17/3/10

Κλείστε τον φασίστα Πάγκαλο σε άσυλο

Οι πράκτορες και οι προδότες έβγαλαν την «σοσιαληστρική» κουκούλα.

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν έπρεπε να κινούνται ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο».

Αυτή ακριβώς είναι η πολιτική άποψη του «προδότη των Ιμίων» και «ρουφιάνου», που περέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, για τα μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, που διαφωνούν με τον λαθρονόμο.

Ο Χίτλερ, έκλεινε τους διαφωνούντες σε στρατόπεδα συγκέμτρωσης για να μην «κινούνται ελεύθεροι», και στη Σοβιετική Ένωση, τους έκλειναν στα ψυχιατρεία.Αυτή είναι η δημοκρατική αντίληψη του Πάγκαλου και του ΠΑΣΟΚ.και δεν ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες στο κόμμα της «Κεντροαριστεράς» και της σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο Πάγκαλος και το σοσιαφασιστικό ΠΑΣΟΚ ονειρεύονυαι μαζί με τον πράσινο σύντροφο Κολοτουμπα στρατόπεδα συγκέντρωσης .


«Οι άνθρωποι αυτόί είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο. Αν η Θεσσαλονίκη είναι έτσι, να τους βάλουμε δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί πέρα και τελείωσε» είπε ο κ. Πάγκαλος .

Ποιο δεξιά από τον Καρατζαφέρη βρίσκεται ο Πάγκαλος.

Ο δοτός γραμματέας της «οικογένειας»,σοσιαλφασίστας Ξυνίδης . Ειπε:


«Είναι ντροπή κάποιοι να προωθούν τέτοιου είδους απόψεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ.Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα εξακολουθήσουν να είναι και να θεωρούν ότι φέρουν την ιδιότητα του μέλους και του φίλου του ΠΑΣΟΚ με τέτοιες δεξιές απόψεις, κάνουν λάθος Ντρέπομαι γι' αυτή τη στημένη απόφαση της πλειοψηφίας, της δήθεν πλειοψηφίας, της Θεσσαλονίκης, που είναι λίγο πιο δεξιά από τον ΛΑΟΣ».

Ιδού η απόφαση για την οποία ντρέπεται ο Ξυνίδης.

ΑΠΟΦΑΣΗ Ν.Ε Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

Η Ελληνική ιθαγένεια δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα κανενός πλην των Ελλήνων. Η απονομή ιθαγένειας δεν είναι η λύση για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των μεταναστών. Η ψήφος των αλλοδαπών στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, πλήττει την εθνική μας κυριαρχία Απαιτούμε άμεσο έλεγχο και καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, διότι αλλοιώνει τον χαρακτήρα της Ελλάδας ως Έθνους-Κράτους.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, συμβάλλει στο διάλογο του κόμματός μας , για το δίκαιο της ιθαγένειας, με τις παρακάτω θέσεις , στις οποίες κατέληξε με απόφασή της:

1.Άμεση παροχή Ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους ομογενείς, χωρίς άλλες προϋποθέσεις πλην της Ελληνικής καταγωγής και συνείδησης. Διευκόλυνση των ομογενών με μείωση της γραφειοκρατίας. Επιθυμητή η δήλωση του ομογενούς στην χώρα προέλευσης ότι είναι Ελληνικής καταγωγής, εκτός αν κάτι τέτοιο τον θέτει σε κίνδυνο.

2. Θεμελίωση του δικαιώματος αίτησης για ιθαγένεια σε αλλογενείς αλλοδαπούς, μετά την πάροδο τουλάχιστον 10 ετών μόνιμης, νόμιμης και συνεχούς διαμονής στην χώρα.

3. Τα κριτήρια απονομής της ιθαγένειας πρέπει να είναι:

α. Επαρκής γνώση της Ελληνικής γλώσσας, και Ιστορίας.

β. Πλήρης ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία, έμπρακτη απόδειξη ενδιαφέροντος και φιλοπατρίας για την Ελλάδα.

γ. Στήριξη των θέσεων της Ελλάδος στα εθνικά θέματα.

δ. Ασφαλισμένη εργασία καθ’ όλο το διάστημα της παραμονής του στην χώρα, μη λήψη οποιασδήποτε κρατικής βοήθειας-επιδομάτων, κατά την διάρκεια της 10ετούς παραμονής, για πάνω από 1,5 χρόνο.

