14/3/10

Όταν η Mossad έγραφε το Κοράνι

Λυσσάξανε, οι «φίλοι του Ισλάμ», να μου στέλνουν διαψεύσεις για τον «γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας», που τον «χορογράφησε», επικοινωνιακά, η Mossad.

Λοιπόν, το Κοράνι σας, επιτρέπει τον γάμο με κοριτσάκια 9 χρόνων. Οπότε εν προκειμένω, ο «προφήτης» (Μωχαμέτ), δούλευε από τότε, για την «HaMossad leModi'in uleTafkidim Meyuchadim». Τελεία και παύλα.

Ο ιμάμης Muhammad ibn Abd-al-Wahhab, ήταν άλλωστε ,πράκτορας των μογγολο-Ιουδαίων, της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, που εκπαιδεύτηκε στην Βαγδάτη.

Οι «φίλοι του Ισλάμ», ας καταδικάσουν αναδρομικά , τον Μωχαμέτ, για την «θεοκρατική παιδεραστία» και τον πράκτορα Wahhab, για την βαθειά σχέση του «αυθεντικού» Ισλάμ με τον Σιωνισμό.

Δεν μας ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος «γάμος εν Κανά της Γαλιλαίας».

Μας ενδιαφέρει η θεοκρατία.

Τα ήθη και τα έθιμα του Ισλάμ, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτά από τους Έλληνες.
Ούτε οι μιναρέδες σας, ούτε οι Ιμάμηδες ούτε οι Αγιαντολλάχ.

Φίλοι μας, οι «φίλοι του Ισλάμ», μπορούν να είναι, εφ όσον αποδέχονται την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία, του Ελληνικού Λαού, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κοσμικό κράτος.

Φίλοι μας, οι «φίλοι του Ισλάμ», οι «φίλοι του Παλαιστινιακού λαού» και της Χαμάς, μπορούν να είναι, εφ όσον, καταδικάζουν την εισβολή του Νέου Στρατού Κατοχής,

Όσοι ζουν στην Ελλάδα, οφείλουν να σέβονται το Σύνταγμα μας και τους νόμους. Στην πατρίδα τους , ας κάνουν ότι τους αρέσει. Όχι όμως εδώ.
Σε όλους αυτούς λέμε.

Ζήτω η Ελληνική Δημοκρατία.

Η Θεοκρατία να πάει στον Ιουδαίο διάολο.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Μήπως μπορούν να μας εξηγήσουν οι «φίλοι του Παλαιστινιακού λαού» και της Χαμάς , τι είδους εισαγωγές-εξαγωγές ,κάνει η οργάνωση, για να χρηματοδοτεί το κράτος της,τον αγώνα της, και το δίκτυο της;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τα βιβλία του Καλόπουλου γιά να δείτε τον πραγματικό ρόλο των θρησκειών.
www.greatlie.com
Το Ισλάμ το ίδρυσε ο Ισμαήλ ο γιός της δούλας Αγάρ και του Αβραάμ.
Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη η Σάρα τους έδιωξε στην έρημο και δεν μιλάει γιά την τύχη τους.
Σύμφωνα με το Κοράνι που είναι παραλλαγή της ΠΔ η Αγάρ και ο γιός της επέζησαν και ο Ισμαήλ ίδρυσε το Ισλάμ.
Ιμπραήμ = Αβραάμ
Μοσέ = Μωυσής
Γεσά = Ιησούς
ΥΓ
Οι νόμοι του Κορανίου μοιάζουν με τους νόμους της ΠΔ

Ανώνυμος είπε...

KTIΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εικοσιτέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και είκοσι συνελήφθησαν τη Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010, σε διαμάχη που προκλήθηκε μεταξύ Χριστιανών (Κόπτες) και Μουσουλμάνων στην Επαρχία Μέρσα Ματρούχ στη Βόρεια Αίγυπτο.

Σύμφωνα με την Αιγυπτιακή Αστυνομία, μια ομάδα Μουσουλμάνων πέταξαν πέτρες κατά των χριστιανών οι οποίοι εκείνοι την ώρα εργάζονταν σε νεόκτιστη οικοδομή.

Οι μουσουλμάνοι επιτέθηκαν στους Χριστιανούς, γιατί νόμιζαν ότι εργάζονται για να χτίσουν Εκκλησία, έτσι με τον τρόπο αυτό εξέφρασαν την έντονη διάμαρτυρία τους, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 400 άτομα.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι φασαρίες έγιναν με αφορμή τη σημερινή δίκη από το Αιγυπτιακό δικαστήριο τριών Μουσουλμάνων για την δολοφονία χριστιανού που διαπράχθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2010.

Τέλος, να αναφερθεί, ότι κατά την διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν και άλλα επεισόδια.Πηγή: romfaia.gr

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και δυσφήμηση να είναι το εν λόγω θέμα, το θέαμα που παρουσιάζει είναι ακρως χυδαίο: Η φαντασίωση του παιδεραστή. Εχει σημασία λοιπόν αν τελικά τις αγγίζουν ή όχι????

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ως Έλληνας πολίτης δεν είμαι συνιδιοκτήτης σε αυτή τη χώρα μαζί με άλλους 10.000.000 Έλληνές? Δεν μου ανήκει το 1/10εκ. του εδάφους της? Πως λοιπόν αυτό μου το μερίδιο έγινε ξαφνικά 1/12.5000.000? Ποιός με ρώτησε? πότε έδωσα την συγκατάθεση μου? Το θεωρώ απώλεια ιδιοκτησίας μου. Άραγε θα έστεκε νομικά μια τέτοια υπόθεση?
Δημήτριος Δημητρακάκης

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι, κε Χατζαρα, οτι οι οβριοι μετα την 11η Σεπ 2001 εχουν βαλει τον Χριστιανισμο να πολεμηση τον Ισλαμισμο ενω αυτοι καθονται στο περιθωριο και γελωντας ριχνουν κι αλλο λαδι στην φωτια.
Εκει ειναι η ουσια.
Δεν ειμαστε ουτε φιλοι της Χαμας ουτε των Μουσουλμανων.
Αν δεν ειχαν οι εβραιοι βομβαρδισει (με την συγκαταβαση του υιου Μπους) τους πυργους στην ΝΥ για να ξεκινησουν τις γενοκτονιες στην Μεση Ανατολη, σου νομιζει οτι θαχαμε πολλους απο αυτους τους βρωμιαρηδες στην Ελλαδα σημερα;
Αν δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε αυτη την διαφορα και να δουμε ΠΟΙΟΣ ειναι ο πραγματικος εχθρος μας, τοτε ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
Κι αυτο κανουν και συνεχιζουν να κανουν οι εβραιοι πανατ στο παρασκηνιο. Σπερνουν και καλλιεργουν διχονια και μισος εκει που δεν πρεπει να υπαρχη.

Zanglos είπε...

Xμμμ, τώρα ξεκαθάρισε το τοπίο (για μένα) γιατί ο στόχος και οι ανένταχτοι πατριώτες σας κοντράρανε k. Χατζάρα!

Γιατί είστε ένας απροσκύνητος Έλληνας!
Σε εύχομαι καλή δύναμη σαν μπροστομάχος που είσαι!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΡΙΔΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΣ.

   ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ  ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΜΗΤΣΟ...