7/3/10

Αριστεροί και δεξιοί εργολάβοι, τα κόμματα της Siemens .( και της ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ)!!!!!

Το σοσιαληστρικό ΑλβανοπακιστανοΠΑΣΟΚ, θέλει να καταπολεμήσει τη διαφθορά και γι αυτό απαλλάσσει, κλέφτες, ληστές, εμπόρους ναρκωτικών, πλαστογράφους κλπ για να τους διορίσει από ανθρωπισμό στους ΟΤΑ, και για πάρουν μέρος στους «στημένους» διαγωνισμούς, της «πράσινης ανάπτυξης».Παράλληλα ενισχύει την «πράσινη Καρφίτσα» με εταιρείες ασφαλείας που θα ιδρύσουν οι μαφιόζοι του. Επιστρατεύει την Νύχτα. Ο Γκοτζαμάνης ξαναβρήκε (πράσινη) δουλειά.

Ο «αγώνας», ή μάλλον η απεργιακή χορογραφία ,των αριστερών υπεργολάβων, δεν γίνεται υπέρ της εργατικής τάξης, αλλά υπέρ των χορηγών. Για λογαριασμό τους άλλωστε, πρωταγωνιστούν και στον « αγώνα» περί των λαθρομεταναστών.

H Επιχείρηση ΚΚΕ ΑΕ και ο εργολαβικός Συνασπισμός, έχουν αναλάβει βάσει συμβολαίου την υλοποίηση των προβλέψεων, ότι «θα υπάρξει κοινωνική αντίδραση στα μέτρα», ώστε τα επιτόκια δανεισμού της χώρας παραμένουν υψηλά.

Οι κάθε λογής πράκτορες και « εισπράκτορες» της «βοήθειας» της Σαουδικής Αραβίας και της Χαμάς έπαθαν «κολούμπρα» από την απήχηση των φωτογραφιών και ντοκουμέντων για τους γάμους των παιδόφιλων της Χαμάς και άρχισαν τα παραμύθια, για «εβραϊκή προβοκάτσια » , «Ισραηλινους πράκτορες», για παρανυφάκια, και άλλες τέτοιες ανοησίες, των «υπηρεσιών» παραπληροφορήσης.

Ο μεγάλος «ισλαμικός πολιτισμός», εκδιώχθηκε από τον ελληνικό χώρο και δεν θα επιστρέψει. Το καταλάβατε πρακτόρια;

Για τον εθνικόφρονα κ. Γιώργο, εχθρός του Λαού είναι ο Σαμαράς, που δεν στηρίζει ανοικτά τον Αβάπτιστο.

Σπύρος Χατζάρας


ΥΓ.Καημένη πατρίδα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Οι Βίκινγκ είπαν «Οχι» με... 93%!
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ, 08 Μαρτίου 2010-εφ. ΕΘΝΟΣ

Εμβρόντητη η Ευρώπη έμαθε το ασύλληπτο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που προκάλεσαν στην Ισλανδία οι πολίτες και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αρνούμενοι να αποδεχθούν οι πρώτοι και να επικυρώσει τυπικά ο δεύτερος τη ληστρική συμφωνία που είχαν επιβάλει στην ψοφοδεή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση της χώρας η Βρετανία και η Ολλανδία. Πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση δημοκρατικής χώρας που σε ένα δημοψήφισμα το «Οχι» πήρε... 93,2% (!!!) και το «Ναι» μόλις... 1,8%, με τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια λευκά ή άκυρα.

Ούτε οι ανεμοθύελλες ούτε οι παγωμένες βροχές που σάρωναν το Σάββατο την Ισλανδία απέτρεψαν τους σκληροτράχηλους απογόνους των Βίκινγκ από το να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να εκφράσουν την οργή τους και να απορρίψουν την κατάπτυστη συμφωνία οικονομικής υποδούλωσης της χώρας που είχε αποδεχθεί η κυβέρνηση και είχε κατορθώσει να περάσει και από τη Βουλή.

Το χαμηλότερο ποσοστό του «Οχι» σημειώθηκε στην... «ενδοτική» πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ, και ήταν 91,7%, με το «Ναι» να ανέρχεται στο ποσοστό - ρεκόρ του... 2,2%! Το υψηλότερο ποσοστό του «Οχι» σημειώθηκε στο κατεξοχήν αλιευτικό νότιο τμήμα του νησιού - 95,2%!

Οι Ισλανδοί ανέτρεψαν πέρυσι τέτοια εποχή με τις διαδηλώσεις τους την προηγούμενη κυβέρνηση της Δεξιάς, η οποία σε στενή συνεργασία με υπερφίαλους Ισλανδούς τραπεζίτες οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία, καθώς οι ισλανδικές τράπεζες ανέπτυξαν στο εξωτερικό δραστηριότητες (με δανεικά, εννοείται, κεφάλαια) με τζίρο... δέκα φορές το ΑΕΠ της Ισλανδίας!

