9/3/10

Ένας «καημένος» Παπανδρ-«Ελληνας» από το Πακιστάν βίασε 87χρονη μέσα στο σπίτι της.

Μια κτηνώδης πράξη εις βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας συγκλονίζει από προχθές τους κατοίκους του Μενιδίου! Ενα ανθρωπόμορφο τέρας εισέβαλε στο σπίτι της 87χρονης και τη βίασε!

Το απεχθές περιστατικό μάλιστα δεν συνέβη τη νύχτα, αλλά το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 09.55. Η άτυχη γερόντισσα έπινε αμέριμνη τον καφέ της σε μια γειτόνισσά της. Αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ωστόσο έμενε μόνη της στη μικρή μονοκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Αγίων Σαράντα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που τη γνωρίζουν, η άτυχη γυναίκα γέρασε έχοντας συντροφιά τη μοναξιά της, αφού τον άντρα της τον έχασε πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ακόμη νέα.

Πολλές φορές λοιπόν η 87χρονη γυναίκα επισκεπτόταν τους γείτονές της. Φαίνεται ότι ο δράστης του βιασμού -είναι πιθανότατα Πακιστανός- είχε παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή κάθε της κίνηση, αφού βρήκε ευκαιρία να εισβάλει στο σπίτι της όταν εκείνη είχε φύγει. Ο βιαστής είχε οργανώσει πολύ καλά το νοσηρό σχέδιό του. Προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός δεν παραβίασε την κεντρική είσοδο του σπιτιού (όπου υπήρχε και κλειδαριά ασφαλείας), αλλά έσπασε το τζάμι του παραθύρου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σπιτιού.

Οταν η ηλικιωμένη επέστρεψε και μπήκε στην κουζίνα της για να μαγειρέψει το μεσημεριανό φαγητό, ένιωσε το άγγιγμα του τρόμου από τον βιαστή της, που είχε στήσει καρτέρι μέσα στο σπίτι της. Οπως είναι λογικό, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αμυνθεί, ενώ όταν προσπάθησε να φωνάξει, το ανθρωπόμορφο τέρας την απείλησε πως θα τη σκότωνε. Στη συνέχεια τη φίμωσε, την έδεσε και πραγματοποίησε το αρρωστημένο σχέδιό του βιάζοντάς την στο σώμα και την ψυχή. Επειτα ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε ανενόχλητος, αφού κανείς από τους περιοίκους δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Η 87χρονη, σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να λυθεί και να πιάσει το ακουστικό του τηλεφώνου. Με όση δύναμη της είχε απομείνει κάλεσε την γειτόνισσά της και με λυγμούς τής ψέλλισε: «Με βίασε, με βίασε, έλα γρήγορα!»

«Μου τηλεφώνησε κι έτρεξα αμέσως» λέει στην «Espresso» η γειτόνισσα του θύματος κυρία Αρχοντούλα και προσθέτει: «Τη βρήκα σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να μιλήσει. Ειδοποιήσαμε ασθενοφόρο, καθώς και τα παιδιά της. Τώρα βρίσκεται στην Εντατική. Ηταν πολύ οδυνηρό αυτό που της συνέβη, καλύτερα να πέθαινε, παρά να πάθαινε αυτό που έπαθε» λέει χαρακτηριστικά η γειτόνισσά της και καταλήγει με κραυγή απόγνωσης: «Αισθανόμαστε ανοχύρωτοι. Φοβόμαστε!»

Την ίδια ανησυχία εκφράζει και ένας άλλος γείτονας της 87χρονης, ο Αλέξανδρος Μαργώνης: «Καθημερινά βλέπουμε δεκάδες Πακιστανούς να κάνουν περατζάδα στην περιοχή μας. Μάλιστα μία φορά είχα εντοπίσει δύο από αυτούς να καραδοκούν έξω από το σπίτι μου. Γενικότερα έχουν συμβεί στην περιοχή πολλά περιστατικά βίας και εγκληματικότητας με αλλοδαπούς. Κι αυτή η κατάσταση, όπως είναι λογικό, μας τρομάζει».

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=11595

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο βόθρος απειλεί!

ανακοινωση φασιστων
από βνμ 7:56μμ, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010
(Τροποποιήθηκε 1:30πμ, Τρίτη 9 Μαρτίου 2010)
θεματικές: Ανένταχτο

.

