2/3/10

Η νίκη είναι σίγουρη και θα είναι δική μας.

ΤΟ PRESIDENT ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ.


http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/president.html

ΤΟ PRESIDENT ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ...

Ασφυκτικά μικρό για να χωρέσει την αποφασιστικότητα και τη θέλησή μας.
Ασφυκτικά μικρό για να χωρέσει την υψωμένη μας γροθιά.
Ασφυκτικά μικρό για να χωρέσει την οργή, την αγανάκτησή μας και πάνω απ όλα την αγάπη μας για την πατρίδα, που κάποιοι θεώρησαν πως έχουν το θράσος να παίξουν σε βάρος της τα πιο ανήθικα παιχνίδια.

Ήταν όμως μόνο η αρχή..

Μια αρχή που διέψευσε θετικά κάθε προσδοκία, αφού χιλιάδες λαού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, και γέμισαν ασφυκτικά ακόμα και τα πεζοδρόμια...




Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν και βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αταλάντευτη αποφασιστικότητα των παρευρισκομένων, να σταθούν εμπόδιο σε οποιαδήποτε εθνική υποχώρηση.

Οι ομιλητές, Γιάννης Χατζηαντωνίου (δικηγόρος), Κωνσταντίνος Ρωμανός (καθηγητής Πανεπιστημίου), Αναστάσιος Στάμου (καθηγητής Μέσης εκπαίδευσης) και Σπύρος Χατζάρας( δημοσιογράφος), φώτισαν με τρόπο ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, την ουσία και το περιεχόμενο της γενικευμένης ανθελληνικής επίθεσης στην κοινωνία, τους θεσμούς, στην εκπαίδευση και στον ίδιο τον κοινωνικό ιστό της χώρας.
Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Θα συνεχίσει το δρόμο του αποφασισμένο να πνίξει τα ατιμωτικά σχέδια του JEFFREY και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η σπίθα του καθολικού ξεσηκωμού άναψε οριστικά. Και είναι αποφασισμένη να κάψει τους εμπνευστές του εθνομηδενισμού και της διάλυσης της χώρας.

Το λαθρονομοσχέδιο δεν θα περάσει.
Τα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδας θα ναυαγήσουν.
Το τίμημα θα είναι ακριβό για όσους τόλμησαν να απλώσουν τα βρωμερά τους χέρια και να ατιμάσουν το αίμα των ηρώων μας.
Η απόφαση ήταν μία και είναι οριστική:
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Ο αγώνας τώρα ξεκινά και θα είναι ένας αγώνας όμορφος, έντιμος, πανεθνικός.
Θα είναι ένας αγώνας νικηφόρος.

Αυτός ο αγώνας δεν μπορεί πλέον να στριμωχτεί σε αίθουσες και τοίχους.
Θα ξεχυθεί αντικειμενικά στις γειτονιές και τις πλατείες.
Θα πνίξει την Αθήνα και όλη την Ελλάδα στον παλμό του Ελληνισμού.

Εσείς οι χιλιάδες που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας και της Επιτροπής Ενημερώσεως επί Εθνικών Θεμάτων, θα μεταλαμπαδεύσετε το μήνυμα του χθεσινού συλλαλητήριου.


Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες του λαού της Αθήνας που πνίγονται στη βουβή αγανάκτηση και στην οργή, να αποτελέσουν τις μέρες που έρχονται το ποτάμι που θα πνίξει τα ατιμωτικά σχέδια και τους εμπνευστές τους.

Η ανθελληνική επίθεση δε θα περάσει.
Ο αγώνας μόλις τώρα ξεκινά.
Η νίκη είναι σίγουρη και θα είναι δική μας.

6 σχόλια:

Αποστόλης είπε...

Αγαπητέ Χατζάρα,
συγχαρητήρια και σε σένα και στην επιτροπή αλλά και σε όλους που προσήλθαν, για την εικόνα και τον παλμό της συγκέντρωσης.
Ήταν μια φλόγα ελπίδας, ένα φως στο τούνελ.
Όμως η αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα της παρουσίας βουλευτών (αν και μέχρι ενός ορίου δικαιολογημένη ) ήταν ανησυχητική.
Έδειξε ότι όποιος αγώνας, του οποίου πρωταρχικό συστατικό είναι η συσπείρωση και η ενότητα, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να τιναχτεί στον αέρα.
Πιστεύω ότι σε σένα πέφτει η ευθύνη (λόγω και της προβολής σου από το κανάλι ) της διατήρησης της ενότητας και της αλλαγής νοοτροπίας για να μπορεί να υπάρξει επιτυχία.
Πρέπει ο Έλληνας να σταματήσει να έχει οπαδική συμπεριφορά στην πολιτική. Πρέπει να μάθουμε να τους χρησιμοποιούμε και όχι να μας χρησιμοποιούν.
Η φράση του Κου Ντινόπουλου ’’ οι πολιτικοί δεν είναι μόνο για να μιλάνε αλλά και για να ακούνε ’’, ήταν μεγάλη μπαρούφα. Οι πολιτικοί είναι για να κάνουν ΕΡΓΑ υπέρ του λαού και υπέρ της Πατρίδας. Ούτε για να μιλάνε, ούτε για να ακούνε και να μην κάνουν τίποτα.
Αν όμως ο οποιοσδήποτε πολιτικός, ανεξαρτήτου κόμματος, κάνει κάτι για την Πατρίδα αυτό αγαπητέ Χατζάρα θα πρέπει να δημοσιοποιείται από το κανάλι για να γίνεται ευρύτερα γνωστό.
Πρέπει επιτέλους να προβάλλονται οι φιλοπατριωτικές κινήσεις οποιουδήποτε βουλευτή. Να γίνουν γνωστοί στο κόσμο αυτοί οι 5; 10; 20; 30; 40; (είμαι υπεραισιόδοξος; ) βουλευτές που εμπράκτως αψηφώντας κομματικές πειθαρχίες, φοβίες, καρέκλες λειτουργούν έχοντας ιεραρχικά στην καρδιά τους την Πατρίδα στη πρώτη θέση.
Πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια κίνηση συσπείρωσης και ενότητας.
Αντιθέτως, το να προβάλλονται συνέχεια μόνο οι επικρίσεις σε κόμματα και σε βουλευτές, πιστεύω πως δημιουργεί διχόνοια.
Ο χαρακτήρας του Έλληνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, για να μην χύσει το γάλα πριν καλά-καλά το μαζέψει.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Να γίνουν συναντήσεις της Επιτροπής Εθν. Σωτηρίας καθώς και όλων μας με τους βουλευτές καιτα κόμματα που ψηφίσαμε. να γνωστοποιηθούν και να καταγγελθούν οι εθνομηδενιστές. Ιδιαίτερα αν ολόκληρα κόμματα μας απαντήσουν αρνητικά στο αγώνα να κάψουμε τις κομματικές μας ταυτότητες σε δημόσιο χώρο!!!
Έλλην πατριώτης

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τη χθεσινή συγκέντρωση. Ενημερώστε μας, σας παρακαλούμε, ποοί βουλευτές παρίσταντο για να τους έχουμε σε εκτίμηση από όποιο κόμμα κι προέρχονται.
Κύριε Χατζάρα,
συνιστώ να συνταχθεί μια επιστολή και να σταλεί σε κάθε κατεύθυνση σε υπουργούς βουλευτές, στην ομογένεια παντού όπου θα τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους.
Οι βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο. Όλοι κάπου ψηφίσαμε, ας αρχίσουν και οι διαμαρτυρίες στα άτομα που τπους εμπιστευτήκαμε την τύχη μας.Ας τους γίνει γνωστό ότι δεν θα ξαναδούν την ψήφο μας σε περίπτωση που το υπερψηφίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Όμως η αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα της παρουσίας βουλευτών (αν και μέχρι ενός ορίου δικαιολογημένη ) ήταν ανησυχητική.

Συμφωνώ μαζί σου Αποστόλη.Ημουν κι εγώ εκεί(εννοείτε)και φυσικά κάπου δικαιολογώ τους συμπατριώτες μου για την αγανάκτηση τους στο άκουσμα της πρόσκλησης του Ντινόπουλο απο τον Χατζάρα.

Από την άλλη όμως εννοείτε ότι δικαιολογώ και την πρόσκληση του Ντινόπουλου(και του κάθε Ντινόπουλου)από τον Χατζάρα.

Τα δύο κακά της μοίρας μας είναι ο φανατισμός και η εμπάθεια και αυτό φάνηκε εχθές!!

Κάπου είδα και τον Χατζάρα να δυσανασχετεί με το κράξιμο του Ντινόπουλου από τον κόσμο αλλά νομίζω ότι και αυτός καταλαβαίνει ότι δεν αντέχουμε άλλο τα λόγια των πολιτικών!!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ¨ΑΛΛΟ!!

Παρ'όλ'αυτά η μισή αίθουσα χειροκροτούσε επίσης στην αναφορά του ονόματός του και αυτό θα πρέπει να τονιστεί!!

Κι εγώ ήμουν ένας από αυτούς που χειροκρότησε!!

Κλείνοντας για να μην κουράζω ελπίζω να υπάρξουν περισσότεροι βουλευτές κομμάτων στην επόμενη συγκέντρωση και να πάρουν το μύνημα!!

Νομίζω αυτό θα ήθελε να πράξει ο Χατζάρας με την πρόσκλησή του Ντινόπουλου!!

Χαιρετώ και μην ξεχνάμε,ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,πρόσεξα τον καθηγητή που είχατε καλέσει 2 φορές στο Δελτίο σας να μιλήσει για τον Λιάκο (μου διαφεύγει τ΄ονομά του),τη στιγμή που ήρθαν οι Χρυσανθακόπουλος και Κοραντής,να αποχωρεί εκνευρισμένος φωνάζοντας:"το παρακράτος είναι εδώ,δεν έχω καμμία δουλειά εγώ.."εννοώντας προφανώς τον Κοραντή λόγω της προηγούμενης ιδιότητάς του.Ελπίζω σήμερα πιο ήρεμος να υπαναχωρήσει και να βρεθεί δίπλα μας σ΄αυτό τον αγώνα που θα δώσουμε.Κανένας συμπατριώτης με αγωνιστική διάθεση (όπως ο Κος καθηγητής)δεν πρέπει να μένει πίσω.Η παρουσία ή μη των πολιτικών στη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση,ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μ΄αυτή(σίγουρα είχατε τους λόγους σας που τους καλέσατε)δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη.Συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνετε και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε με όλους αυτούς τους συμπατριώτες μας(και πολλούς περισσότερους)σύντομα στο δρόμο όπου θα κληθούμε να δώσουμε όλοι το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

H εκνευρισμένη αποχώρηση του καθηγητή στον οποίο αναφέρεται το σχόλιο 12.39 οφειλόταν ,απ' ότι είδα,στην παρουσία του Ντινόπουλου κατ΄αρχάς και μετά στις υπόλοιπες παρουσίες ,κυρίως του Κοραντή. Και άλλοι πολλοί οργίστηκαν .
Το θέμα αυτό της παρουσίας βουλευτών ,Σπύρο Χατζάρα ,ειδικά του Ντινόπουλου,μιας και τον ανέφερες και στο χθεσινό δελτίο, ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ. Μπορεί τελικά ,προς έκπληξη όλων, να δημιουργηθεί ένα κίνημα και αν γίνει αυτό ,το βέβαιο είναι ότι δεν θα γουστάρει ΚΑΝΕΝΌΣ είδους καπέλωμα,ούτε τους εκπροσώπους ενός φαύλου πολιτικού συστήματος το οποίο έχει σαπίσει και πρέπει να αντικατασταθεί . Η ενότητα αφορά ΤΗΝ ΒΑΣΗ και όχι τους πολιτικάντηδες. Για να αποδείξουν ότι αξίζει να τους ακούει κανείς πρέπει πρώτα
να γκρεμίσουν οι ίδιοι το σάπιο σύστημα το οποίο τώρα στηρίζουν με την παρουσία τους στην Βουλή και τις ατελείωτες παρόλες τους.ΑΛΛΙΏΣ,ΜΗΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΌΠΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ .
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΠΡΟΣΟΧΗ .ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΤΕ.

Η 17η Μαΐου στην Ιστορία

Η 17η Μαΐου είναι η 138η ημέρα του δίσεκτου 2004 . Απομένουν 228 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου. 1 101 . Οι Σταυροφόροι κατέλαβαν την «Π...