6/3/10

Ο ALEX JONES για την Goldman Sahs και την Ελλάδα

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ & ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΛΟΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ;

Γεύση "πολυπολιτισμού"

Εικόνες από την "πολυπολιτισμική" ελλαδική πραγματικότητα εν έτει 2010...

κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν διάφοροι υπερευαίσθητοι "προοδευτικοί" έχουν καταδικάσει την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της ευπιστίας αφελών από το "ορθόδοξο παπαδαριό".

Λέτε να αντιδράσουν και τώρα στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τις "ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ/ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ";

A.K.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_8973.html

Ανώνυμος είπε...

νεώτερα:

Έχουν κλείσει και τα γύρω στενά! Οι άνθρωποι είναι αστείοι. Αυτό θα πεί “σεβασμός στη λαϊκή βούληση”

Οι κάτοικοι βγάζουν Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια!! Με αυτά που κάνει η χούντα του Χρυσοχοΐδη, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να εξοργίσει κάθε πολίτη


olympia

Ανώνυμος είπε...

νεώτερα:

Έχουν κλείσει και τα γύρω στενά! Οι άνθρωποι είναι αστείοι. Αυτό θα πεί “σεβασμός στη λαϊκή βούληση”

Οι κάτοικοι βγάζουν Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια!! Με αυτά που κάνει η χούντα του Χρυσοχοΐδη, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να εξοργίσει κάθε πολίτη


olympia

Ανώνυμος είπε...

νεώτερα:

Έχουν κλείσει και τα γύρω στενά! Οι άνθρωποι είναι αστείοι. Αυτό θα πεί “σεβασμός στη λαϊκή βούληση”

Οι κάτοικοι βγάζουν Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια!! Με αυτά που κάνει η χούντα του Χρυσοχοΐδη, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να εξοργίσει κάθε πολίτη


olympia

Ανώνυμος είπε...

H αλήθεια για το DVD της Τζούλιας. Το μεγάλο θέμα !



Έρχεται αποκάλυψη βόμβα, όχι βέβαια για τη δύστυχη κοπελίτσα, αλλά για τον πραγματικό ιδοκτήτη της εταιρείας παραγωγής και διάθεσης του DVD.


Βρώμικη δουλειά, πολύ βρώμικη. Τόσο βρώμικη που σιχαίνομαι να σας πω, γιατί πήγε η ΥΠΕΕ χθες στα γραφεία της SIRINA !!!


Ένα θα σας πω, αυτή τη στιγμή :
Η Τζούλια είναι βράχος ηθικής, μπροστά σε κάτι πάμπλουτα κοπρόσκυλα, κάτι λαμόγια με γραβάτες και κάτι κυρίες με κολιέ 3 εκατομμυρίων ευρώ στο λαιμό!


Θα τολμήσει η ΥΠΕΕ, να ανακοινώσει κάτι για την υπόθεση;


Υ.Γ. Εσείς στο.... STAR, που έχετε καλό ρεπορτάζ για τη Τζούλια, τι λέτε;
Σε ποιόν ανήκει η SIRINA ENTERTAINMENT ?

http://taxalia.blogspot.com/2010/03/h-dvd_06.html

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλος ο Alex Jones και τον ακουω και τον βλεπω συχνα μεσα απο το ΥοuΤube.

Εχει γυρισει και το πολυ καλο ντοκυμαντερ Fall of the Republic οπου ξεσκεπαζει τα σχεδια της Νεας Ταξης και των τραπεζιτων. Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να το δει ολοκληρο εδω:

http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

Ανώνυμος είπε...

νεωτερα

Ενισχύθηκαν οι διμοιρίες αφού ο κόσμος στέκεται περιμετρικά της πλατείας και δεν αποχωρεί.

Οι συγκεντρωμένοι ξεκινούν πορεία προς την πλατεία Αττικής αυτή τη στιγμή.

olympia

Ανώνυμος είπε...

Πόση δημοκρατία έμεινε τελικά στην χώρα;
Ο Χρυσοχοΐδης στηρίζει τον αφελληνισμό και πολιορκεί την δημοκρατία
Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια βγάζουν οι πολίτες

Εξελίξεις στον Άγιο Παντελεήμονα όπου ο κόσμος, οι κάτοικοι της περιοχής, κάθε πέντε λεπτά βγάζουν ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια και τις ανεμίζουν στο πλήθος των συγκεντρωμένων πολιτών.
Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη έχει παρατάξει 12 διμοιρίες των ΜΑΤ σε πλήρη παράταξη και έχει αποκλείσει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Φαίνεται πως η διαμαρτυρία των ελλήνων πολιτών για την κυβέρνηση ενοχλεί τον κύριο Χρυσοχοΐδη. Φυσικά, οι «αντιρατσιστές» κουκουλοφόροι και αναρχικοί είναι ανύπαρκτοι και έχουν προτιμήσει να βρίσκονται στο υπό κατάληψη κτίριο της βίλας Αμαλίας.
Οι διαμαρτυρόμενοι έλληνες πολίτες έχουν κινηθεί και έχουν αποκλείσει την οδό Αχαρνών, την οποία έχουν καταλάβει και από τις δύο πλευρές της.
Ο φόβος του Χρυσοχοΐδη έχει σπρώξει στον αποκλεισμό δρόμων μέχρι και 2-3 στενά κάτω από τον Άγιο Παντελεήμονα, όπου με αυστηρότατα μέτρα ελέγχουν τους πάντες και απαγορεύουν την είσοδο στην περιοχή.
Η "Δημοκρατία της τρομοκρατίας" του Γιώργου και του Μιχάλη βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη πίσω από τα γκλομπς και τις ασπίδες των ανδρών των ΜΑΤ. Οποιοσδήποτε διαμαρτύρεται, συλλαμβάνεται, αφού το δικαίωμα διαμαρτυρίας και δημοκρατικών αγώνων έχει διαγραφεί από τους δημοκράτες που κυβερνούν τη χώρα.
Το πλήθος των πολιτών διαμαρτύρεται και φωνάζει συνεχώς «Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ»… και αξίζει να αναρωτηθούμε όλοι… πόσο δημοκρατία έχουμε τελικά; Πόση δημοκρατία απέμεινε στον τόπο;
Ο Χρυσοχοΐδης δείχνει αποφασισμένος να μετατρέψει την δημοκρατία σε προτεκτοράτο της προσωπικής του αντίληψης και δείχνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με την λαϊκή βούληση… Πραγματικά τον λυπάμαι, αλλά δυστυχώς μόνος του αποφάσισε να βρεθεί αντιμέτωπος με τα δίκαια και τα συμφέροντα του τόπου…

http://www.greekalert.com/2010/03/blog-post_7821.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Σε αυτή την προαναγγελθείσα συγκέντρωση ΔΕΝ υπήρχε αντισυγκέντρωση όπως χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα την προηγούμενη φορά και είχαμε 29 προσαγωγές και μία σύλληψη του εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά, ο οποίος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.

Σε αυτή την συγκέντρωση τον ρόλο της ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ .... ΜΑΤ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ και ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ κάθε έννοια του Συντάγματος και της Νομιμότητας! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Οι Έλληνες αηδιασμένοι από την φασιστική κατάληψη του Άγιου Παντελεήμονα από τη χούντα του Χρυσοχοΐδη-Κοεντζόγλου βρίσκονται επί της Αχαρνών και φωνάζουν "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Οι κάτοικοι έχουν βγάλει τις Ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια τους! Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχτεί ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Ζούμε στιγμές Πολυτεχνείου στην κυριολεξία!

Ανώνυμος είπε...

Όσο για σας αρχοντοδεσπότες, με την αμύθητη περιουσία που δεν μπορεί να μετρηθεί καν, τι να πει κανείς, οι αριθμοί χλομιάζουν! Δισεκατομμύρια ευρώ, τεράστια φιλέτα της χώρας, χιλιάδες ακίνητα, κτήρια, μέγαρα, καταθέσεις, μετοχές, ΜΚΟ μαϊμούδες, λιβάδια, κοπάδια...
Λοιπόν; Τι θα κάνουμε Κύριοι; Βλέπετε ένα λαό στη συντριπτική του πλειοψηφία ολιγογράμματο, μαστουρωμένο απ τον μπανιστηρτζίδικο λαϊκισμό, και πανικόβλητο. Έχετε κι εσείς, -ξέρετε ποιοι- ευθύνη γι αυτή την κατάντια.
Βλέπετε αναρίθμητους προβοκάτορες να καταστρέφουν τα πάντα, να καίνε τη χώρα βάσει σχεδίου, να βομβαρδίζουν την όποια εναπομείνασα εθνική φυσιογνωμία, να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό.
Βλέπετε μια νεολαία ζαλισμένη, και με το δίκιο της.