ε. Μη τελεσίδικη ποινική καταδίκη για πλημμέλημα τα τελευταία 5 χρόνια, ή για κακούργημα οποτεδήποτε. Σε περίπτωση εκκρεμούς ποινικής δίωξης κατά του αιτούντα αλλοδαπού, αναστολή (πάγωμα) , της αιτήσεως απονομής ιθαγένειας, έως την τελεσιδικία.

στ. Διατήρηση του ισχύοντος «ius sanguinis», ως κανόνα, δηλαδή απονομή της ιθαγένειας, στους απογόνους των Ελλήνων το γένος, με τη γέννηση. Η γέννηση αλλοδαπού στην Ελλάδα και η μόνιμη διαμονή του έως την ενηλικίωσή του να μην οδηγεί στην απονομή ιθαγένειας αυτοδικαίως, αλλά να συνεκτιμάται μαζί με τα άλλα στοιχεία.

ζ. Παρακολούθηση της 9ετούς υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε δημόσιο ελληνικό σχολείο.

4. Η ιθαγένεια θα πρέπει να απονέμεται σε αλλογενείς αλλοδαπούς, με φειδώ, και κατ’ εξαίρεση, δεν θα πρέπει να οδηγεί σε αλλοίωση του χαρακτήρα του Έθνους-Κράτους, ούτε να δύναται να δημιουργήσει στο μέλλον έγερση μειονοτικών ζητημάτων, ιδιαίτερα από όμορες, ή ισλαμικές χώρες.

5. Η απονομή ιθαγένειας αφορά τον σκληρό πυρήνα της κρατικής υπόστασης, και το κράτος πρέπει να διατηρήσει το δικαίωμα και την διακριτική ευχέρεια να την απονέμει κατά την κρίση του.

6. Η ψήφος των αλλοδαπών στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, εκτός του ότι έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα, πλήττει την εθνική μας κυριαρχία, διότι παραχωρείται το δικαίωμα ψήφου, σε πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι οφείλουν πίστη στα Συντάγματα των χωρών προέλευσης, και υπάρχει ο κίνδυνος εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων από ημεδαπές αρχές (lobbying), ειδικά σε παραμεθόριες περιοχές. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους πολίτες της Ε.Ε., είναι περίπτωση μη συγκρίσιμη με την υπό συζήτηση διότι εδώ δεν υπάρχει ο κανόνας της τήρησης της αρχής της αμοιβαιότητας.

7. Απαιτούμε άμεσο έλεγχο και καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, διότι διαρρηγνύει τον κοινωνικό ιστό, επιτείνει τα ήδη μεγάλα προβλήματα ανεργίας, και εγκληματικότητας, και αλλοιώνει τον χαρακτήρα της Ελλάδας ως Έθνους-Κράτους, δεδομένου και του δημογραφικού προβλήματος. Στο παραπάνω θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και η Ε.Ε. για την φύλαξη των νοτίων συνόρων της. Τυχόν διευκόλυνση της απονομής της Ιθαγένειας θα οδηγήσει σε μαζικότερη εισροή λαθρομεταναστών, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα και τα δίκαια του ελληνικού λαού.

8. Η Ελληνική ιθαγένεια δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα κανενός πλην των Ελλήνων, και η απονομή της είναι στην διακριτική ευχέρεια του Ελληνικού κράτους, μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και του εθνικού συμφέροντος, και έτσι θα πρέπει να παραμείνει. Θα πρέπει να διασφαλιστούν τα νόμιμα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των μεταναστών, όπως και των Ελλήνων, τα οποία καταστρατηγούνται το ίδιο από την αυθαιρεσία του κεφαλαίου. Το Ελλαδικό κράτος θα πρέπει να εξασφαλίσει το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών.

9. Η απονομή ιθαγένειας δεν είναι η λύση για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των μεταναστών. Σκοπός της ιθαγένειας είναι να ορίσει το Ελληνικό έθνος, και η χρήση της για να καλύψει το έλλειμμα της πολιτείας στην προστασία άλλων δικαιωμάτων, συνιστά κατάχρηση αυτής, που μπορεί να οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα, και σε ουσιαστική ακύρωση του αρχικού σκοπού της ιθαγένειας. Καλούμε την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να τροποποιήσει άμεσα την σχετική πρόταση νόμου, να πράξει κάθε τι δυνατόν για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, και να απονείμει άμεσα την ιθαγένεια σε όλους τους Έλληνες ομογενείς.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Και ιδού η πολιτική που ακολουθεί το αμερικανόδουλο ΠΑΣΟΚ χωρίς να ντρέπεται

Οι δηλώσεις του αναπληρωτού υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. Στρόουμπ Τάλμποτ δημοσιεύθηκαν στην «Βoston Globe» και αναδημοσίευσε η Ελευθεροτυπία στις 23 Απριλίου 2000.

