6/3/10

Η «πράσινη Χούντα» απαγόρευσε την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Κατοίκων στον Άγιο Παντελεήμονα

Τα ατομικά δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών για μια ακόμα φορά καταπατήθηκαν.

Η «Πράσινη Καρφίτσα» δεν επιστράτευαε το «εφεδρικό»,αλλά έκανε η ίδια αντισυγκέντρωση και έστειλε 12 διμοιρίες ΜΑΤ, να καταλάβουν την Πλάτεία.

Η Τροχαία στο Κέντρο της Αθήνας έλεγε στους περαστικούς ότι οι,,,,, «Αναρχικοί κάνουν συγκέντρωση στον Αγιο Παντελεήμονα» …..

Με 12 διμοιρίες ΜΑΤ, χωρίς καμμία προειδοποίηση, η Χούντα της «Νέας Πράσινης Διακυβέρνησης» απαγόρευσε την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει επιτροπές κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

Κλούβες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στην πλατεία. Μάλιστα έχει δοθεί σαφής εντολή να συλλαμβάνεται όποιος επιχειρήσει

να… περπατήσει στην πλατεία .

Το κράτος απαγορεύει και τις “συναρθροίσεις εις τας πλατείας των Αθηνών”.

Τέτοιες γελοιότητες είχαμε να δούμε από τις μαύρες ημέρες της Αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη. Φαίνεται ότι η Αμερικανοκίνητη χούντα του μΠΑτΣΟΚ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Σπ.Χ



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το λέω φόβο κύριε Χατζάρα. Θυμάστε μια άλλη συγκέντρωση που είχε γίνει στην Ομόνοια; Είχανε βάλει τη δημοτική αστυνομία να λέει σε αυτούς που επιχειρούσαν να πάνε ότι μπήκε βόμβα και είχαν βάλει και επί της Αθηνάς κόκκινη ταινία. Την άλλη μέρα ρώτησα και έμαθα ότι δεν υπήρχε βόμβα.!

Ανώνυμος είπε...

Βιάζονται κύριε Χατζάρα να περάσουν το λαθρονομοσχέδιο πριν ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα. Δεν θέλουν να φαίνεται η δύναμη και η οργή του κόσμου γι αυτό απαγόρευσαν τη συγκέντρωση.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει κ. Χατζάρα ο ελληνικός λαός να αγωνιστεί για να ανατρέψει τη χούντα των αμερικανο-ελληνο-εβραίων. Πρέπει να ξεκινήσει μιά επανάσταση. Εχουν μαζί τους τα μίντια. Ο κιτρινιάρης "Τριανταφυλλόπουλος", αυτό το λαμόγιο, αναφέρεται στη ζούγκλα σε συγκέντρωση "ρατσιστών" στον Αγ. Παντεκλεήμονα. Εχει η πράσινη χούντα της παγκόσμιας διακυβέρνησης μαζί της τα μίντια. Κρατικά και ιδιωτικά. Είμαστε με τους αγωνιστές, με τους καταστροφείς του σάπιου συστήματος.
Η ιδιότητά μου δεν μου επιτρέπει να δημοσιοποιήσω τα στοιχεία μου. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΗΜΕΡΑ. Αύριο θα είναι πολύ αργά.
Τρίτη-Τετάρτη- Πεμπτη, ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ένδειξη κατάλυσης του Συντάγματος. Σε λίγο θα βγάλουν το Στρατό

Ανώνυμος είπε...

ΒΆΛΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΤΟ Υ/Τ Η ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...