Βλέπετε την ξευτίλα, την υποτέλεια, την υποταγή, η Ελλάδα κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από την ΄Αλωση της Πόλης με μια καινούργια Άλωση.
Θα το επιτρέψετε; Τι σόι αίμα κυλάει στις φλέβες σας; Πόσο νομίζετε ότι θα ζήσετε; Μια μπριζόλα χωράει η κοιλιά σας κι αυτή μετά από άδεια του γιατρού. Για τους απογόνους σας φροντίσατε δεν κινδυνεύουν για πολλές γενιές, τα είπαμε.
Δεν υπάρχει ανάμεσα σας ένας Έλληνας μωρέ, μια αληθινή Ελληνίδα, να βουρκώσει επιτέλους, γαμώ τα λεφτά σας, γαμώ; Η πατρίδα κυλιέται σαν τσούλα στα πεζοδρόμια, οι κωλοσύμμαχοι βγάζουνε όλα τους τα κόμπλεξ, οι ανθέλληνες περιμένουν σαν κοράκια να μοιράσουν τις σάρκες μας, κι εσείς μετράτε τι ακόμα θα κερδίστε απ’ αυτό το σαρακοφαγωμένο «νεοελληνικό» κρανίο, που πάνε να του αφαιρέσουν εντελώς τη φαιά ουσία απ την κρανιακή κάψα;
Τα παιδιά μας μισογραμματιζούμενα, οι γέροι μας πανικόβλητοι, οι ψυχές μας πεταγμένες στα πεζοδρόμια, τα όνειρά μας σκέτοι εφιάλτες, ηγέτες δεν έχουμε, πολιτικούς δεν έχουμε, πνευματικούς ανθρώπους δεν έχουμε, μαλάκες οι περισσότεροι, τελεία ο τόπος και πάμε για την παύλα.
ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ:
Ε, όχι λοιπόν, όχι! Εσείς κυβερνάτε! Κάντε κάτι. Τη σκόνη μονάχα να δώσετε, σώθηκε η πατρίδα. ΄Εχετε και τον τρόπο και τη δύναμη. Κρατείστε την Ελλάδα, γιατί φεύγει! Και δεν το θέλετε ούτε εσείς, που διαβάζετε την ιστορία, να σας σκατοψυχάνε οι μεταγενέστεροι! Δώσετε στην Ελλάδα τη σκόνη από τα αμύθητα πλούτη σας, για να μην διαλυθεί η σκόνη της μνήμης σας κάποτε, στους πέντε ανέμους. Κάντε αυτό που πρέπει. Τώρα. Εσείς, και αμέσως!

http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_9949.html

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα κινδυνεύει από δεύτερη άλωση κι εσείς θα το επιτρέψετε;

Ανοιχτή επιστολή του ποιητή
Δημήτρη Ιατρόπουλου,
στους Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές κι αρχοντοδεσπότες


«Κυρίες και Κύριοι, αδελφοί Συνέλληνες. Τώρα που πέσανε πια όλες οι μάσκες, τώρα που η χώρα αυτή, για άλλους Πατρίδα, για άλλους χώρος επιχειρήσεων και για άλλους κερδοσκοπικός παράδεισος, κινδυνεύει όχι πλέον να πτωχεύσει αλλά να σβηστεί απ τον παγκόσμιο χάρτη κυριολεκτικά, σε ελάχιστα μονάχα χρόνια, τώρα λοιπόν που οι κατεργάρηδες μέσα κι έξω απ τον τόπο, είναι τόσοι πολλοί ώστε να μην υπάρχουν πάγκοι για να καθίσουν, ας κοιταχτούμε στα μάτια, στα ίσα, κι ας κουβεντιάσουμε σταράτα και κάθετα.
Γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτό τον τόπο. Εννοώ κι εσάς τους 10.000 –δεν είσαστε περισσότεροι- κι εμάς που παροικούμε την Ιερουσαλήμ της Ενημέρωσης ως ένοικοι του Δημόσιου Βήματος αυτής εδώ της τραυματισμένης Δημοκρατίας.
Δεν ωφελεί κανέναν μας πια, η Οπισθοδακτυλοκρυψία, το Συναξάρισμα, η Επαγγελματική Υποκρισία και το Αλληλοπαραμύθιασμα. Η Ελλάδα έγινε Μπατεσκυλαλεσταρία. Απευθύνομαι σ’ εσάς, -με ξέρετε όλοι, περνάτε καλά μαζί μου όταν «τα χώνω» από τηλεοράσεως, έχετε διασκεδάσει με τα τραγούδια μου, κοντά μισόν αιώνα τώρα, και σε κάποιες εξαιρέσεις σας μάλιστα, έχετε επικοινωνήσει και με τον καθαρό ποιητικό μου λόγο, κλπ.
Απευθύνομαι σ εσάς, διότι εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τον τόπο. Αγοράζετε και εξαγοράζετε επίορκους, ανίκανους και φτωχομπινέδες πολιτικούς, -οι εξαιρέσεις, πασίγνωστες και φωτεινές δεν αρκούν να τουμπάρουν τη ζυγαριά- φτιάχνετε νόμους και καθιερώνετε διατάξεις σύμφωνα με τα κλειστά δικά σας συμφέροντα, γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το λαό αυτής της χώρας. Τον οποίο συχνά πυκνά φωνάζετε να σκύψει κι άλλο και να βγάλει απ τη μύγα το ξύγκι να το καταθέσει στις ατέλειωτες τεράστιες δεξαμενές χρημάτων που είτε κληρονομικά, είτε με τη δικιά σας μαεστρία και ικανότητα, έχετε αποθηκεύσει για πολλές-πολλές γενιές των οικογενειών σας.
Απευθύνομαι σ’ εσάς γιατί δεν είσαστε όλοι παλιοτόμαρα, η συντριπτική σας πλειοψηφία έχει σπουδάσει, συνήθως στο εξωτερικό, έχετε λάβει και ελληνική παιδεία, ξέρετε γλώσσες αλλά μιλάτε και την ελληνική πολύ καλά.
Έχετε διαβάσει ιστορία και μετέχετε των παραδόσεων στο βαθμό που οι τελετές τους σας εξασφαλίζουν ένα μίνιμουμ ψυχικής ευφορίας.
Πολλοί από σας είσαστε και αληθινά φιλοπάτριδες. Και βοηθάτε μακριά από τη δημοσιότητα με συγκεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.
Κανείς δεν δικαιούται να σας βάλει σ' ένα καζάνι όλους μαζί, έτσι απλουστευτικά και αφελώς.
Απευθύνομαι λοιπόν σ εσάς, γιατί ετούτες τις μέρες η Ιστορία μας η Ελληνική, μας χτυπάει τα τζάμια των παραθύρων, έρχεται τη νύχτα στον ύπνο μας, κυκλοφορεί αμεταμφίεστη πλέον στους δρόμους μας, τη βλέπετε βουρκωμένη να κρεμιέται σαν την πρώτη τυχούσα πουτάνα στα περίπτερα...
Κατ αρχήν, εσείς οι τραπεζίτες μας. Όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας ομολογεί, το ενεργητικό σας είναι 580 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα τελευταία χρόνια μονάχα, κερδίσατε 350 δις!
Κι εσείς οι επιχειρηματίες μας. Τα «Νέα» γράφανε το Μάη του 09, αυτό που αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, ότι έχετε 10.000 οφ- σορ εταιρίες δικές σας και κάνετε κάθε χρόνο τζίρο, 500 δις!
6.000 από σας χρωστάτε 15 δις ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος σας, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δις ευρώ! Και οι προθεσμιακές σας καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δις!
Και το επίσημο Ενεργητικό των επιχειρήσεών σας, (τα λέει η ICAP αυτά) έχει φτάσει στα 700 δις!
Την ίδια ώρα αυτή η κυβέρνηση, έχει κιόλας ανακοινώσει τη χρηματοδότησή σας με 10 δις ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δις ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δις μέσω των «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», ενώ άλλα 4 δις ευρώ σας τα χαρίζει για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλετε!
Τι άλλο θέλετε πια; ΄Ελεος!
Εσείς οι εφοπλιστές μας, πάλι, το έλλειμμα των 30 δις ευρώ για το οποίο πάμε να βουλιάξουμε έναν ολόκληρο λαό στη μιζέρια, ισοδυναμεί, («Καθημερινή» (8/9/2009)), με μια και μόνο παραγγελία σας για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων σας εντός του 2009!

