είναι η κινητοποίηση του ΛΑΟΣ για το λαθρονομοσχέδιο; Το λαθρονομοσχέδιο θα περάσει με το ΛΑΟΣ να ξιφουλκεί με ξύλινα σπαθιά ξεστομίζοντας και κάποιες αρλούμπες ως συνήθως για τις εντυπώσεις. Ξυπνάτε ρεεεεε

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ:"Φέρτε 150 Ισραηλινά αεροσκάφη να πολεμήσουν για εμάς"!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/03/150.html

Κυριε Χατζαρα,παρτε θεση γι'αυτο το πολυ σοβαρο θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όσοι μπαίνουν σε αυτό το πρώην ανάκτορο κάτι παθαίνουν δεν ξέρω είναι πολλά τα λεφτά έχουν πολλά τηλέφωνα και τους δίνουν συνέχεια εντολές ας μας απαντήσουν οι του ΛΑΟΣ που πρώτα πρέπει να σώσουμε την χώρα και μετά τους πολίτες.
Πρώην Ψηφοφόρος

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΜΕΤΡΑ , ΕΝΤΕΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ KAΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Σκληρά λόγια κ. Χατζάρα

Δε θα κρύψω πως και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ. έχουμε αγανακτήσει με τη στήριξη που δίνει ο πρόεδρος στον αβάπτιστο. Είναι πραγματικά εξωφρενικό. Ίσως να παίζει κάποιο έξυπνο παιχνιδι αλλά το να βλέπω τον Καρατζαφέρη να αποκαλεί τον αβάπτιστο τιμονιέρη ε πάει πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε trellas-unorthodoxy (Πεμ Μαρ 04, 06:07:00 μμ) εσύ δεν έλεγες τον Χατζάρα, "o τσε χατζάρας" (επειδή φόρεσε κόκκινο μπερέ στη πορεία) και 'εγραφες πως παραπληφορεί και παραπλανά το κόσμο; Τώρα που έγραψε κάτι αρνητικό για το ΛΑ.Ο.Σ. έγινε "κύριος Χατζάρας" και γράφεις και στο μπλογκ του;

Έρε μάπες που πρέπει να φας σουργελάκι...