2/3/10

Η μέρα που γνώρισα την "προοδευτική Χούντα"

Ο ΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΛΒΑΝΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ


Η ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΙ Η ΣΑΡΑ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Ο ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ .......ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ,ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 40 ΑΤΟΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ [ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ],ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ.......
40 ΑΤΟΜΑ....ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...3000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.....ΑΛΛΑ Η ΕΡΤ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΜΕΡΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ,ΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΡΑΒΗΞΕ ΔΙΕΙΣΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ.....ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ



ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ....ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο ντοκουμέντο. Χούντα με όλη τη σημασία της λέξης!
φαντάσου να είναι ένας Αλβανός διοργανωτής και να μην μπορέσει ένας Έλληνας να βιντεοσκοπήσει!!!!
Απίστευτο!!!!!!
Κύριε Χατζάρα,
βάλτε το κάπου να φαίνεται για καιρό αυτό το βίντεο και διαδώστε το παντού, σε όλα τα ιστολόγια.

Ανώνυμος είπε...

Η κ. Κούρτοβικ σίγουρα αισθάνεται ένοχη, ξέρει ότι κάνει κάτι κακό, εννοώ στον ελληνικό λαό, με αυτές τις δραστηριότητες και γι αυτό δεν ήθελε βιντεοσκόπηση. Ενοχή ήτανε, καθαρή ενοχή και αντέδρασε με κακία κι επιθετικότητα. Ένιωσε ότι κατά κάποιο τρόπο απειλείται.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλβανός ο Ago που διοργάνωσε και τη διαμαρτυρία-εκβιασμό, είναι ένας θρασύτατος πράκτορας των Τσάμηδων τους οποίους υποστήριζε παλιότερα κι έκανε προπαγάνδα μέσα από το ιστολόγιο του "Ο Ανταποκριτής". Τώρα προσέχει, έχει γίνει πιο μαλακός, όχι ότι άλλαξε τακτική απλά φοβάται μη χάσει τους χαζούς Έλληνες που τον υποστηρίζουν. Το μίσος του θα το συναντήσετε σε παλιότερες αναρτήσεις πιο πολύ. Είναι αυτός που έκλεισε το ιστολόγιο του Αθηναίου. Ο Αθηναίος είχε καταλάβει τι μούτρο είναι και τον καυτηρίαζε δηλαδή τη δράση του. Όχι ότι τον απείλησε ποτέ του, ψέμματα είπε ο Αλβανός στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος για να τον κλείσει.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, αντί να ψάξει το θέμα όπως έπρεπε να κάνει, άφησε να περάει του Αλβανού. Δεν είναι τραγικό ένας Αλβανός Τσάμης να έχει τέτοια δύναμη μέσα στη δικη μας χώρα; Εκεί καταντήσαμε να λύνει και να δένει ένας πρώην πεινασμένος λαθρομετανάστης.
Έχω περιέργεια να μάθω όλα αυτά τα σχόλια που έκανε κάποιος Αλβανός με τόσο μίσος απέναντι στους Έλληνες μέσα από το blog του Αθηναίου, τι θα απογίνουν; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να ελεγθούν; Το άτομο αυτό που δεν έκρυβε ότι είναι Αλβανός, με τα μυριάδες ορθογραφικά και πιο πολύ νοηματικά λάθη, δεν πρέπει να πληρώσει για τις βρισιές και τις χυδαιότητες που εκστόμιζε απέναντι στον Αθηναίο και στους σχολιαστές του; μιλάμε για εκατοντάδες τέτοια υβριστικά σχόλια.
Το ιστολόγιο του Αθηναίου είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και μεγάλη ανταπόκριση στα σχόλια. Έχω δει και πάνω από 200 μέσα σε ένα 24ωρο σε μια και μοναδική ανάρτηση. Πιστεύω ότι ενοχλούσε το Σύριζα ο Αθηναίος με τις αλήθειες που έγραφε και ο Αλβανός ήταν μια πρόφαση για να κλείσει το αξιόλογο αυτό blog που τα έχωνε σε όλους και δεν χαριζότανε σε κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Να πληροφορήσω τον σχολιαστή 7.21 πως ο Αθηναίος επέστρεψε στο διαδίκτυο με νέο blog.Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σκοπιμότητα που δεν βγήκε η είδηση απο τα blog του πατριωτικού χώρου.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1.55
σε ευχαριστώ για την ενημέρωση,
για να το λες κάτι θα ξέρεις. Αν είναι σωστή η πληροφορία σου, τότε πιθανολογώ ότι δεν βγήκε η είδηση από τα πατριωτικά ιστολόγια επειδή μπορεί να μην το επιθυμεί ο ίδιος ο Αθηναίος, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Μην ξεχνάμε τι έχει τραβήξει από τον τριγωνοκέφαλο του Σύριζα.
Ήταν μέρα νύχτα μέσα στο ιστολόγιό του ο ίδιος και πιθανόν κι άλλοι σαν τα μούτρα του, εννοώ από την ίδια παρεούλα κι έβριζαν ασύστολα, φυσικά ανώνυμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Αθηναίος δεν έκανε καταγγελία στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος τόσο καιρό που συνέβαινε αυτό, ελπίζω να έχει κρατήσει το υλικό του για να το κάνει όταν οι υπηρεσίες και το δικαστικό σύστημα λειτουργήσει οπως ορίζει ο νόμος. Ούτε ξέρω για ποιο λόγο δεν έσβηνε τα υβριστικά σχόλια του Αλβανού, όπως και να χει το πράγμα, ίσως να μην έχει όρεξη να αρχίσει πάλι να υφίσταται ανώνυμες υβριστικές, διαδικτυακές επιθέσεις.

Εύχομαι αργότερα να λειτουργήσει ξανά το παλιό ιστολόγιο, παράλληλα με το νέο του. Μας έχει λείψει κι ας μην ήμουν καθημερινός του αναγνώστης, ήταν πάντα επίκαιρος και σωστός στις τοποθετήσεις του. Είχε ένα ταλέντο που το έχουν οι προικισμένοι και ταλαντούχοι δημοσιογράφοι: έγραφε λίγα και εννοούσε πολλά. Διαβάζοντας τα κείμενά του καταλάβαινες όλο το νόημα από 2-3 αράδες. Είχε κι ένα άλλο σπουδαίο ταλέντο: μυριζόταν την απάτη, τη διπροσωπία, τον εθνικό κίνδυνο από μακρυά, ίσως γι αυτό μπήκε στο στόχαστρο.