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ


Η Ισπανία που διάφοροι, μεταξύ των οποίων και οι κυβερνήτες του τόπου μας, επικαλούνται ως υπόδειγμα χώρας υποδοχής αλλοδαπών και παράδειγμα προς μίμηση για την νομιμοποίησή τους, εξέπεμψε S.O.S. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση παρουσίασε προχθές μελέτη σύμφωνα με την οποία το 77% των Ισπανών θεωρούν τον αριθμό των μεταναστών πολύ μεγάλο. Σε απλά ισπανικά αλλά και ελληνικά, τέσσερις στους πέντε ισπανούς πολίτες χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για την μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόστηκε στην χώρα τους. Σύμφωνα με την Eurostat τον Δεκέμβριο 2009 οι αλλοδαποί που υπήρχαν στην Ισπανία ήταν πέντε εκατομμύρια, ενώ στην Γαλλία ο αριθμός του έφτανε τα τρία εκατομμύρια. Οι κυβερνήσεις της Ισπανίας του José Maria Aznar (1996-2004) και του José Luis Rodriguez Zapatero (από το 2004 μέχρι σήμερα) υιοθέτησαν τις μαζικές πολιτογραφήσεις, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει σχεδόν καθολική και εντονότατη δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη, αλλά και συμπεριφορές που αναδεικνύουν ωμή άρνηση και εχθρότητα απέναντι στους αλλοδαπούς. Παράδειγμα στην Καταλονία αλλά και στα προάστια της Μαδρίτης, οι δήμοι αρνούνται πλέον να νομιμοποιούν αλλοδαπούς με συνέπεια να μην έχουν αυτοί δικαιώματα σε ιατρικές και κοινωνικές υπηρεσίες. Προσοχή:
--μιλάμε για άρνηση νομιμοποίησης, ούτε συζήτηση για απόδοση ιθαγένειας.
--η Γαλλία με 62 .000.000 κατοίκους έχει 3.000.000 αλλοδαπούς, ποσοστό 4,83%
--η Γερμανία με 82.000.000 κατοίκους έχει 7.000.000 αλλοδαπούς, ποσοστό 8,53%
--η Ισπανία με 40.000.000 κατοίκους έχει 5.000.000 αλλοδαπούς, ποσοστό 12,5%
--η Ελλάς με 10.000.000 κατοίκους έχει 2.000.000 αλλοδαπούς, ποσοστό 20%
*Οι Γάλλοι ήδη άρχισαν να λαμβάνουν μέτρα για να προστατεύσουν την εθνική τους ταυτότητα (υποχρέωση ανάκρουσης εθνικού ύμνου στα σχολεία, απαγόρευση μπούργκας κλπ)
*Οι Ισπανοί αρνούνται πλέον να νομιμοποιήσουν αλλοδαπούς και τους αποκλείουν από τις κοινωνικές παροχές,
*Η Ελληνική κυβέρνηση με μοναδική ευρηματικότητα και ευφυΐα θέλει να λύσει το πρόβλημα ονομάζοντας και κάνοντας Έλληνες τους μετανάστες με αντάλλαγμα την ψήφο τους, και έτσι θα περηφανεύεται ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένας αλλοδαπός στην χώρα μας.
Εν όψει των ανωτέρω, μετά την πλήρως αποτυχημένη και κακοσκηνοθετημένη παράσταση από πολιτικούς και ποντικούς της ενημέρωσης, για δήθεν πτώχευση της χώρας μας, της οποίας το διαρκές εισιτήριο πληρώσαμε και θα το πληρώνουμε για πολλές γενιές με αίμα, εφιστούμε την προσοχή των Ελλήνων πολιτών και των αρμοδίων, ή μη, κυβερνητών μας στις συνέπειες που θα υπάρξουν από ενδεχόμενη ψήφιση στην Βουλή του λαθρονομοσχεδίου. Ειδικότερα όσοι βουλευτές που για λόγους κομματικής πειθαρχίας πρόκειται να υπερψηφίσουν το αντισυνταγματικό και εθνοκτόνο ανοσιούργημα που έχει την μορφή νομοσχεδίου, ας σκεφθούν καλά πριν δώσουν την ψήφο τους, και βάλουν την υπογραφή τους σε νόμο που συνειδητά διαλύει την Ελλάδα. Αν παρά ταύτα επιμείνουν να συμβάλλουν στην στήριξη του νομοσχεδίου, θα τους συνοδεύει εφεξής η λαϊκή περιφρόνηση, αλλά και το άγος της ενσυνείδητης καταστροφής του τόπου που ορκίστηκαν να υπηρετήσουν.
Ακολουθεί αυτούσιο το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδος LE FIGARO

http://filotimia.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΞΙΝΑ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΗΓΟΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ...ΜΑΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ


ΠΑΓΚΑΛΟΣ - ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ


ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ

Εισηγούνται τη διαγραφή του. Πάγκαλος και Παμπούκης συνομίλησαν σήμερα με τον Παπανδρέου τον οποίο άκουσαν οργισμένο γιατί η εσωκομματική κριτική γίνεται σε μια περίοδο που ο πρωθυπουργός τρέχει στο εξωτερικό για να διασώσει ότι μπορεί. Το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέει ότι ίσως αύριο υπάρξουν εξελίξεις. Χρεώνουν στον Σκανδαλίδη ιδιοτέλεια και ότι... δημιουργεί προβλήματα με πρόφαση την οικονομία για να πιέσει ενόψει του ενδεχόμενου ανασχηματισμού. Την συνέντευξή του στην Real News την πληροφορήθηκαν σήμερα το πρωί. Μόλις τη διάβασαν έγιναν έξω φρενών. Ο πρώτος που παίρνει το δρόμο για τα... αποδυτήρια...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για την ανάρτηση αυτού του ντοκουμέντου το οποίο είναι μεν χρησιμότατο αλλά δυστυχώς απευθύνεται σε άχρηστους πολίτες!! Σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω οριστικά τη σελίδα μου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς όλους όσους δεν κάνουν πράξεις αυτά που κατά τα άλλα "διαφημίζουν" στα βιντεάκια τους!!! Έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι οι αγώνες γίνονται και κερδίζονται στους δρόμους!!! Έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ ότι με ευχές, προσευχές και...έσεται ήμαρ δεν κάνουμε προκοπή! όλοι ασχολούνται με την παρελθοντολογία και τα αρχαία μεγαλεία...! Όλοι ξέρουμε ότι την εποχή που ανακαλύπταμε την Δημοκρατία....οι ξένοι πηδάγανε από δέντρο σε δέντρο και τρώγανε μπανάνες! Τι βολικό...Και τώρα...ποιος τρώει τις μπανάνες??? Ο μαϊμουδοπίθηκος, μαλάκας ψευτοέλληνας! Διότι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια συγχορδία αρνητικών δημοσιευμάτων και δεν αντιδράς, είναι σαν να παραδέχεσαι αυτό για το οποίο σε κατηγορούν! Φυσικά δεν αναφέρομαι στο γερμανικό focus, και εδώ έχω να πω ότι πάλι μαλάκες είμαστε γιατί προσπαθούμε να μετατοπίσουμε το πρόβλημα εκεί που θέλουν οι βρώμικοι πολιτικοί μας, για να ξεχαστούν οι πραγματικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ του Ελληνικού λαού, της Ελληνικής ιδέας! Και καλά αυτοί...κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ??? Οι ξένοι με τους οποίους έχω επαφές ξέρεις τι λένε? Καλά..εσείς που στη μακραίωνη ιστορία σας έχετε αντιμετωπίσει εχθρούς και εχθρούς...γιατί δεν επαναστατείτε??? Γιατί δεν γίνεστε ξανά το καλό παράδειγμα για όλους εμάς? Γιατί πετάτε στο καλάθι των αχρήστων την ευκαιρία που σας δίνετε...δηλαδή να ξεσηκώσετε και εμάς τους υπόλοιπους???
Κατάλαβες ??? Αλλά...ποιος έχασε τη σοβαρότητα για να τη βρούμε εμείς???!!! Τέλος θα σου πω κάτι για 'μένα: είμαι εγγονή Ιώνων της Σμύρνης οι οποίοι εκδιώχθησαν όπως και πολλοί άλλοι στις άθλιες προβλήτες της Σμύρνης! Οι Ελλαδίτες φρόντισαν να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη με αποτέλεσμα να αισθάνονται για πάντα πρόσφυγες!!! Έτσι αισθανομαι και εγώ σήμερα...Πρόσφυγας στην ίδια μου την πατρίδα...Δεν είναι τρομερό???
Τέλος μπράβο και στον κύριο Φαρέιτζ για την μαχητικότητά του αλλά φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ότι στην χώρα του...Σταρχιδιστάν αυτί δεν ιδρώνει!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!! Το μόνο που μας μένει τώρα είναι να μάθουμε καλά την...Τουρκική Γλώσσα...Θα μας χρειαστεί...

Φιλικά...και για λίγο ακόμα
Δέσποινα

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...