14/3/10

Για κάποιους ύποπτους και ασήμαντους Σαλταδόρους

Κάποτε δούλευαν υπό την προστασία του Ρουφογάλη. Μετά άλλαξαν αφεντικό.

Τους προσέλαβε ο πράσινος Κωστόπουλος. Πρόσφατα έπαιρναν «εργολαβίες» υπέρ του Καραμανλή, και διαφήμιση, από τον Ρουσσόπουλο.

Μετά έπεσαν στην φτώχεια, λόγω της απόλυσης του χορηγού.

Τώρα, που ξαναμπήκαν στο «πράσινο μισθολόγιο» , ανέλαβαν εργολαβικά να βρίζουν τους «εθνοσωτήρες».

Το καθεστώς, ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, ώστε να ανακόψει αυτό που φοβάται.

Την Εθνική Λαϊκή Ενότητα. Το Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.
Τα ορφανά του Πάρβους και του Μπεναρόγια, και τους χαφιέδες της Διεθνούς των μογγολο-Ιουδαίων, δεν τους κάλεσε κανείς σε κοινό αγώνα. Άλλωστε, το Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης, δεν έχει χορηγούς και δεν έχει Ταμείο, για να κάνουν… ρεσάλτο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα,
ακομα δεν στεγνωσε το μελανι απο την υπογραφη του λαθρονομου και σκαρισανε οι Παπανδρελληνες. Τωρα στην ΕΤ1 στην εκπομπη "η ζωη ειναι αλλου", η κυρια Κυριακοπουλου παρουσιαζει εναν νεο Αλβανο,ο οποιος ηρθε στη χωρα μας στα 12 του (ακαλεστος φυσικα και μπαστακωθηκε), τελειωσε το σχολειο εδω και γι΄αυτο ειναι Ελληνας πια λεει η Κυριακοπουλου (καλα η γυναικα ειναι αλλου).
Σπουδασε στο ΚΘΒΕ, επαιξε σε πολλες παραστασεις, σκηνοθετησε μαλιστα και την Πατερακη(την στιγμη που πραγματικοι Ελληνες ηθοποιοι ειναι ανεργοι)και αναρωτιεται η κυρια πώς εκανε τοσα πολλα ο Αλβανος τοσο συντομα.
Επαιζε και σε μια σειρα της ΕΤ1"τα κακα κοριτσια" με την Μιρκα Παπακωνσταντινου και την Γερασιμιδου.
Εχουμε αντιληφθει τι μας περιμενει αν δεν αντιδρασουμε δυναμικα;
Και την Ευρωπη πρεπει να φτασουμε αν εδω δεν ευοδοθουν οι προσπαθειες!
Ολοι στο δρομο για υπογραφες!

ΥΓ1:Ας εξηγησει καποιος στην κυρια (συζυγο του ΚΥΡ)και τους λοιπους αφελεις οτι υπαρχει δικαιο του αιματος, δικαιο του εδαφους αλλα ΔΕΝ υπαρχει δικαιο της σχολικης-πανεπιστημιακης φοιτησεως ουτε της επιδοσεως(ειμαι καλος φοιτητης γινομαι Ελληνας).
ΥΓ2:Στο ΚΘΒΕ μπηκε οπως και οι Ελληνες ή ευνοηθηκε επειδη ηταν μεταναστης, διοτι στις εξετασεις σε αυτες τις σχολες γινεται σκοτωμος.
ΥΓ3:Προσεξτε ιδιαιτερα οτι ενω η σειρα παιζεται απο περυσι τωρα(τυχαια;)ανακοινωθηκε μεσω συνεντευξεως η καταγωγη.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...