17/3/10

Οι επίορκοι Μπεγλίτης- Βενιζέλος παρέδωσαν το Αιγαίο στους Τούρκους

Πάρτι στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο από δύο σχηματισμούς μαχητικών της τουρκικής Αεροπορίας που απλώς επιβεβαιώνει αυτά που σημειώσαμε κατ’επανάληψη στο defencenet.gr: Αναχαιτίσεις, όπως τις ξέραμε, τέλος! Σήμερα παρά το γεγονός ότι μπήκαν στο Αιγαίο 16 τουρκικά μαχητικά και είχαμε μπαράζ παραβιάσεων του ΕΕΧ, συνολικά 13 - τις περισσότερες εδώ και αρκετές ημέρες – δεν υπήρξε καμία εμπλοκή με ελληνικά μαχητικά, τα οποία βάσει των εντολών που είχαν απλώς «πήραν τους αριθμούς» των τουρκικών μαχητικών.
Είχαμε και δύο παραβάσεις των κανόνων του FIR, αλλά αυτό πλέον έχει πάψει καν να θεωρείται άξιο λόγου, από την στιγμή που ούτε οι παραβιάσεις θεωρούνται «άξιες λόγου»… Τα μισά τουρκικά ήταν οπλισμένα με βλήματα αέρος-αέρος…

Πηγή : http://www.defencenet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΚΥΛΟ.ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΔΡΑΓΩΝΕΣ ΨΩΛΕΧΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΒΙ-ΖΑΤΟΙ. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΤΕ ?????

ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΜΕΧΡΙ 3 ΓΕΝΝΕΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Μ3 3 SUPER FAST ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΜΑΛΕΑΣ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΗΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ο
ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ DELTIO 11

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στους πουλημένους, αίσχος στους προδότες, αίσχος...

Ανώνυμος είπε...

Ο χοντρός συνταγματολόγος με τα λαμόγια που έχει δίπλα του, σε λίγο θα διαλύσουν τις ΕΔ. Ο ΑΝΥΕΘΑ είναι ένα ανύπαρκτο ανθρωπάκι.
Να ξέρουν όλοι τους ότι θα έχουν το ίδιο τέλος με τους καταδότες του καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας. Οι πεινασμένοι γύπες από τις Άνδεις είναι καθ' οδόν. Μετά τον εκτελωνισμό τους αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Όσο πιο χοντροί είναι τόσο περισσότερη τροφή θα προσφέρουν στα όρνια.

ΦιτυλαΝαύτης