6/3/10

Συναγερμός. Το λαθρονομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής

Η εθνομηδενιστική κλίκα «σπεύδει» να προλάβει. Οι συντεταγμένοι «βουλευτές» της πλειοψηφίας άβουλοι και μοιραίοι θα πουν «Ναι» σε όλα, στον Αλεβι(ζάτο), και την Χούντα των ΜΚΟ.

Ανακοινώθηκε η Ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας. Τρεις συνεδριάσεις. Τρίτη 9 Μαρτίου .‘Ωρα 6.00’ μ.μ. Τετάρτη 10 Μαρτίου .‘Ωρα 10.00’ π.μ. Πέμπτη 11 Μαρτίου.‘Ωρα 9.30’ π.μ.

Η άθλιοι εργατοπατέρες, καλούν σε συγκέντρωση, των γνωστών «τριών» και των γνωστών επιχορηγούμενων «Κούκων» της «Αριστεράς και της Προόδου», για να πάρουν μέρος στην πανηγυρική χορογραφία των προδοτών.

Καθήκον όλων μας να είμαστε μπροστά στην Βουλή σαν Ελεύθεροι Ελληνες για να πούμε ΟΧΙ στο Λαθρονομοσχέδιο, ΟΧΙ στην Παγκόσμια Χούντα.

-Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

-ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινήστε ενημέρωση. Όλοι στη Βουλή των Ελλήνων να μη περάσει το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο του Αβάπτιστου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO http://troktiko.blogspot.com/2010/03/video_1456.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΝΤΟΝΗ ΠΙΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΛΟΚΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ Η ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ <> ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΧ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑΔΕ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΣΜΑΝΤΙΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ >>.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΜΕ Ε ΜΑΙΛ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ <> ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟ <>ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΛΑ ΒΙΕΤΝΑΜ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΚΑΠΕΤΕΝ ΚΕΦΑΛΟΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε για κάλεσμα έξω από τη Βουλή, γιατί εκείνες τις μέρες θα είναι πήχτρα σε Συριζοπασόκους καιμπράβους της ακροαριστεράς. Αν μπορούσαμε να έχουμε οργανωμένα πχ 10.000 άτομα(τι ωραία που θα ήταν!!) τότε να πηγαίναμε.

Νομίζω δεν έχουμε ακόμη τους συσχετισμούς δυνάμεων για κάτι τέτοιο... αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την οργάνωση συν-Ελλήνων για να έχουμε μια ισχυρή κρίσιμη μάζα.

Ούτως ή άλλως στην παρούσα φάση θα την κάνουν την προδοσία τους οι πολιτικοί. Από μας θα το βρούνε στο μέλλον... αρκεί να ήμαστε ισχυροί όταν έρθει η ώρα της σύγκρουσης!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Με 12 διμοιρίες ΜΑΤ, χωρίς καμμία προειδοποίηση, η Χούντα της “Νέας Διακυβέρνησης” απαγόρευση την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει επιτροπές κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

Κλούβες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στην πλατεία. Μάλιστα έχει δοθεί σαφής εντολή να συλλαμβάνεται όποιος επιχειρήσει να… περπατήσει στην πλατεία παρά την απαγόρευση.

Μετά το αίσχος με τον Γλέζο εχθές, για το οποίο δεν έχει υπάρξει καν προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, τώρα το κράτος απαγορεύει και τις “συναρθροίσεις εις τας πλατείας των Αθηνών”.

Τέτοιες γελοιότητες είχαμε να δούμε από τις μαύρες ημέρες της Αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη. Φαίνεται ότι η Αμερικανοκίνητη χούντα του μΠΑτΣΟΚ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Θα επανέλθουμε με νεώτερα.

olympia

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!ANTHELLINES!!!


Με 12 διμοιρίες ΜΑΤ, χωρίς καμμία προειδοποίηση, η Χούντα της “Νέας Διακυβέρνησης” απαγόρευσε την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει επιτροπές κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

Κλούβες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στην πλατεία. Μάλιστα έχει δοθεί σαφής εντολή να συλλαμβάνεται όποιος επιχειρήσει να… περπατήσει στην πλατεία παρά την απαγόρευση.

Μετά το αίσχος με τον Γλέζο εχθές, για το οποίο δεν έχει υπάρξει καν προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, τώρα το κράτος απαγορεύει και τις “συναρθροίσεις εις τας πλατείας των Αθηνών”.