Η κεντροαριστερή κυβέρνηση που έφεραν οι Ισλανδοί στην εξουσία αποδείχθηκε τραγικά χειρότερη της Δεξιάς και προφανώς ανεπαρκής να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ισλανδικού λαού.

Οι κυβερνήσεις της Βρετανίας και της Ολλανδίας έκαναν την εξής απάτη: αποζημίωσαν αυτές, ως μη όφειλαν, τους περίπου 350.000 Βρετανούς και Ολλανδούς καταθέτες μιας χρεοκοπημένης ισλανδικής ηλεκτρονικής τράπεζας και στη συνέχεια άρχισαν να εκβιάζουν την ισλανδική κυβέρνηση να πληρώσει ο... ισλανδικός λαός 5 δισεκατομμύρια και πλέον δολάρια στο Λονδίνο και στη Χάγη! Κάθε Ισλανδός πολίτης, ακόμη και τα βρέφη, θα έπρεπε δηλαδή να καταβάλει... 15.000 δολάρια στους τυχοδιώκτες πελάτες της ισλανδικής τράπεζας στην Ολλανδία και στη Βρετανία!

Το απαράδεκτο είναι ότι η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του Ρέικιαβικ υπέκυψε στον αγγλοολλανδικό εκβιασμό. Οι Ισλανδοί ξεσηκώθηκαν και πάλι και τελικά την τσάκισαν πολιτικά με το συντριπτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Προσπάθησαν οι ξένοι, οι Άγγλοι και οι Ολλανδοί μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, να τρομοκρατήσουν τον ισλανδικό λαό για να σκύψει το κεφάλι και να μην αντιταχθεί στη συμφωνία. Και με τι δεν τον απείλησαν! Ότι θα τους κόψει το ΔΝΤ τα δάνεια σωτηρίας της οικονομίας τους. Οτι θα μπλοκάρει η ΕΕ τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ισλανδία. Οτι θα υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την πιστοληπτική ικανότητα της Ισλανδίας οι γνωστοί τρεις οίκοι αξιολόγησης, τα γνωστά όργανα της διεθνούς κερδοσκοπίας. Ότι θα καταστραφεί και θα χρεοκοπήσει εντελώς η Ισλανδία, αν ψηφίσουν «Όχι».

Μάταιος κόπος! Οι ανυπότακτοι Βίκινγκ τους απάντησαν με το απίστευτο 93,2% του «Οχι», ενώ μόλις το 1,8% υπέκυψε στους εκβιασμούς και ψήφισε «Ναι». Ένα κράτος με μόλις 320.000 κατοίκους αψήφησε την κάποτε κυρίαρχο του κόσμου Βρετανία με τα 60.000.000 κατοίκους της και την οικονομικά πανίσχυρη Ολλανδία με τα 15.000.000 κατοίκων!

Οσο για τις απειλές τους, είχαν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ενώ το 2008, υπό τον πανικό της κατάρρευσης και της χρεοκοπίας, οι φοβισμένοι Ισλανδοί ήταν για πρώτη φορά κατά τις δημοσκοπήσεις έτοιμοι να θυσιάσουν την εθνική τους ανεξαρτησία και να ενταχθούν στην ΕΕ για να σωθούν μέσω ευρώ, οι εκβιασμοί της Κομισιόν, της Αγγλίας και της Ολλανδίας ανέτρεψαν εκ νέου την κατάσταση. Τώρα, άνω του 70% των Ισλανδών τάσσεται εναντίον της ένταξης στην ΕΕ και μάλιστα τάσσεται κατά και το 63% των Ισλανδών επιχειρηματιών! Είναι προφανές ότι οι Βίκινγκ δεν έχουν μάθει να παραδίδονται...

Ανώνυμος είπε...

http://www.reuters.com/article/idUSTRE6260X420100307 The tension is rooted in decades of resentment between indigenous groups, mostly Christian or animist, who are vying for control of fertile farmlands with migrants and settlers from the Hausa-speaking Muslim north.Talos

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ).