το ειδα και τριβω τα ματακια μου.την μερα της πανελλαδικης την πεμπτη καλουν τα φασιστακια του στοκου συγκεντρωση για το λαθρονομοσχεδιο μπροστα στη βουλη τα κωλοπαιδα!
επιβεβαιωστε και απο αλλου.θα γινει της κολασεως αν ισχυει


Προσθέστε τα σχόλιά σας
1141175
καλα αστο
από @ 8:29μμ, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010
δεν υπαρχει ...
και οι ιδιοι δεν ειναι τοσο μαλακες να ερχοντουσαν για αυτο και βριζουνε και καλα το ΠΑΣΟΚ γιατι λεει το περνα εκεινη τη μερα το νομοσχεδιο...
συνομωσιολογια φουλ...
θα τους βαραγανε μεχρι και της ΓΣΕΕ αν σκαγανε.
Μην τρωτε την παραμυθα τους..



1141178
ναι καλουνε 9 με 10.30 (χαχαχαχαχαχαχ) διαμαρτυρια με ωρα ληξης
από ωραιαι αυτοι ρε χαχαχα 8:38μμ, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010
μετα τις 10.30 να παιρνουνε δρομο μην και πετυχουνε κανεναν απο τις πορειες των 11.00.
Ασε που ετσι μπορουνε να πανε και οι μπατσοι και μετα τις 10.30 γρηγορη αλλαγη στην κλουβα και εξω να αντιμετωπισουνε τους διαδηλωτες. χαχαχα

Σοβαρα τωρα, και να σκαγανε καποιοι γραφικοι ηλιθιοι - γιατι κανενας (ακομα και με μυαλο αμοιβαδας) δεν θα βγαινε εκεινη τη μερα στη Βουλη, δεν παιζει να τους αφησουνε οι μπατσοι καταρχην , ξερουνε οτι θα τους λιωσουνε οι δεκαδες χιλιαδες διαδηλωτες που θα βρεθουν εκει μετα τις 11.
Αλλο ενα επικοινωνιακο ειναι για να λενε οτι οι μπατσοι τους εδιωξαν.
Οπως και στον Αγ. Παντελεημονα βριζαν το Χρυσοχοϊδη αν δεις το βιντεο που βαλανε
Ειδες ποσοι ητανε;
100 λεγανε οι δικοι μας οτι ητανε στο βιντεο 60 , ειναι δεν ειναι.
και οι 5-6 περαστικοι χαζογελανε (ακουγεται και στο βιντεο)
για γελια ειναι οι ανθρωποι.

Αν και πρωτοι οπως παντα πανε οι Παμιτες, αν δεν εχουν οπως και την προηγουμενη φορα μικροφωνικη απο το πρωι εκει απεναντι στη Βουλη.
Δεν θα προλαβουμε εμεις να φαμε θα τους κανουν αλοιφη οι παμιτες, ειναι πρωτοι αυτοι σε θεμα ωρας.


1141203
9 στην Βουλη δεν θα ναι ουτε οι κλητηρες
από χαχας 9:36μμ, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010
σε ποιον θα διαμαρτυρηθουνε;
στους τσολιαδες η στον αγνωστο στρατιωτη;

ελατε κατα τις 12 ρε φασιστες , θα εχουν ερθει και οι βουλευτες, μην κατεβαινετε αδικα..
χαχαχαχα
ακου στις 9
οχι πηγαιντε στις 7 να διαμαρτυρηθειτε μετα την εκκλησια



1141205
τεταρτη καλουνε στις 7
από ενας 9:47μμ, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010
καλουνε και την πεμπτη;θα πεσει γελιο

1141212
τεταρτη εχει και το παμε το απογευμα νομιζω
από @ 9:57μμ, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010
και η ποε οτα κατι εβγαλε αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΡΑΙΟ

Η ΓΙΑΓΙΑ ΨΗΦΙΣΕ GAP
ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ GAP ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ (αν ζει!!)
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Προς 01:43
Ο εντολοδόχος επαγγελματίας πράκτορας ή απλώς λαλάκας αντιφασίστας φασίστας που παπαγαλίζει τις γνωστές αντιεξουσιαστικές (τ'αρχεία μου κουνιούνται) λαλακίες ξέρει πολύ καλά τι λέει καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να ξεχωρίσει τα φασιστάκια αφού όλο με τέτοια κάνει παρέα ενώ μπορεί να διακρίνει άνετα τους στόκους αφού στο μπάνιο του βλέπει κάθε πρωί έναν τέτοιο.
Συνεπώς φίλε μου εμείς οι κοινοί θνητοί πρέπει να δεχτούμε τη γνώμη του γενναίου και Πανεπιστημιακού επίπέδου(όλο μέσα στο Πανεπιστήμιο είναι όλο και κάτι θά 'χει μάθει) αριστερού και να μην διαμαρτυρόμαστε γιά τίποτα αφού οι σοφοί Ινδιμιντιάδες αποφασίζουν γιά μας και αν δεν μας αρέσει θα μας κάνουν νταντά.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...