Τέτοιες γελοιότητες είχαμε να δούμε από τις μαύρες ημέρες της Αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη. Φαίνεται ότι η Αμερικανοκίνητη χούντα του μΠΑτΣΟΚ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Θα επανέλθουμε με νεώτερα.

olympia

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πολιτικό κόμμα ούτε κίνημα.Είναι Στεργιάδης....


http://www.youtube.com/watch?v=djved8QFdVs

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τριακόσιοι και όχι διακόσιοι;
Κυριακή, 07 Μαρτίου 2010

Tου Στεφανου Kασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

Oλοι τη βλέπουμε βαδίζοντας στη Βασ. Σοφίας ή στην πλατεία Συντάγματος. Το πραγματικό μέγεθος, όμως, της Βουλής το αντιλαμβάνεσαι μόνον αν τη δεις από ψηλά. Ανεβείτε, λοιπόν, στον όγδοο όροφο της «Μεγάλης Βρεταννίας». Πείτε στους ευγενικούς υπαλλήλους του εστιατορίου ότι δήθεν περιμένετε έναν φίλο, βγείτε έξω στο μπαλκόνι της βόρειας πλευράς και τότε θα καταλάβετε. Η Βουλή, σε όλο της το μέγεθος, είναι ένα τέρας. Είναι το μεγαλύτερο κτίριο της Αθήνας, μπροστά στο οποίο τα υπόλοιπα ωχριούν. Μόνον έτσι καταλαβαίνει κανείς γιατί χρειαζόταν ακόμη 232 μονίμους υπαλλήλους (των 16 μισθών) και διευθέτησε τη μονιμοποίησή τους τούτες ακριβώς τις ημέρες, στη σκιά των συνδικαλιστικών κινητοποιήσεων: Ενα τόσο ογκώδες κτίριο πρέπει κάπως να γεμίσει - αφού, ούτως ή άλλως, το μεγαλείο του Φίλιππου Πετσάλνικου από μόνο του δεν αρκεί...

Το φυσικό μέγεθος του κτιρίου της Βουλής είναι, δυστυχώς, αντιστρόφως ανάλογο της αξιοπιστίας αυτών που στεγάζονται εντός του, δηλαδή του λεγομένου πολιτικού κόσμου. Και ενώ το πρώτο ούτε είναι δυνατόν -ούτε και θα είχε νόημα άλλωστε- να το μειώσουμε, το δεύτερο υπάρχει τρόπος να αποκατασταθεί. Οχι με επινοήσεις προσβλητικές για τη νοημοσύνη των πολιτών, όπως λ.χ. το «Ταμείο Στήριξης», ούτε με πλειοδοσία ελεήμονος λαϊκισμού εκ μέρους των βουλευτών (ο ένας χαρίζει το δώρο του Πάσχα, ο άλλος επιστρέφει το αυτοκίνητό του, ο τρίτος προσφέρει τη γραβάτα του ή τη συλλογή των γραμματοσήμων του κ.ο.κ.), αλλά με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Συντάγματος. Ας συμφωνήσουν λοιπόν να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών από τους 300 της σημερινής Βουλής, στους 200, όπως επιτρέπει το ισχύον Σύνταγμα.

Με τον τρόπο αυτόν μειώνεται δραστικά το λειτουργικό κόστος του πολιτικού κόσμου και, ταυτοχρόνως, κερδίζεται πίσω μέρος του χαμένου κύρους του. Είναι απορίας άξιον γιατί δεν αρπάζει την ευκαιρία να το εισηγηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, αφού, πρώτον, ο ίδιος το είχε προτείνει στο παρελθόν ως πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ. και, δεύτερον, πρόκειται για ιδέα την οποία ενστερνίζονται στενοί συνεργάτες του και την έχουν μάλιστα διατυπώσει δημοσίως.

Το επιπλέον όφελος για τη Ν.Δ. είναι ότι, αν υιοθετήσει και προβάλει με σθένος την συγκεκριμένη θέση, κερδίζει χρόνο, από αυτόν που έχει μπροστά της στην «πολιτική έρημο». Ετσι, δείχνει σε όλους ότι δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος και κόβει τη συνέχεια από το πρόσφατο θλιβερό παρελθόν της. Ειδάλλως, μόνο με έξυπνες ατάκες και ωραία λόγια δεν βγαίνει τίποτε. Η λατρεία των ισορροπιών, δηλαδή ο φόβος του πολιτικού κόστους, οδήγησε τη Ν.Δ. εκεί που βρίσκεται σήμερα. Τι περισσότερο έχει να χάσει;
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_07/03/2010_393408

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε το κκε και τι είπε;
"Ο διεθνισμός της εργατικής τάξης δεν έχει καμία σχέση με το διεθνισμό του κεφαλαίου, δηλαδή τον κοσμοπολιτισμό."

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/54930.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ.....ΚΟΥΚΙΑ .....ΟΡΙΑΚΑ(ΚΑΚΟΙ...ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,.....ΚΑΛΟΙ.....ΝΔ,ΛΑΟΣ,ΚΚΕ,=Π.Χ. 160-140 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Ο Λ Ο Ι.ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο Λ Ο Σ Χ Ε Ρ Ω Σ(ΟΙ....ΚΑΛΟΙ)ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ Η" ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.......