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο έχουμε μεγάλα και αξεπεραστα προβληματα και πολλους εχθρους και γίνεται προσπάθεια από μερικους ανθρώπους που πρωτοστατούν. Μεταξύ αυτών είσαι και σύ. Δεν υπάρχει λόγος να προκαλείς κρίση μεταξύ μας.
Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος
Φιλικα

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, αναρωτιέμαι, μιάς και δεν τα γνωρίζω καθόλου τα νομικά αλλά και τα της αγοράς...
Αν αγοράσω ένα προϊόν πχ. που δηλώνει συγκεκριμμένες προδιαγρφές και παραλαμβάνοντάς το, δω ότι δεν τις πληρεί, δεν έχω το δικαίωμα να το επιστρέψω?
Αν κάποιος μου υποσχεθεί κάποιου είδους "παροχή υπηρεσίας" και δεν μου τη παράσχει όπως την υποσχέθηκε, δεν έχω το δικαίωμα να την διακόψω χωρίς καμμία υποχρέωση αλλά και να του "πατήσω" και μιά αγωγούλα για αποζημίωση?
Αν πάλι προσληφθώ απο μία εταιρία παρουσιάζοντας "μαιμού βιογραφικό" δηλώνοντας ανύπαρκτα πτυχία, γνώσεις και εμπειρίες που αποδειχτεί πως δεν διαθέτω τι γίνεται? Με απολύουν και με τρέχουν δικαστικά για εξαπάτηση?
Αν λοιπόν όλα αυτά στηρίζονται νομικά και ο οποιοσδήποτε "εξαπατημένος" μπορεί να βρει το δίκιο του, ένας ολόκληρος λαός που εξαπατήθηκε χυδαία απο μια συμμορία 300 απατεώνων δεν έχει το δικαίωμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη να κάνει αγωγή κατά της κυβέρνησης που "έκλεψε" την ψήφο του προβάλλοντας ένα ψεύτικο αστήρικτο πρόγραμμα, και να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα που να τον προστατέψουν απο τη δράση της συμμορίας ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση και να ακυρωθεί ή όχι το... αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών?

Ανώνυμος είπε...

Ενας στους τέσσερις Γερμανούς δέχεται τοποθέτηση υποδόριου "κοριού"!

Η είδηση είναι εντυπωσιακή και καταδεικνύει πολλά πράγματα για το τρόπο που σκέπτεται ο γερμανικός λαός και ερμηνεύει πολλά γεγονότα του παρελθόντος: Ένας Γερμανός στους τέσσερις, δηλώνει έτοιμος να δεχθεί να του εμφυτευτεί υποδορίως ένας "ηλεκτρονικός κοριός" (!) αν έχει κάποιο όφελος από αυτόν. Αυτό δείχνει δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα το 23% των Γερμανών δηλώνει έτοιμο να του εμφυτευτεί ένας τέτοιος μικροεπεξεργαστής αν αυτό έχει "κάποια πλεονεκτήματα", σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 1000 ανθρώπων και δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή τα εγκαίνια σήμερα στο Ανόβερο, στη βορειοδυτική Γερμανία, της Cebit΄της έκθεσης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η έρευνα αυτή αποσκοπεί να δείξει ότι τα σύνορα μεταξύ του πραγματικού κόσμου και της εικονικής πραγματικότητας "εξαφανίζονται" σιγά-σιγά, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Bitkom, η γερμανική ομοσπονδία τεχνολογιών της πληροφόρησης και της επικοινωνίας (TIC), η οποία πραγματοποίησε την έρευνα.

Το αποτέλεσμά της αποτελεί βέβαια ένα ακραίο παράδειγμα για το σημείο στο οποίο μπορεί να φτάσει για ορισμένους ανθρώπους η "σύνδεσή" τους με την τεχνολογία, σημείωσε ο πρόεδρος της Bitkom Αουγκουστ-Βίλχελμ Σιρ.

Πιο συγκεκριμένα περίπου το 16% των Γερμανών θα δεχόταν να του εμφυτευτεί υποδορίως ένας "ηλεκτρονικός κοριός", ο οποίος θα επιτρέπει τον πιο άμεσο εντοπισμό του από σωστικά συνεργεία σε περίπτωση πυρκαγιάς ή ατυχήματος.

Το 4% θα το ενέκρινε για να έχει το πλεονέκτημα να επιταχύνεται ο έλεγχος για την είσοδό του σε διάφορες τοποθεσίες, το 5% για να "κάνει πιο εύκολα τα ψώνια του" και το 12% αν αυτό θα μπορούσε να εγγυηθεί μια "καλύτερη ασφάλεια", αποκαλύπτει η έρευνα.

Και μη χειρότερα. [...]

Τμήμα εδήσεων defencenet.gr

Η προδοσία του 1897.Στις 27 Απριλίου τα ανάκτορα περιμέναν την τουρκική επίθεση και την ευρωπαϊκή μεσολάβηση

 Η εκκένωση της Κρήτης. Ο Γερμανικός Θρόνος δεν θα εβάπτε την Δυναστεία της Ελλάδος.΄Οι Τούρκοι λεηατούσαν τις αρχαιότητες