« Έννοιες όπως η εθνική κυριαρχία και η εθνική ταυτότητα εξακολουθούν
να δεσπόζουν στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Παρ' όλα αυτά, τα πιο
επιτυχημένα μοντέλα κρατών θα είναι οι δημοκρατίες που εκμεταλλεύονται τις
δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης αντί να τις απορρίπτουν. Θα εμφανιστούν
περισσότερα τέτοια κράτη σε εκείνες τις περιοχές της γής που έχουν
αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς για την δημιουργία πιο ανοικτών
κοινωνιών και συνόρων, την προστασία των μειονοτήτων, την προώθηση των
διμερών συνεργασιών και την εμπέδωση της αρχής που υπαγορεύει ότι οι
γλωσσικές και οι πολιτισμικές διαφορές στους κόλπους του ιδίου του
κράτους μπορούν να αποτελέσουν πηγή δύναμης και πλούτου. Οι ΗΠΑ έχουν
ιδιαίτερη υποχρέωση να προωθήσουν αυτά τα ιδεώδη. Η χώρα μας είναι η
κοιτίδα τους και συγχρόνως αυτή που εκμεταλλεύεται σε σημαντικό βαθμό
το δυναμικό και τις ιδέες της παγκοσμιοποίησης. Αυτό ακριβώς το
δυναμικό, θα προσφέρει λύσεις κάθε φορά που οι δυνάμεις οι οποίες
διεκδικούν την αυτοδιάθεση θα συγκρούονται με τις δυνάμεις που
επικαλούνται την εθνική κυριαρχία. Οι ΗΠΑ διευκολύνοντας την καλύτερη
ένταξη των μειονοτήτων στο πλαίσιο ενός ευρύτερου κράτους και την
μεταξύ τους συνεργασία με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, προωθούν
ταυτόχρονα τις δικές τους αξίες και τα συμφέροντά τους».
Στρόουμπ Τάλμποτ


Τώρα ειναι σαφές το ποιός ειναι τί.

Ξυνίδη-Ξυνίδη, κάνε το σωστό.Ανέβα στο παράθυρο και πήδα στο κενό.

Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μην πέσει από το κενό...τον θέλει ο Ελληνικός Λαός για τα περαιτέρω.Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΤΗΣ Ν.Ε Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

mpaxalo Spuro ola mpaxalo..

Ανώνυμος είπε...

Και μια διευκρυνηση.
Να πεση στο κενο προς τα "εξω" (απ τον εβδομο οροφο κι απανω) και οχι προς τα μεσα.
Γιατι αν πεσει προς τα μεσα θα κλειση και το παραθυρο.

Ανώνυμος είπε...

Αν είχαμε μυαλό στις επόμενες εκλογές θα τους αφήναμε με τους ψήφους των αλλοδαπών,αλλά που μυαλό?Για εμένα το δικαίωμα ψήφου το αυτοκατήργησα,μόνο με την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ πλέον........Παύλος Κόρινθος και άντε και γαμήσου Πάγκαλε εσύ και οι υπόλοιποι εβραιόδουλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ από όλες τις πτέρυγες της ΚΝΕΣΕΤ των ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η νομαρχιακή δήλωσε αυτά που λέει ολόκληρος ο ελληνικός λαός, δηλαδή, έξω οι λαθραίοι, όχι ιθαγένεια σε ψευτονόμιμους λαθραίους και παιδιά αυτών.
Ο ίδιος ο Πάγκαλος, δεν ντρέπεται για αυτά που λέει;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
αυτά τα λίνκς τα βγήκα στο διαδίκτυο και μαρτυρούν το ήθος του Πάγκαλου:

Συνάδελφοι, συνσχολιαστές δείτε τα:

Δε γαμιέσαι πρωΐ πρωΐ;
http://www.youtube.com/watch?v=MN_K_EauaLg&feature=related

Θα κάτσεις να μ ακούσεις ρε μαλάκα;
http://www.youtube.com/watch?v=Y_YUsG7QI5w&NR=1

area51gr είπε...

Γιατί ο Πάγκαλος και Κάθε ΠΑΓΚΑΛΟΣ είναι Γελοίος.... (και μη Έλληνας)...

http://area51gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_4277.html